Kadett gsi & Clio rs 172

Thread: Kadett gsi & Clio rs 172

1. isotta's Avatar

isotta said:
    bende kadir nerde kaldı dedim.aynı sartlarda 3 den sonra rs in arayı açaçağını bende düşünüyorum.suanki kadettede bi avans sorunu var daha bakmadık.ama mae 43 hep stockdu.ama fena değildi yine.avans sorununu çözdüğümde benim kadettle eş değerde bi rs le denemek işterim.bu haliyle denersem yalan olurum.yine tekrarlıyorum geçmek geçilmek hiç önemli değil.geçen geçer tebrik ederizmuhabbetimize bakarız.
  2. Göki,ZD's Avatar

Göki,ZD said:
    eşit şartlarda olursa RS baya geçer.
    O gece geldiğin kadet ile eğer motor tam anlamıyla oturduysa abi 3-boy gibi RS alır ama uzunda fark kapanabilir. uzunda araban gayet iyi gidiyor abi, RS'in 5'i zayıf oldugu için
    Quote Originally Posted by B.Aktepe View Post
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
  3. Kadett gsi & Clio rs 172

CLİORSLBGZ said:
    bu gece bence stock stock bi denettirelim kadett ile clio rs i
  4. isotta's Avatar

isotta said:
    Quote Originally Posted by göki View Post
    eşit şartlarda olursa RS baya geçer.
    O gece geldiğin kadet ile eğer motor tam anlamıyla oturduysa abi 3-boy gibi RS alır ama uzunda fark kapanabilir. uzunda araban gayet iyi gidiyor abi, RS'in 5'i zayıf oldugu için
    evet kardeşim o geceki sıkıntı hala devam ediyor.vakit bulup bi ayarını yaptıramadık..ayarı bi yaptıralım deneriz bi rs le.bu haliyle rs üzer beni.
    eğer bugün öteki kadett müşait olursa getiririm.sadece lex ve chip var o araçda.en azından denenmiş olur
  5. chiefkadir's Avatar

chiefkadir said:
    Quote Originally Posted by isotta View Post
    evet kardeşim o geceki sıkıntı hala devam ediyor.vakit bulup bi ayarını yaptıramadık..ayarı bi yaptıralım deneriz bi rs le.bu haliyle rs üzer beni.
    eğer bugün öteki kadett müşait olursa getiririm.sadece lex ve chip var o araçda.en azından denenmiş olur
    Cenkerim Ankaraya bekliyoduk seni havalar düzelince gelde bakalım canafara
  6. roo's Avatar

roo said:
    clioda chip egzos varsa gsi da kabatabir ne olursa olsun
    DRCORSA
    Aydın ÇAKICI
  7. EMG's Avatar

EMG said:
    Quote Originally Posted by roo View Post
    clioda chip egzos varsa gsi da kabatabir ne olursa olsun
    Fazla iddialı olmamışmı
  8. VeNoM_35's Avatar

VeNoM_35 said:
    Quote Originally Posted by Emre-G View Post
    Fazla iddialı olmamışmı
    boşver kanka bilen bilsin yeter, clio yeni dönem yer uçağı.
  9. roo's Avatar

roo said:
    Quote Originally Posted by Emre-G View Post
    Fazla iddialı olmamışmı
    tabiki o kadar değil abartıyorumda chipli borulu egzoslu clionun hızlanmasını çok izledim, 1seneden fazla 93corsa gsi kullandım opeldende çok uzak değilim ama çok kıyaslanacak araçlar değil gibime geldi kadet ile clio
    DRCORSA
    Aydın ÇAKICI
  10. EMG's Avatar

EMG said:
    tabiki o kadar değil abartıyorumda chipli borulu egzoslu clionun hızlanmasını çok izledim, 1seneden fazla 93corsa gsi kullandım opeldende çok uzak değilim ama çok kıyaslanacak araçlar değil gibime geldi kadet ile clio
    Bende clio 1.5dci kullandım renonun opeli geçiceğini sanmıyorum. Böyle bi kıyaslama olabilir mi?
  11. Safak's Avatar

Safak said:
    İki araçta zır stock olsa RS üzer...

