lütfen kusra bakmayın merak ettim .
ciddi merak ettim nasıl hertürlü karşısına çıkacak ?
M3 s2k dan üst gömlek bi araç .
ciddi merak ettim nası karşına çıkacak hangi konuda ?
Printable View
valla okudugum kadarıyla senin aklın s2000 de:)
emüç iyidir 4 kişilik nede olsa
kanka performans ayrı ...
vteclerin performans ını sana anlatmaya gerek yok zaten en iyi bilen 3 kişiyi yazsam şurda kesn listede olucak biri sensin .
ama bi gerçek bmw nin tr şartlarında karizması var...
m3 ün gideri var boş bi araç değil ...
bunun yanında alman konforu var
uğraşıp harcadıktan sonra s2k m3 her türlü gecerde sen zaten daha iyi biliyorsun ama konuda akradaş sadece sti satıp alıcam demiş o yüzden standart olarak düşündüm o yüzden öle dedim
yamanın ıstedıgıne gore dusunursek parayı harcayınca tadından yenmez s2k
tercihim kesinlikle e46 m3 olurdu. S2k güzel bir araç, kendimde almayi planliyorum fakat m3 opsiyonum olsa hic tereddut etmeden m3 u tercih ederdim. Burada kisisel tercihlerde on planda olur. Standart olarak bakarsak 4 kisilik olusu yuksek torku ve benim daha cok sevdigim sesi. 6 inline...
S2k daha kucuk cabrio bir arac. bagaj hacmi yok, 4 kisinin binmesi gibi birsey soz konusu degil(sardalya usulu belki). Torku dusuk, sesi nispeten guzel, yuklenip cilkini cikaracaksan daha az maliyetli, o zaman daha hizli olacaktir tork seviyesi de yukselecektir.
Supercharged bir s2k yada m3 arasinda tercih yapacak olursam yine m3 derim. M3 aldiginda M division i her turlu takdir edecegini dusunuyorum. vsvs kendime gore bircok sey yazarim ama bu bir tercih meselesi, + lari - leri belli bu araclarin.. Forum a bakarsan karar vermek kolay fakat o parayi sen vereceksin ve icine sinmesi onemli. Bu kadar kararsizsan bence daha kivama gelmemissin : ) Biraz daha bekle ve emin oldugun zaman degistir ki icine sinsin digerine bakip keske deme :)
m3 un bakım masraflarını motor sorunlarını kımse dusunmuyo tabı :)
m3 e verilecek paran varsa altindan kalkilamayacak bir durum oldugunu dusunmedigimizdendir, ayrica kullanimlada alakasi olan bir degiskendir. Vergiside s2000 den daha fazla olacaktir. Sonuc olarak binilen araba 100.000 civarinda olan bir arabadir, bunun sonuclari ve bakim masraflari da buna gore olmasi muhtemelen seylerdir.
tekrar soyluyorum kisisel karardir, 2 aracin da + lari ve - leri mevcuttur. Bir arabayi almamaya niyetlenirsen illaki - leri daha fazla goze batacaktir sogutacaktir.
s2k alır bıde 4 kapı alır yanına bıner gıder bence sorun cıkma olasılıgı makınede m3 e nazaran yuzde 80 azdır, sonra m3 var m3var denıyo 10 m3 ten 9 u yurumuyo
Alabiliyorsan M3 CSL :) Yok,o kadar çıkamam dersen;M3 Cabrio.
m3 al en azından bmw bınıyourm dersın
bence sen bi S2000 alıp bin sonrasında ondanda bi sıkıl M3 al :)
Her türlü m3 derim ;)
m3 m3:icon_tup:
M3(emüç,MeÜç) :D :)
yaman abi e92 m3 yeni al eskilerinin geneli zaten sönük uğraşmana değmez.
evet onceden zaten s2k vardı m3 csl de olabilir 10bınde var da 110 bın euro istiyo biraz fazla degil mi 2004 model arabaya bakmaya gidicem csl e bu hafta bakalımm...e92 m3 te sesi amerikan gibi onun yerine c6 alırım ama m3 aklıma getirdigim zaman kendıne ozgun bı sesi olması gerek ama yenıler amerıkan ozentisi