Sağlam yürüyen vtec ankarada hazır. Denemek isteyen her GSI ile denenir :)
Printable View
Sağlam yürüyen vtec ankarada hazır. Denemek isteyen her GSI ile denenir :)
ben tanıyorum :D hehehe
etklik tarafında oturuo zaten kenan :)
ben önceden denemiştim onla. geçse 10 boy geçtim der 10 boy geçilse 1 boy geçildim der.. öle bir tip ama özünde iyi biridir.
atmosferik bir b16a2 vti...
Dereceli Egzantrik de yok beyin yazılımı da yok. 2si de stock :)
Ankarada war ise yürürüm diyen ASTRA GSI ya da SFI swaplı her hangi bir araba, buyrun deneyelim :)
rol vtec stok mu ? geçen forumda :D stok gibi durmuodu :D fena sesler geliyordu :)
Sadece Beyin ve Egzantrik stock. Orjinal. :)
Bunlar haricinde ankaradaki her hangi bir ASTRA GSI'yı rahat rahat geçmek için yeterli olan motor modifiyesi mewcut :)
http://www.youtube.com/watch?v=mBphkO9UraE
liste burda yazılı, sadece bu da değil bir çok wideoda da yazılı, kimle denediysem arabada ne war ne yok söyledim, saklamam yani kimseden :)
Turşu demiyelim ama bir kaç kez başıma buna benzer olay geldi. Denemek isteyen arkadaşlar geldi, sordum araçlarında ne war diye, daha sonrasında daha uygun araçlarla denemelerini sağladım ki haksızlık adaletsizlik olmasın... Hani öyle araçlarla deneyip de kendimi awutayım olayını yapmam, sadece bir kez nazmi ocak kardeşim chiefkadir'e denemek için araç war mı diye sormuş, o da nazmiye acımamış benim araçtan bahsetmiş, nazmi geldi sordum ne war diye aracında, arkasından dedim ki şimdi yüzyüze bakıyoruz haksızlık olmasın,sen mesut'un (tender06) 106sı ile dene dedim. onlar denerlerken ben kendimi awuttum, onlar tek ROL VTEC 2kişi iken video çektim, Ne 106 ne de SAXO Turşu araçlar değil emin ol ;)
http://www.streetfire.net/video/0608...p4_2046383.htm
Bu da awuntu wideom :D
şefkadirin eski vti ile denediniz mi rol'ü ne oluyor?
VTI'ın kaderi değişmiş zaten, o kadar yüklenmiş ki.
Emre Kardeşim, genelde 2.viteste basıp 4ün ortasında bırakıyorduk,zira chiefkadir abi büyüğümüzdür hem de bağlı olduğumuz sitenin adminidir saygım sonsuzdur.
Ama gerçekler ACITSIN dersek 2.wites ROLLING başlayıp da 200de bitse, emin ol en iyimser yaklaşım 6-7 boy fark olurdu. İyimser sonuç yazdım kadir abi kızmasın diye ama çok daha felaket bir fark da çıkabilirdi :)
emmeyi değiştirdikten sonra emrecim. :)
ilk hali ile kadir abinin vtec 1, benim araba 3 kişi basıp yine boy boy fark oluyordu.
satmadan önceki son hali ile dediğim gibi baya baya bir fark oluyordu...
Filtre headerslı egsozlu bir type r ile deneme mewzusu inan abartmıyorum tam 3 aydır war.
Bu speclerde bir arkadaşımız da war hatta ama maalesef 3 aydır açık açık söylememe rağmen arkadaş bir türlü müsait zaman bulamadı :)
Şu an TH700 106 GTI war ankarada, saolsun sadece onunla hemen her cuma deneme yapabiliyoruz. :)
Type R - S2K warsa da denerim, yüklü yüksüz farketmez, maksat denemek olsun, bir VTI sahibi olarak o araçlarla kıyaslanmak dahi onur werir. :D
teke tek basmadık ama benim aracım 2, kadir abinin vtec bir kişi iken bastık (emme değiştikten sonra) 2.witesten basıp 4.witesi bitirmeden fark en az 4 boya çıkıyordu. dediğim gibi teke tek de değilken.
Kaldı ki kadir abinin arabası da çok iyi yürüyor, şimdi geçtim dedim diye kimse arabayı kötü zannetmesin, yazılım we dereceli egzantrikli vtec'i geçtiği wideo war elimizde :)