User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: C Segmenti Araç Seçimi ??

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni civic verelim..?
    2010 sunrooflu vs en full elegance düz=44.000TL
    6YIL 150.000km garanti, aracına güveniyor adamlar .
    ya civic çok hoş ta benim için araç almıyoruz annemde hatchback istio...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=whıte Vtec;1180802]
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hyundai düşünmüyorum ama yinede bir bakarım tavsiye için teşekkürler.

bence düşünmelisin..ben uzun zamandır kullanıorum i30 mükemmel diğerlerine göre+ çok problem hiç yok km ise 175.00 oldu hala tık yok devam ben böle düşünüorum ama karar senin ben sadece hergün kullandığım ve rahatlık,konfor ve başımı ağrıtmadığı için bu km kadar hyundaı'ye herzaman ok derim.hyundaı artık kendini aştı kalite bakımından
    evet hyundai çok gelişti ama hala o da avrupalılardan uzak.dış mekan kalitesini gözle tabiki çok anlayamadım ama içi kalitesi nispeten daha düşük.ama yinede fazlaıyla iyi.onuda listeye alaayım.teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dsg için dedi kodu çok jetta 1.4 tsi var tanıdıkta oda bişeyler geveledi diye diyorum.
    a3-yeni kasa astra da mantıklı olabilir miktarı geçer gibi ama.
    aman subişten uzak durun 1.6manual sti spec bizi ağlattı zamanında 1.5A/T neler yapar 2. elde bu kasada ciddi değer kaybeder kitle kısıtlı çünki

a3 2.elde 30bin altı bulamadım ve biraz daha pahalı.Subaru u da ne sıkıntı çektiniz 2.el hariç?yakıtı çok mu fzlaydı? ne kadar yakıyordu?

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf Alırsan En Boşunu alırsın 308 ise kapora verip kapoarmı geri aldığım bir araç bir kazada önden vurma sonucu ufak bir hasar ile amortsörün ve lastiğin çıktığını gördüm şehiriçinde florya gibi biryerde hemde ayrıca vites aralarında ilk defa otomatik vites araç kullanmıcaksanız çok rahıtsız edici bir vites geçişleri var focusun şanzımanına pek fazla güvenmiyorum,subaruya güveniorum güzel araç megane biraz çok şirket aracı oldu fakat güzel ve çok tutlan 2.el olarak kolay satılan bir araç şöyle bir öneri yapayım honda cıvıc sedan otomatik tavsiye ederim 2 aydır kullanıyorum çok güzel ve keyifli bir araç 6yıl garantisi var fiyat olarakda çok uygun honda alırsan istanbulda yardımcı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi a3 lerde ise alırsan fsı veya 1.4 t tavisye ederim diğer motor seçenekleri çok güçsüz boşa benzin yakıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf Alırsan En Boşunu alırsın 308 ise kapora verip kapoarmı geri aldığım bir araç bir kazada önden vurma sonucu ufak bir hasar ile amortsörün ve lastiğin çıktığını gördüm şehiriçinde florya gibi biryerde hemde ayrıca vites aralarında ilk defa otomatik vites araç kullanmıcaksanız çok rahıtsız edici bir vites geçişleri var focusun şanzımanına pek fazla güvenmiyorum,subaruya güveniorum güzel araç megane biraz çok şirket aracı oldu fakat güzel ve çok tutlan 2.el olarak kolay satılan bir araç şöyle bir öneri yapayım honda cıvıc sedan otomatik tavsiye ederim 2 aydır kullanıyorum çok güzel ve keyifli bir araç 6yıl garantisi var fiyat olarakda çok uygun honda alırsan istanbulda yardımcı olurum

