Golf Alırsan En Boşunu alırsın 308 ise kapora verip kapoarmı geri aldığım bir araç bir kazada önden vurma sonucu ufak bir hasar ile amortsörün ve lastiğin çıktığını gördüm şehiriçinde florya gibi biryerde hemde ayrıca vites aralarında ilk defa otomatik vites araç kullanmıcaksanız çok rahıtsız edici bir vites geçişleri var focusun şanzımanına pek fazla güvenmiyorum,subaruya güveniorum güzel araç megane biraz çok şirket aracı oldu fakat güzel ve çok tutlan 2.el olarak kolay satılan bir araç şöyle bir öneri yapayım honda cıvıc sedan otomatik tavsiye ederim 2 aydır kullanıyorum çok güzel ve keyifli bir araç 6yıl garantisi var fiyat olarakda çok uygun honda alırsan istanbulda yardımcı olurum
audi a3 lerde ise alırsan fsı veya 1.4 t tavisye ederim diğer motor seçenekleri çok güçsüz boşa benzin yakıyo
yeni megane 3 hatchbackten bahsediorum onlar daha şirket arabası olmadı308 in automatik kulanımında evet biraz rahatsız edebiliyor fakat manuel kulanımı çok zevkli,birde sport tuşu var onu denemedim.Fiesta asm den sonra hiç bir otomatik şanzıman bana kötü gelmez
tavsiyelerin için teşekkürler
pardon yaa megane 3 ise güzel tasarımı olan bir araç308 pek alma derim ya ben kullananla ile konuşuyorum yok diyolar alınmaz focus düzel otomatik modelde çok bozmuştu cvt şanzıman ile fakar benzinli için iyi diyolar fakat honda düşün derimmm
ayrıca manuel kullanım derken yarı otomatik modelde manuel kullanımd aynı hızlı vites geçişleri olmadığı için çok rahıtsız ediyo tam 16 kere teste çıktım 16. testim 40 km oldu
![]()
evet fiesta baya bir sorunluydu entersan bir vitesi vardıkullandım 2-3 kere ben honda diyorum bi test sürüşü yap sınıfındaki en performanslısı diyebilirim çok iyi hızlanıyo F1 şanzımdanda vites araları çok iyi uzun yolda yakıt dizelleri kıskandırcaka kadar az özellikle düz yolda cruıse controle bağlaa 120 km hız vs kokluyo dizelde göremiceğin yakıt ortalamasını gösteriyo
Hmm
Astra Hb düşünebilirsiniz yeni kasası çıktı ama astra classicler gibi üretimi dewam edecekmiş uzun süre
1.3CDTI 90hp Astra Hb Cosmo+cam tavanli modeli düşünebilirsin kuzeminde var bi-xenon dan tut deri döşeme vs donanımı ici disi çok güzel ve en önemlisi bu paraya alacağın en sağlam ve ekonomik vede donanımlı araç eksi olan tek yönü performansı ama o motora ve O kiloya(1340kg) olmasına rağmen gene güzel gidiyor 0-100 13.2 yazıyor ama biz 12.5 ölçtük ve top speed de 172 yazıyo ama 205 gördük hafif eğimde kuzen de motoru ii açtı hayvan![]()
ford'un 7 ileri falan CVT sanzimanlari sorunluymus, oto koc'ta calisan bir arkadas soylemisti. ama standart 4 ileri klasik otomatik sanzimanli olanlarda bir sikinti yokmus..
Golf 6 her türlü.
1.5 dci Megane 3 Coupe sahibiyim. 2.000 km oldu aldığımdan beri. Genel olarak memnunum yol tutuşu falan gayet iyi.
Fakat arka dingilinden ses geliyor geri çağırma yapılacak hala onu bekliyorum + frenaj başarılı olsa da dozlama homojen değil. Ufak tefek ses problemleri var kabinden gelen. + Ses sistemi var deseler de diğer aracım Civic'ten daha kötü bir ses sistemine sahip.
Civic'ten aşırı yakıt tüketimi haricinde çok memnunum (hatta Megane'den totalde daha memnunum sorunsuzluğu itibariyle), güzel araç özellikle makyajdan sonra baya toparladılar.
Sadece Megane'den inip buna binince aşırı yakıyor gibi geliyor
Ama yol tutuş, tokluk hissi, direksiyon hissiyatı gibi konularda Megane daha iyi.
benzinli civicle herhangi bir dizeli karşılaştırmanın manası yok en fazla yakan dizel civicin yarısı kadar yakar...
benzinin 3 65 olduğu ülkede günlük kullanım için benzinli araç kullanmak bayağı lükse kaçtı artık, focus ve 308 arasında bir tercih yap derim. premium pack 308 fazlasıyla memnun edecektir...
Megane in yol tutusu dahamı iyi ..?
Civic i stock kullanmadigmdan bilmiyorum stockunu ama 17jant+5cm eichbachla süper yol tutuyor bence. İkisini d stock düşündüğün zaman yakıt ve performans hariç kiyasladiginda konfor-yol tutus vs artı ve eksileri ne olur? Bı de sadece chiple megane ne kadara kadar çıkabiliyor. Yeni araba alicaz belki aklımda leon vardı ama chiple güzel sonuclar alabiliyorsak bu zamanda en iyisi megane civic çok yakıyor maalesef..
civic arkadaşta vardı çok kullandım sürüş hissi gerçekten çok iyi evet otomatik şanzımanı düzden baya bir fazla yakıyor.yol tutuşu bence civic in pek iyi değil arkadan itiş gibi sert virajda hemen götü bırakıyoryeni megane iyi hoşta arka kısmı çok dar tavan çok basık,kafam çarptı o bakımdan hiç beğenmedim arkada sıkıldım boğuldum resmen
evet fabrika verilerinin üstüne çıkabiliyor araç fiestada düz yolda 190 yapıyordu.fabrika verisi 165mi ne. astra easytronik mi? km si kaç ayrıca? 20bin kmden fazla düşünmüyoruz.ayrıca tam otomatik yok galiba astra easytronikse aman almayayım aynı hatayı bir daha yapmam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)