User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
259 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Astra GSİ(sfi) vs Civic VTİ

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyi gördün emre cumartesi günü, typer 2 kişi iken ?

Teke tek başka bi typer ile denediğinde ne olucagını biliyomusun ? Ben söyliyim daha fazla fark atıcak..Bunu sende biliyorsun, hal böyleyken neyin görmesi bu açıklarmısın..

Bakkal hesabından başka birşey değil..
    sen niye gerginsin bu akşam bu kadar...
    ben bütün mahalle sen tek deneyelimmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teke tek olsa 58 boy olur enes benim 1/3'üm kiloları eşitleyip çıktık 15kg fln ağırdı benden, vtec altı üstü her türlü bastık sonuçta geçiyor her şekilde
    utkularda bir tane rs var adı turşu stock a yakın guzel gidiyor , stocka a yakın bir tanede vti varsa filtre-egsozlu filan typer-vti-gsi-rs stock farkı gorebiliriz
    liste uzaltılabilir stock 106 - 206-207 rc-cupra-cupraR -meganers ne varsa eklenebilir uzar gider

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam bizde GSI cıyız da,
    GSI a 1175kg diyen arkadaşlar var

Sunroof lu klimalı bir GSI'ın ağırlığı 1150kg

Emrenin araba, Rollinge çıkarkenki ağırlığı ile 1100kg ı geçmesine imkan ve olanak yok belki daha bile azdır 1175kg biraz fantastik olmuş.

ben bırakın KG ı, vites seçme olayına da kılım. ben istediğim viteste basayım, sende bas... amaç son hıza veya gidebildiğin yere kim daha hızlı gidecek değil mi ? yanyana isteyen istediği viteste bassın bana göre.

Yok amfi sök, stepne sök, pandizot sök, bagaj halısı sök, KOLTUK sök... bana da saçma geliyor. amaç arabaları mı görmek, yoksa araba hafifledikçe ne kadar iyi gidiyor onu mu görmek ?

Type-R ile GSI ı karşılaştırmanın pek bir mantığı yok, her iki arabanın da sahibi neyin ne olduğunu biliyor zaten bu da fantastik bir örnek olmuş zaten konuyu dağıtmak anlamında
    Emrenin dediği gibi ŞÖFÖRLERİN KG larının eşitlenmesi kabul edilebilinir (amaç arabayı görmekse), ama arabadan ağırlık çıkarıp, şöför kg larını eşitlemekte abesle iştigal eder...

arayı bulmak lazım
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence type r ile yapılan denemelerde insanları aldatan stock type r ile filtre-egsoz-header lı type r farkıdır
    zira aracın kaderi degisiyor ben diyim 4-5 boy sende 6-7 boy hızlanıyor meret
    baska bir tek ornegi clio da var adamlar short ram i sokup cai taktılar filtre-egsoz-header lı type r ile yurumeye basladılar

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam bizde GSI cıyız da,
    GSI a 1175kg diyen arkadaşlar var

Sunroof lu klimalı bir GSI'ın ağırlığı 1150kg

Emrenin araba, Rollinge çıkarkenki ağırlığı ile 1100kg ı geçmesine imkan ve olanak yok belki daha bile azdır 1175kg biraz fantastik olmuş.

ben bırakın KG ı, vites seçme olayına da kılım. ben istediğim viteste basayım, sende bas... amaç son hıza veya gidebildiğin yere kim daha hızlı gidecek değil mi ? yanyana isteyen istediği viteste bassın bana göre.

Yok amfi sök, stepne sök, pandizot sök, bagaj halısı sök, KOLTUK sök... bana da saçma geliyor. amaç arabaları mı görmek, yoksa araba hafifledikçe ne kadar iyi gidiyor onu mu görmek ?

Type-R ile GSI ı karşılaştırmanın pek bir mantığı yok, her iki arabanın da sahibi neyin ne olduğunu biliyor zaten bu da fantastik bir örnek olmuş zaten konuyu dağıtmak anlamında
    Emrenin dediği gibi ŞÖFÖRLERİN KG larının eşitlenmesi kabul edilebilinir (amaç arabayı görmekse), ama arabadan ağırlık çıkarıp, şöför kg larını eşitlemekte abesle iştigal eder...

arayı bulmak lazım
    25 kg kafamdan ekliyorum varmı bi cevabın ???bazı arkadaşlar yazma acık yaz.ayrıca ruhsatta yazan buydu..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 kg kafamdan ekliyorum varmı bi cevabın ???bazı arkadaşlar yazma acık yaz.ayrıca ruhsatta yazan buydu..
    ne kullanıyorsun arkadaşım sen ?

bazı arkadaşlar yazdım, dönüpte geri sayfaya kim yazmış yok ondan alıntı yap bilmemne uğraşmamak için. atarın giderin kime, her mesajında en ufak birşeyde abuk sabuk tepki vermeden önce bir sor öğren bilgilen. aynı şeyi daha önce de başka bir konuda yaşamıştık senle, hala aynı tavır içindesin.

nerenden yazdığın sana kalmış. ben "DOĞRU" bilgileri verdim, bi yerinden yazmana gerek yok
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kullanıyorsun arkadaşım sen ?