yeni megane 3 hatchbackten bahsediorum onlar daha şirket arabası olmadı 308 in automatik kulanımında evet biraz rahatsız edebiliyor fakat manuel kulanımı çok zevkli,birde sport tuşu var onu denemedim.Fiesta asm den sonra hiç bir otomatik şanzıman bana kötü gelmez tavsiyelerin için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni megane 3 hatchbackten bahsediorum onlar daha şirket arabası olmadı 308 in automatik kulanımında evet biraz rahatsız edebiliyor fakat manuel kulanımı çok zevkli,birde sport tuşu var onu denemedim.Fiesta asm den sonra hiç bir otomatik şanzıman bana kötü gelmez tavsiyelerin için teşekkürler
    pardon yaa megane 3 ise güzel tasarımı olan bir araç 308 pek alma derim ya ben kullananla ile konuşuyorum yok diyolar alınmaz focus düzel otomatik modelde çok bozmuştu cvt şanzıman ile fakar benzinli için iyi diyolar fakat honda düşün derimmmayrıca manuel kullanım derken yarı otomatik modelde manuel kullanımd aynı hızlı vites geçişleri olmadığı için çok rahıtsız ediyo tam 16 kere teste çıktım 16. testim 40 km oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon yaa megane 3 ise güzel tasarımı olan bir araç 308 pek alma derim ya ben kullananla ile konuşuyorum yok diyolar alınmaz focus düzel otomatik modelde çok bozmuştu cvt şanzıman ile fakar benzinli için iyi diyolar fakat honda düşün derimmmayrıca manuel kullanım derken yarı otomatik modelde manuel kullanımd aynı hızlı vites geçişleri olmadığı için çok rahıtsız ediyo tam 16 kere teste çıktım 16. testim 40 km oldu
    düşün işte fiesta asm den sonra bana hızlı geldi fiestada her vites attıktan sonra sanki geri vitese takıp gaza basıyormuşssun gibi geri bi kuvvete maruz kalıyorsun

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede civic en mantıklısı bu araçlar içinde..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşün işte fiesta asm den sonra bana hızlı geldi fiestada her vites attıktan sonra sanki geri vitese takıp gaza basıyormuşssun gibi geri bi kuvvete maruz kalıyorsun

evet fiesta baya bir sorunluydu entersan bir vitesi vardı kullandım 2-3 kere ben honda diyorum bi test sürüşü yap sınıfındaki en performanslısı diyebilirim çok iyi hızlanıyo F1 şanzımdanda vites araları çok iyi uzun yolda yakıt dizelleri kıskandırcaka kadar az özellikle düz yolda cruıse controle bağlaa 120 km hız vs kokluyo dizelde göremiceğin yakıt ortalamasını gösteriyo

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya civic çok hoş ta benim için araç almıyoruz annemde hatchback istio...
    Hmm
    Astra Hb düşünebilirsiniz yeni kasası çıktı ama astra classicler gibi üretimi dewam edecekmiş uzun süre
    1.3CDTI 90hp Astra Hb Cosmo+cam tavanli modeli düşünebilirsin kuzeminde var bi-xenon dan tut deri döşeme vs donanımı ici disi çok güzel ve en önemlisi bu paraya alacağın en sağlam ve ekonomik vede donanımlı araç eksi olan tek yönü performansı ama o motora ve O kiloya(1340kg) olmasına rağmen gene güzel gidiyor 0-100 13.2 yazıyor ama biz 12.5 ölçtük ve top speed de 172 yazıyo ama 205 gördük hafif eğimde kuzen de motoru ii açtı hayvan

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford'un 7 ileri falan CVT sanzimanlari sorunluymus, oto koc'ta calisan bir arkadas soylemisti. ama standart 4 ileri klasik otomatik sanzimanli olanlarda bir sikinti yokmus..

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 6 DSG sanzumanlı
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 6 her türlü.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 dci Megane 3 Coupe sahibiyim. 2.000 km oldu aldığımdan beri. Genel olarak memnunum yol tutuşu falan gayet iyi.

Fakat arka dingilinden ses geliyor geri çağırma yapılacak hala onu bekliyorum + frenaj başarılı olsa da dozlama homojen değil. Ufak tefek ses problemleri var kabinden gelen. + Ses sistemi var deseler de diğer aracım Civic'ten daha kötü bir ses sistemine sahip.

Civic'ten aşırı yakıt tüketimi haricinde çok memnunum (hatta Megane'den totalde daha memnunum sorunsuzluğu itibariyle), güzel araç özellikle makyajdan sonra baya toparladılar.

