User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
58 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: C Segmenti Araç Seçimi ??

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool C Segmenti Araç Seçimi ??

arkadaşlar öncelikle merhaba.anneme araç bakıyoruz .308 1.6hdi 110hp auto6R premium,yeni megane hatchback 1.6 105hp benzinli Previlege otomatik ,1.6focus otomatik benzinli, 1.5 otomatik benzinli 4*4 subaru Impreza ,1.4tsi golf 6 baktığımız araçlar.bütçe max 44bintl.siz olsanız hangisini seçerdiniz? değerli görüşlerinizi bekliyorum. bu arada 308 in ve megane 1.6 nın test sürüşünü yaptım.bir kaç görüşümü aktarayım size.

308 in 1.6 dizelinin performansı gayet tatmin edici zaten psa motor kendini kanıtlamış, auto 6R şanzımanıda otomatikleştirilmiş manuel .fiesta asm kullanıcısı olarak kesinlikle otomatikleştirilmiş manuelden uzaklaşmıştım fakat pug da undan eser yoktu duruşta titreme,hill holder sayesinde yokuşt geri kaçmama ve şanzımanının hızlılığı ve f1 kulakçıkları beni çok tatmin etti.ve test aracı boş comfort olmasına rağmen iç mekan kalitesi ve sürüş hissi kesinlikle megana göre daha iyiydi,büyük cam v uzun kokpit çok kaliteli bir araç hissi veriyorki biz premium u düşünüyoruz.megane da ise görünüş herşey çok güzel.iç mekanda kaliteli birşeyler yapmaya çalışmışlar,deri-kumaş koltuk,nav vs full +full meganede. fakat aracın içi kasvetli ,özellikle arka taraf diz mesafesi çok kısa,ve ben 179 olmama rağmen arkada kafam tavana çaptı.renault nasl böyle birşeyi düşünmez anlayamadım.birde 4 vitesli tam otomatik 105hp motor bana illallah dedirtti yani bi araç hiç mi gitmez kardeş performans yoksunu bir motor kesinlikle 1.4 fiestam her türlü baya bir fark atar megane ye.dizelde otomatik olmadığı için dizeli düşünemiyoruz malesef.en sevdiğim tarafları direksiyonu çok güzel yapmışlar,birde navigasyonun yeri hoşuma gitmesede güzel araca bir hava katıyor.ama yol bilgisayarında ortalama yakıt 15.4 ü görünce bayağı korktum gerçi test aracı olduğuna bağladım ama.Focus zaten kaliteyi kanıtlamış fakat 1.6 benzinli motoru onunda performans yoksunu ve seneye eni kasası geleceği için vazgeçtim.

Bu araçlar arasında en çok 308 i çok beğendim.Aranızda auto6R şanzımanını kullanan yada sorun yaşayan bir 308 kullanıcısı varmı yada düzde olsa araçtan memnun mu?Bunun dışında hangi araçları tavsiye edersiniz sebepleriyle birlikte sevinirim.

Pug 1.6hdi auto6R 308 comfort sıfırı--> 44,5 fiyat çektiler ama netten 10-15binde temiz araçlar üstelik premiumu 40binlerde o üzden pug olursa 2. el

1.6 megane BVA previlege 0 fiatı-->42bin

Subaru 4*4 1.5 Impreza 0 fiatı --> 43,5

1.4tsi golf 6 dsg -->45,8 trendline baya bir boş o yüzden golfü biraz eledik

Focus 1.6 100hp auto 0 fiatı ->39,7

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focus kaliteli gerçekten 06 dizel ghia var
    08corolla ve 05lagunadan inip ona geçince lüx gibi geliyor
    peugeot ile ford arasında yap derim
    oyum Alman'a
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    i30 düşünürseniz Ercan(Vtec-sedan) yardımcı olur heralde

illa otomatikse i30 un orta ve en üst paketleri

1.6 CRDi 115PS MODE ESP OTM. 43.700 TL

1.6 CRDi 115PS PRIME OTM 46.200 TL

ikinci el olur dersen buda var

http://www.sahibinden.com/sifirdan_f...QQdisplayitem?
    1881 - 193

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pejo 3008 ile ayni motorlu otomatik sanzimanli modeliyle test surusune cikmistim, sanzimanlar farkli sanirim 308 ile 3008 arasinda..cunku benim test surusu izlenimlerimle seninkiler arasinda alaka yok sanziman beyni 1'den 2'ye atarken sanki 1'den sonra kac geliyor diye dusunuyormuscasina gec vites atiyordu..butun surus hissini torpulemisti.. seri kullanimda tamamen yalan zaten de normal kullanimda da rahatsiz etmisti beni..

