her sabah uyanıp arabayı satıp bi 94 sfi alsammı düşüncesi aklımda doğuyosa iyidir![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
aracın musaıt mı bana bi ara bi çakta aklım başıma gelsinşaka bi yana görmek istiyorum ne olmuş ne bıtmış ugrasıyoruz ama
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Sağlıklı bi gsi her zaman cok farklı gider. Benimde düşüncem Gsi'dır her zaman. Dragta da rollingde de gsi önde olur. 200+ larda fark daha da fazla olur.
arabam egzoz istiyor artık orjinal fabrikasyon egzoz değiştir beni diye bağırıyor ama ben 8 aydır muayene giriyim değiştiririm dediğim ve hala muayenesiz olduğum için hala stock![]()
deneriz haberlerşizi vtec'te bulalım bitane![]()
Emre güzel bi SS çift çıkış çok güzel olur tadından yenmez![]()
yine mi borla aldın. diğer borlayı naptın. olm sana eksoz yaramıyor ben söleim
![]()
Emre arabanın vti videoları var zaten gecmişten biliosunBakalım GSI sevgim depreşiyo yakında güzel bi gsi la dönebilirim sahalara
![]()
sende haklısın ses istiyon![]()
motoru hoşaf olmamış GSI her zaman geçer , geçiyor her zaman konuşuldu kavgası oldu ama sonuç hep aynıydı.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
gsi diyorum cünkü gidişini biliyorum tabiki motordaki oynamaya gore degısır ama tuplu gsi bile gidiyor yani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)