Sadece Megane'den inip buna binince aşırı yakıyor gibi geliyor

Ama yol tutuş, tokluk hissi, direksiyon hissiyatı gibi konularda Megane daha iyi.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzinli civicle herhangi bir dizeli karşılaştırmanın manası yok en fazla yakan dizel civicin yarısı kadar yakar...

benzinin 3 65 olduğu ülkede günlük kullanım için benzinli araç kullanmak bayağı lükse kaçtı artık, focus ve 308 arasında bir tercih yap derim. premium pack 308 fazlasıyla memnun edecektir...

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.5 dci Megane 3 Coupe sahibiyim. 2.000 km oldu aldığımdan beri. Genel olarak memnunum yol tutuşu falan gayet iyi.

Fakat arka dingilinden ses geliyor geri çağırma yapılacak hala onu bekliyorum + frenaj başarılı olsa da dozlama homojen değil. Ufak tefek ses problemleri var kabinden gelen. + Ses sistemi var deseler de diğer aracım Civic'ten daha kötü bir ses sistemine sahip.

Civic'ten aşırı yakıt tüketimi haricinde çok memnunum (hatta Megane'den totalde daha memnunum sorunsuzluğu itibariyle), güzel araç özellikle makyajdan sonra baya toparladılar.

Sadece Megane'den inip buna binince aşırı yakıyor gibi geliyor

Ama yol tutuş, tokluk hissi, direksiyon hissiyatı gibi konularda Megane daha iyi.
    Megane in yol tutusu dahamı iyi ..?
    Civic i stock kullanmadigmdan bilmiyorum stockunu ama 17jant+5cm eichbachla süper yol tutuyor bence. İkisini d stock düşündüğün zaman yakıt ve performans hariç kiyasladiginda konfor-yol tutus vs artı ve eksileri ne olur? Bı de sadece chiple megane ne kadara kadar çıkabiliyor. Yeni araba alicaz belki aklımda leon vardı ama chiple güzel sonuclar alabiliyorsak bu zamanda en iyisi megane civic çok yakıyor maalesef..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane in yol tutusu dahamı iyi ..?
    Civic i stock kullanmadigmdan bilmiyorum stockunu ama 17jant+5cm eichbachla süper yol tutuyor bence. İkisini d stock düşündüğün zaman yakıt ve performans hariç kiyasladiginda konfor-yol tutus vs artı ve eksileri ne olur? Bı de sadece chiple megane ne kadara kadar çıkabiliyor. Yeni araba alicaz belki aklımda leon vardı ama chiple güzel sonuclar alabiliyorsak bu zamanda en iyisi megane civic çok yakıyor maalesef..

civic arkadaşta vardı çok kullandım sürüş hissi gerçekten çok iyi evet otomatik şanzımanı düzden baya bir fazla yakıyor.yol tutuşu bence civic in pek iyi değil arkadan itiş gibi sert virajda hemen götü bırakıyor yeni megane iyi hoşta arka kısmı çok dar tavan çok basık,kafam çarptı o bakımdan hiç beğenmedim arkada sıkıldım boğuldum resmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm
    Astra Hb düşünebilirsiniz yeni kasası çıktı ama astra classicler gibi üretimi dewam edecekmiş uzun süre
    1.3CDTI 90hp Astra Hb Cosmo+cam tavanli modeli düşünebilirsin kuzeminde var bi-xenon dan tut deri döşeme vs donanımı ici disi çok güzel ve en önemlisi bu paraya alacağın en sağlam ve ekonomik vede donanımlı araç eksi olan tek yönü performansı ama o motora ve O kiloya(1340kg) olmasına rağmen gene güzel gidiyor 0-100 13.2 yazıyor ama biz 12.5 ölçtük ve top speed de 172 yazıyo ama 205 gördük hafif eğimde kuzen de motoru ii açtı hayvan

evet fabrika verilerinin üstüne çıkabiliyor araç fiestada düz yolda 190 yapıyordu.fabrika verisi 165mi ne. astra easytronik mi? km si kaç ayrıca? 20bin kmden fazla düşünmüyoruz.ayrıca tam otomatik yok galiba astra easytronikse aman almayayım aynı hatayı bir daha yapmam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)