hız içinse gazlamak içinse sti kalabilir ama m3 karizması her zaman herkesin gönlünde ayrı yeri var.
Printable View
hız içinse gazlamak içinse sti kalabilir ama m3 karizması her zaman herkesin gönlünde ayrı yeri var.
24 binde var m3 2004 40 bın euro ya allıp 15 bın usd sc kit miss olur ama supercharge s2000 de fena yaa
yokk hız için de tabi ama denemeyle işim olmaz kendı halimde gazlıcam
Bence ikiside değil bütçen M3 e yetiyosa AMG al derim ...
sesine hayransan sormana gerek yokki onu alıcaksın :D
Cayenne varsa hala pek fazla düşünülecek birşey yok , Sulhi Abim gibi , gece alemlere Cayenne'le , gazlamalara S2000'le!!!!
cayenne i bodruma goturuyorum yolları bozuk oluo orda işe yarıyo da istanbulda cok bunalıyorum jipte bide mesela s2000 varken bi yere gidioduk brden cogalınca kotu oluyo işte m3 olcak heralde su sti bi satılsa cok mutlu olucam
kesinlikle sc s2000....
S2000'in seside güzeldir m3'ünde ikisininde farklı güzellikleri var... bence S2000 daha genç işi daha çok ilgi çeker... m3 çok var. ama s2000 okadar çok yok. ama Şimdi bi hondaya binmek var birde BMW'ye binmek var... bmw konfor,sağlamlık,yol tutuş olarak bence daha üstün s2000'den. yinede benim kararım s2000 olurdu çakardım 18 jant bi spacer birazda çamurlukları şişirdikmi :) ohh bi aem v2 kit bide egzoz muck muck :D
Yaman, sen M3 alsan bile senin aklın S2000 de kalacak:) Temiz bulabilirsen al derim S2000, eskiden de diyordun ya satmadan evvel "SC yapıp günlük binerim" diye, aynen yap bence onu:)
s2000 alırsam sc yaparım da direk şimdi m3 4 kişilik sesi cok guzel bide m3 ü düşünün kreis seig egzost supersprint headers bide AA sc kit takarım ilerde duz vitesten de sıkıldım smg farkı var bi yerde
İşin o yönü de var:) 4 kişilik araba ağır basıyorsa M3 alıcan:)
dostum sen ikilemde kalsan sana tavsiye ederdim ama ikilemde kalmak içn bile aynı özelliklerde iki farklı şeyin kıyaslanması lazım
m3 le s2 nin sadece 2 kapısı ve 4 tekerlegi olması ortak yönu benced e sen s2 al.
s60 R :D bir bilene sor derim :)
e46 M3'ün bakım masrafları, arıza çıkarttığında karşılayabilme maliyetleri, yıllık vergisi ve yakıt tüketimi senin için sorun değilse kesinlikle e46 M3 almalısın :)
Bence M3.....