GSi dediğimiz 94 model bir spor araba o varken gti vti vs yoktu zamanında en çok anası ...len araba buydu dolayısıyla şuanda bakımlısı düzgünü az olan bi araba, düzgün kalanlarıyla kıyaslama yapmamız kadar normal bişey yok haksızmıyım :)
Printable View
Başka bir astra gsi da olur emre,
hatta kabul olunursa 1990 Model Kadett GSI da olur,
neden olmasın :)
başka bi astrada geliyor pıliz veyt :D
veyitlemeye gereNk yok, aldığın gibi yallah tazzik :D
Ankarada Benimle (Rol Vtec) deneyebilecek ASTRA GSI war ise pm atsın konu açsın birşeyler yapsın :)
Ama ankarada yürüyen tek bir tane bile GSI yok maalesef :D
olmadı bi ara bizim bravo tjet sport la deneyelim ? uyarsa pm atarsın bana
sanırım siz forum ankara buluşmamıza gelen arkadaşlaesınız :)
SFI motorlu şahini kullanan kişi sewdiğim abimizdir.
Hatta o akşam şahin bravo we GTI denemesi yapmıştınız...
Şimdi deneyelim diye pm. atarım ama ayıp olur zira o GTI ile Şahin'e otobanda 10 boydan fazla fark atıyor Rol Vtec :D Ki o akşam şahin 2nizi de geçmişti yanılmıyorsam :)
spec leri kimden öğrendin allah aşkına söyle :) sorsan ben de söylerdim :)
Şaka bir yana da, düşünsene 200km'ye kadar öndesin we Şahin 200de gelip geçiyor :)
Burdan çıkan sonuç şudur ki SFI motor gerçekten saygıyı hak eden bir motordur. Üretildiği zamanın çok üzerinde bir motordur.
Gel Gelelim artık sağlamı kalmadı denilen VTI'lar halla caddelerde estirmeye dewam ediyorlar sürüsü iile ama dediğim gibi Ankarada Öyle sağlam yürüyen tek bir Astra GSI yok...
Bu nedenledir ki VTI alırsanız, istediğiniz gibi hem görsel hem mekanik modifiye yapabilirsiniz,sınırsız seçeneğiniz olur. Astra GSI sahiplerini yolda görünce de "neyse şimdi heweslerini kırmayayım" der we usul usul dewam edersiniz :) Yalnız bu dediğim yüklü vtec için geçerlidir. Ankarada yüklü vteclere kafa tutacak yüklü SFI olmadığı için dediklerim aynen geçerlidir.
Benim hevesimi kıran bi vti çıkmadı çok şükür şimdiye kadar:) Ayrıca vti'ın temizi çok var sağda solda, ankarada düzgün yürüyen GSi yoksa yapcak bişey yok 16 yaşında araba her yerde temizini bulmak çok daha zor vti'a göre demin de yazdım bunu.
ben aynı arabadan 20 tane görmek yerine sağda solda çok nadir görebileceğim arabaya binmeyi tercih ederim.
Ankarada full stok 96 model ama SFI motorlu sarı renkte, Okan beyin arabası vardı. Hatta burayada üyeydi, onla denenebilir diye düşünüyorum.
okanın araba ankaradan uçtu , uçalı da oldu bayağı diye biliyorum :)
94 body kitliydi araç
http://www.modifiyeilan.com/6/satili...ra-ankara.html bahsettiğiniz bu araç mı