bi kiz arkadasimda 308 dizel otomatik var, 5 bin km'de arac ve ortalama tuketimi 8.8'di en son baktigimda..benim 207 GT ondan az yakiyor litre verisi olarak sanzimandan dolayi ve ayrica kullanici faktorunden dolayi oyle de olabilir..cunku ayni motoru ford'da manuel sanzimanli olarak cok uzun sureler kullandim, tuketimi 6.5 litre civarini hic gecmezdi sehir icinde..

focus 1.6 100hp ghia otomatik var bizde lpg'li kullaniyoruz, performansi berbat geliyor bana 207'den sonra ama kullanim konforu vs olsun sorun yok.. o acidan cok seviyorum o arabayi, 10 litre lpg yakiyor ortalama.. konfor vs de harika, tercih edilebilir bence

peugeot ve renault yerine donanim olarak cok eksigi yoksa Impreza daha cekici geldi bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i30 düşünürseniz Ercan(Vtec-sedan) yardımcı olur heralde

illa otomatikse i30 un orta ve en üst paketleri

1.6 CRDi 115PS MODE ESP OTM. 43.700 TL

1.6 CRDi 115PS PRIME OTM 46.200 TL

ikinci el olur dersen buda var

http://www.sahibinden.com/sifirdan_f...QQdisplayitem?

hyundai düşünmüyorum ama yinede bir bakarım tavsiye için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    focus kaliteli gerçekten 06 dizel ghia var
    08corolla ve 05lagunadan inip ona geçince lüx gibi geliyor
    peugeot ile ford arasında yap derim
    oyum Alman'a

focus ta da otomatik vites 1.6 benzinlide var oda kasaya yetmiyor,birde yeni kasanın geleceğinden dolayı kararsızım yoksa ford tan memnum.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslen seçimi yapmışsınız
    vede yaptığınız seçim fiyatına ve sunduklarına göre en iyi seçim bencede
    auto6r ın derdi tasası yok zaten hem dizel hem otomatik olması diğerlerine göre 5-0 önde başlamasına neden oluyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pejo 3008 ile ayni motorlu otomatik sanzimanli modeliyle test surusune cikmistim, sanzimanlar farkli sanirim 308 ile 3008 arasinda..cunku benim test surusu izlenimlerimle seninkiler arasinda alaka yok sanziman beyni 1'den 2'ye atarken sanki 1'den sonra kac geliyor diye dusunuyormuscasina gec vites atiyordu..butun surus hissini torpulemisti.. seri kullanimda tamamen yalan zaten de normal kullanimda da rahatsiz etmisti beni..

bi kiz arkadasimda 308 dizel otomatik var, 5 bin km'de arac ve ortalama tuketimi 8.8'di en son baktigimda..benim 207 GT ondan az yakiyor litre verisi olarak sanzimandan dolayi ve ayrica kullanici faktorunden dolayi oyle de olabilir..cunku ayni motoru ford'da manuel sanzimanli olarak cok uzun sureler kullandim, tuketimi 6.5 litre civarini hic gecmezdi sehir icinde..

focus 1.6 100hp ghia otomatik var bizde lpg'li kullaniyoruz, performansi berbat geliyor bana 207'den sonra ama kullanim konforu vs olsun sorun yok.. o acidan cok seviyorum o arabayi, 10 litre lpg yakiyor ortalama.. konfor vs de harika, tercih edilebilir bence

peugeot ve renault yerine donanim olarak cok eksigi yoksa Impreza daha cekici geldi bana

lpg zaten düşünmüyoruz bencede performans focusun baya kötü. Fakat 308in 8.8 yakıtını anlayamadım ben kullanırken 6.9du tüketim üstelik auto6R nin test belgesi var dünyanın en az yakıt tüketen motoru diye 3.5lt mi ne.her ne kadar ticari olsada focus dizel motoru var yani focus kullandım çok az yakıyor.yakıt konusunda 308den hiç bir şüphem yok.Subaru ya bende yanıyorum full otomatik vites 4*4 ama bunların hepsini bir arada bulundurması yüzünden çok ciddi bir benzin harcayacağını düşünüyorum birde 2.el baya vasat o konudan kararsızlık var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslen seçimi yapmışsınız
    vede yaptığınız seçim fiyatına ve sunduklarına göre en iyi seçim bencede
    auto6r ın derdi tasası yok zaten hem dizel hem otomatik olması diğerlerine göre 5-0 önde başlamasına neden oluyor..