RS tuner, yerinde filtre, 60 eksoz ile RS hem güzel devir dönüyor hem de dolu dolu dönüyor...

GSi da egzantrik olmassa zor o iş bence, ama 980kg GSi'ın hafifletilmesi vs de var deniyor sanırım...

RS hem fabrika verileri hem de VVT motor teknolojisi olarak çok önde, ama GSi da modifiye amaçlı ne var ne yok detaylı bilgi olmadan sonuç söylemek çok zor.

Ayrıca forumda çok RS sahibi var, çıkıp kolayca denenebilir. Böylece konu havada kalmaz. RS ten RS e de çok fark var...
  12. roo's Avatar

roo said:
    1.5diesel kullanıyorken rs, sport, v6 gibi modellerle ilgilenmemişsen öyle bi kıyaslama olmaz
    DRCORSA
    Aydın ÇAKICI
  13. Kadett gsi & Clio rs 172

LN769 said:
    bu gece cooper ve rs ler buluşacaklar kadett te katılırsa ortaya bi karışık güzel olur
  14. VeNoM_35's Avatar

VeNoM_35 said:
    1.5diesel kullanıyorken rs, sport, v6 gibi modellerle ilgilenmemişsen öyle bi kıyaslama olmaz
    sen de kadetti bilmeden ne koyarsan koy dersen olmaz.
  15. roo's Avatar

roo said:
    bilmediğim araçlar hakkında yorum yapıcak kadar bilgisiz olduğumu sanmassın diye düşünmüştüm.
    tmm yorum yok ortam gerilmesin
    DRCORSA
    Aydın ÇAKICI
  16. VeNoM_35's Avatar

VeNoM_35 said:
    bilmediğim araçlar hakkında yorum yapıcak kadar bilgisiz olduğumu sanmassın diye düşünmüştüm.
    tmm yorum yok ortam gerilmesin
    tanımadığım için bilgili olup olmadığını bilmiyorum tabiki ama ne takarsan tak cümlesi çok iddalı farkettiysen, gerginlik yok

n/a clio rs'in en iyi 400mt süresi ne mesela, yada n/a kaç hpye kadar gördün, clioları pek incelemedim ve merak ediyorum bu yüzden soruyorum.
  17. dragon07's Avatar

dragon07 said:
    2 aractada çip filtre eksoz varsa RS geçer diyorum her şeye ragmen...
  18. chiefkadir's Avatar

chiefkadir said:
    Kilo - beygir olayını göz önüne alın, clio 1050-1060kg gelir ve egsoz+cai lisi 165hp civarında verir. bu hali ile sökülmemiş kadett ve astrayı geçer(egzantrikli vs.li hariç) sağlıklı gsi(1160kg.) motoru 143-145hp vermektedir ikisininde torku birbirine yakındır haliyle Rs geçer.....
    Kilonun önemine örnek
    Ankaradaki C20XE takılı Corsa A araç tahminen 750-800 kg. zır stock hali ile headers,filtre,cai li typerı kovalıyor
  19. roo's Avatar

roo said:
    ne takarsan tak cümlesi bi tabir di 2pm dede söylediğim gibi, ama kırıcı olmamak içindi tabiki yani direk o cümleyide kurabilirdim.
    clionun zemin, tekerlek ve motoruna oranla mesafe katetme sürelerini biryere not almadım ama zoruma gitse netten araştırır buraya yazardım cevap olsun diye.
    220t ile camcar yapıyodum dediğim gibi yürürken gördüm, anadolu yakasında turuncu renk kit kaputlu bi kadett var onunda sağlıklı olduğunu söylüyolar yakın zamanlarda onuda gördüm, başlıkların altındaki yazılanlara bakıp söylemiyorum demek istiyorum
    DRCORSA
    Aydın ÇAKICI