bazı arkadaşlar yazdım, dönüpte geri sayfaya kim yazmış yok ondan alıntı yap bilmemne uğraşmamak için. atarın giderin kime, her mesajında en ufak birşeyde abuk sabuk tepki vermeden önce bir sor öğren bilgilen. aynı şeyi daha önce de başka bir konuda yaşamıştık senle, hala aynı tavır içindesin.

nerenden yazdığın sana kalmış. ben "DOĞRU" bilgileri verdim, bi yerinden yazmana gerek yok
    senin alaycı tavırların yüzünden yazıyorum atarım giderim sana.bak kardeşim ben agresif adamım lütfen benle böle alaycı şekilde örnekler verme.internet ortamında kimin ne olduğu bilinmez sen beni tanımıyosun ben seni tanımıyorum.bir yerinden yazmana gerek yok filan adamın canını sıkıyosun..gercekler farklı oluyo her zaman bir kişiye saygısızlık yapmış değilim şu sitede bana yapılınca kaldıramıyorum ruhsattakini yazdım dedim.ben
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin alaycı tavırların yüzünden yazıyorum atarım giderim sana.bak kardeşim ben agresif adamım lütfen benle böle alaycı şekilde örnekler verme.internet ortamında kimin ne olduğu bilinmez sen beni tanımıyosun ben seni tanımıyorum.bir yerinden yazmana gerek yok filan adamın canını sıkıyosun..gercekler farklı oluyo her zaman bir kişiye saygısızlık yapmış değilim şu sitede bana yapılınca kaldıramıyorum ruhsattakini yazdım dedim.ben
    yahu ne alaycı tavırı ?
    nerde var bnm alaycı tavırım... fantastik olmuş demek alaycı bir tavır mı. Yanlış biliyor olabilirsin, ruhsatta yanlış olabiliyor, ruhsatta yazanı yazmış olabilirsin, ruhsatta 1.4 yazan GSI da var ona bakarsan.
    ben alaycı bir tavır sergilemedim, yanlış anlamışsın

ama iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır, benim profilimden yazdığım mesajşara bak, alaycı tavır varmı bir de kendi mesajlarına bak, kaç kişiye bu şekilde tepki vermişsin

Bir anla, dinle, bilgilen... sonra tepkini koyarsın, HAKLI da olursun
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu ne alaycı tavırı ?
    nerde var bnm alaycı tavırım... fantastik olmuş demek alaycı bir tavır mı. Yanlış biliyor olabilirsin, ruhsatta yanlış olabiliyor, ruhsatta yazanı yazmış olabilirsin, ruhsatta 1.4 yazan GSI da var ona bakarsan.
    ben alaycı bir tavır sergilemedim, yanlış anlamışsın

ama iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır, benim profilimden yazdığım mesajşara bak, alaycı tavır varmı bir de kendi mesajlarına bak, kaç kişiye bu şekilde tepki vermişsin

Bir anla, dinle, bilgilen... sonra tepkini koyarsın, HAKLI da olursun
    neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.ben böle algıladım.forum sayfasında insan yazarken surat mimiklerini göremiyoruz.neyin ne olduğu hangi amaçla yazıldığı belli olmuyo..

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EH hala durmuyormu deneyelim
    keşke o hali ile dursada denesek süper olurdu..

Shellkolik
    Misafir
    bence gsi geçer

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emrenin arabasında emre + ben (yaklaşık 230 kg) ile tek kişi vti ile yürümüştük..
    her iyi gsi böyle gidiyorsa, vti yalan olur

bu arada videoda egemen abi ne güzel atıyor vitesleri

Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    utkularda bir tane rs var adı turşu stock a yakın guzel gidiyor , stocka a yakın bir tanede vti varsa filtre-egsozlu filan typer-vti-gsi-rs stock farkı gorebiliriz
    liste uzaltılabilir stock 106 - 206-207 rc-cupra-cupraR -meganers ne varsa eklenebilir uzar gider
    eğlenceli olur, biz geliriz

alikosar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla biz sadece benim arabada filtre varken yarıştık 200 kadar bastık 5 boy önünde yürüdüm bence her zaman vtı....

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shirkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla biz sadece benim arabada filtre varken yarıştık 200 kadar bastık 5 boy önünde yürüdüm bence her zaman vtı....
    240ta 7-8 boy olurdu o zaman o kesin

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shirkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ecotec olmasın o yarıştığınız

gsi sfi diyorum
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    240ta 7-8 boy olurdu o zaman o kesin
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inanmak başarmanın yarısıdır Çok merak ettim hangi typer bu ? DF demeyinde
    kanka adam geçti işte gözlerimizle gördük typr stoktu filtre varmı yokmu onu bilmiyorum ama hdrs egsoz vs. yoktu ve 5. vitesde sanırım 1 boy veya yarım boy önüne cıktı burak artık o typ-rın ne kdr çiğeri vardı vs. bilemem sıkıntısı varmıydı onuda bilmeyiz ama sonuç olarak burak geçti nokta

emre gel seninle koşarak rolling yapalım 0-250 metre spor olur senin için kanka

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen koşmaya başla ben bi burgera gidip geliyom hacı

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astra GSİ ...
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)