evet ama pug üzerine çok önyargı olması beni şüphelendiriyor,gerçi 308 sahiplerinin hiç bir sorun yaşadığına rastlamadım forumlardan araştırdığım kadarıyla. birde sizlerin fikirlerini alayım dedim.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peugeot 308 dünya tarihinde yollara çıkmadan en çok test edilen araç... 307 de yaptığı hatalardan bayağı bir ders aldılar ve 307 ile alakası olmayan bir araç.

saydığınız diğer otomobillerden çok daha iyi bir araç, ayrıca premium araçta kabin içi sese kadar birçok şey farklı comfort hoşunuza gittiyse premium iyice gidecektir. auto 6r inanılmaz az yakıyor performansıda tatminkar dizel bir araca göre. sıkıntısız kullanabileceğiniz bir otomobil. doğru seçim, peugeot bundan sonra kronik hatalarla dolu otomobiller zaten üretmez.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu seçenekler içersinde alacağım araç focus olurdu en mantıklısı o gözüküyor ancak yeni cerato, opel astra h cdti da düşünülebilir verdiğiniz araçlara göre bunların fiyatları daha uygun.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ford Focus bence mantıksız olur kasa değişecek,Subaru 4WD avantajı var ama ikinci eli sıkıntılı olabilir,Renault'un da 1.4leri gelmeye başladı 1.4 otomatikleri gelebilir belki emin değilim 308 ve Golf6 mantıklı gibi,benim tercihim GOLF6 olurdu..Eğer 2.el alabiliriz dersende Mercedes-Benz B150 2007 model filan full otomatik bulabilirsiniz
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu seçenekler içersinde alacağım araç focus olurdu en mantıklısı o gözüküyor ancak yeni cerato, opel astra h cdti da düşünülebilir verdiğiniz araçlara göre bunların fiyatları daha uygun.

astra nın yeni kasası geldi o yüzden eski kasayı düşünmedim.yenide otomatk vites sadece 1.4turbo ve üst motorlarda var onlarında fiyatları tuzlu 50binlerde o fiyatlara
    a3 ve 1 kasa tercihim olurdu.cerato ya da bindim evet kesinlikle gelişim var ama hala avrupalı rakiplerinden uzak bence.tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle düşünmez focus titanyum paket alırdım hem içi hem dışı, dediğiniz gibi performansı okadar düşükse ve kötü gelen özellikleri varsa hepsini örtmeye değer bence çok başarılı bi araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ford Focus bence mantıksız olur kasa değişecek,Subaru 4WD avantajı var ama ikinci eli sıkıntılı olabilir,Renault'un da 1.4leri gelmeye başladı 1.4 otomatikleri gelebilir belki emin değilim 308 ve Golf6 mantıklı gibi,benim tercihim GOLF6 olurdu..Eğer 2.el alabiliriz dersende Mercedes-Benz B150 2007 model filan full otomatik bulabilirsiniz

golf 6 1.4tsi dsg çok cazip aslında hep düşündüm fakat en düşük donanımlısı 45 küsür trendline da baya boş tesadüf 2.el 1.4tsi bulursak kesnlkle düşünüyorum.megane de 1.4 turbo geldi fakat otomatik yok bayide yakın zamanda böyle bir seçenek görünmüyor dedi.Mercedes e de bir bakayım...

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trendline boş olsa yine iyi comfortline bile selefine göre resmen bomboş..

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg için dedi kodu çok jetta 1.4 tsi var tanıdıkta oda bişeyler geveledi diye diyorum.
    a3-yeni kasa astra da mantıklı olabilir miktarı geçer gibi ama.
    aman subişten uzak durun 1.6manual sti spec bizi ağlattı zamanında 1.5A/T neler yapar 2. elde bu kasada ciddi değer kaybeder kitle kısıtlı çünki
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

R_Kaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=redbaron;1180713]hyundai düşünmüyorum ama yinede bir bakarım tavsiye için teşekkürler.

bence düşünmelisin..ben uzun zamandır kullanıorum i30 mükemmel diğerlerine göre+ çok problem hiç yok km ise 175.00 oldu hala tık yok devam ben böle düşünüorum ama karar senin ben sadece hergün kullandığım ve rahatlık,konfor ve başımı ağrıtmadığı için bu km kadar hyundaı'ye herzaman ok derim.hyundaı artık kendini aştı kalite bakımından

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni civic verelim..?
    2010 sunrooflu vs en full elegance düz=44.000TL
    6YIL 150.000km garanti, aracına güveniyor adamlar .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)