th la sonuç nasıl oluyor. ?
Printable View
th la sonuç nasıl oluyor. ?
Sonuç facia oluyordu mesela bu cuma akşamı TH ile :)
CLIO RS (Baturalp) - TH700 we ROL VTEC bastık...
Clio her zamanki gibi 200de bıraktı :D
TH bırakmıyor,e tabi bende :) Sonunda az daha DOÇ'a kapak oluyorduk beraber :)
Şaka bir yana da TH ile denk gidiyor aracım. Daha önce bir gece ben geçtim bir gece o geçti ama o da ayar yaptı ben de ufak tefek dokunuşlar yaptım. Arabalar denk gidiyor.
Konu Başlıktan çıktı :)
Ankarada VTI ile denemek isteyen DOLU GSI war ise Gelsin tanışalım bir çay içelim otobana çıkıp deneyelim wideo paylaşalım :)
Kimse demesin burda atar yapıyor gibi sewmediğim lafları, meraktan yazıyorum yoksa beni yanıyan biliyor zaten maksat muhabbet, araba stock hala yüklemeden atar yapmam :D
kadett gsi la denemek istersen deneyelim,büyük bi ihtimal bu hafta sonu iş için ankaraya gelecem.kadirle zaten geldiğimde görüşürüz.gecede bi deneriz.sunu da söylim bi iddaam vs yok maksat eğlenmek muhabbet:).her devirde vitesde 200 km kadar deneriz.
bişey dicem :D neden 200, çok iyi hatırlıyorumda 106,gsi karşılaştırmalarında 200 den sonra gsi geçer muhabbeti yapılıyordu şimdi ne değişti nefesiniz 106 ya mı yetiyor :D nerde o kadran kıran vtecler nerde o 2.0 hacimli 260 kadranlı gsi :D:D
Göki genelde hep 200 km dendiği için bende 200 km dedim:D.şuda var benim kadett hiç 260 yapmadı 248 km yukarı çıkmadı:D.genelde hacim farkı nedeniyle 200 de sonra gsi geçiyor denmesin diyede 200 dedim.zaten kısadan dolayı benim araç 195-200 arası bitiyor;)ankaraya giderken kısayı sökecem o sesle o kadar yol çekilmez.corsa ya takacam;)
Ben denerim senle Cenker :D
ya astrada el kadar turbo var o olmaz galiba senle :D
ama bi corsa var gsi oda turbo maduru olacaktı olmadan denersiniz ins. Yer,icer tanismis oluruz
yaklasık 2 hafta sonra gelirim sanırım haber veririm sana dilersen.
edit- burger king de gorustuk sanki 1 ay kadar once ?
Atmosferik olarak her ASTRA GSI ile denerim dedim :) Ha ne war, turbolu olanlarla da denerim yani ama benzin yakarız yani :D Ama turbolu araba gelirse de ZIRRRR STOCK BOLT ON Volvo tutbolu civic 1.6 ies war,onla deneyebiliriz. Zira o civic beni zorlanmadan geçiyor. :)
isotta cenker di sanırım kadir abinin arkadaşı,abanta da geldiniz,orda gördüm arabanızı.
Buyrun gelin tabi ağırlarız biz,gerçi kadir emmi tatilde ama olsun biz burdayız.
Ludacris eğer bana yazdıysan ben her hangi bir burger king'e hayatım boyunca gitmişliğim yoktur :)
200km mewzusuna gelince, kadran kıran vtecleri bilmem ama ben 200de biter diye hayatımda demedim, daha bu haftasonu da TH700 ile allah ne werdiyse sonuna kadar da bastık, geçilen araba zaten bir noktadan sonra bırakır yani sorun değil :)
Ludacris gelirken mutlaka haber wer tanışırız,cuma akşamına denk getirirsen her cuma yaptığımız organizasyona da katılırsın. bu cuma mesela yaklaşık 40 küsür araç wardı ki her telden araba toplandı baya eğlenceliydi.
Nickinin altındaki otomobil kısmında yazan japon - alman yazısı sayesinde zaten kanım ısındı sana :) Kendimden birşeyler buldum sanki :)
Bu arada:
YOK MU ANKARADA deneyecek bir ASTRA GSI? :D
Benim GSI ım varken nerdeydin :))))) (Bu söz tanıdık geldimi??)
EKE turboyken neredeydiniz? gibi bir söz anımsadım sanki :)
Şaka bir yana da dediğim gibi, denemek isteyen arkadaşlar cuma akşamı gelsinler hep beraber sohbet eder sonra deneriz,eğleniriz :)
gibi bişey evet :) bizim izo megane turboyken nerdeydiniz derdi her fırsatta ona atıfta bulundum :))
VTI ile denemişliğim var evvelden aynen böyle açılmış bir tech konusuydu ve sonucunu da videoyla bitirmiştik :) Eski gsi ım olsaydı denerdik seve seve hiçbi VTI a gecilmemiştim :) Neyseki aynı kondisyonda yürüyo aracım uygun olursanız bi gün emreyle deneyin gayet iyi bakıyor ona :))
bende burger kinge gitmem 3-10anca.
Bende ısınığım sana ama sende %60 a %40 olmuş aktarma japon ağırlıklı:) anlaşırızya sevecen kişileriz.:) bende cuma gelmistim deneşmiştik biraz çamurlu geçtide önemli değil neşesi yeterli.
Insallah gorusuruz geleyimde hele. Yanlız luda burda falan demek yok :D platin var bende kavga edemem :hehe:
hiç bir VTI'ya geçilmemen GSI adına çok sewindirici :)
Ben de hiçbir VTI'ya geçilmedim, Ankarada deneyip de bana en yakın giden vti ile de 7-8 boy fark oluyor :) Atmosferik tabi :D
Allah bana Ömür Arabaya da sıkıntı wermezse, teker döndükçe isteyen herkesle denerim :)
bana sorarsan bence sevindirici değil normal bişey :))) :) bakalım bi sıkıntı olmazsa bi sure sonra tekrar bi gsi ayarlar gelirim deneriz :))
Bizim buluşmaya mı geldin? anlamadım wallahi :) geldin de bizden birisi ile mi denedin inan anlayamadım kusuruma bakma :)
%60-%40 japon ağırlıklı diyorsun ama inan para olsa uğraşmam honda ile..
Accordu satar 535d, Vtec'i satar 135i alırım zerre düşünmem yeminle :D