ben bi kendime baska jantmı baksam ne yapsam bole karar vermek cok zor olcak![]()
ben beyazı tercih ederdim bunların arasında.
alperin 2. yapıtığı güzel ama sanki biraz araba boğulmuş gibigeldi bana..
ayrıca huju'ya katılıyorum altın sarısı tarzında da olablir bence.
![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
bugun bu jantı begendim 1100 fiyat verdi konig ld 17 nası bi jant bilen eden varmı fiyatı sizce uygunmu? benim arabaya yakısırmı?yoksa benim jantmı dursun?yoksa benim jantımı boyatıyım?off ne soru sordum bee![]()
![]()
![]()
bide dedmki belki alper kardesim bana bi kıyak daha yapar sanal sanal bi takı verir benim arabaya:![]()
icon_tup:
ya şimdi o kadar masrafa ne gerek war. könig çok güzel jant ama kendi jantlarını beyaz yapsan yine güzel olucak.. könig kadar deil ama cabinde kalan parayla da başka bişeyler yaparsın (angel eye falan) çok daha güzel olur..
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
deneme istiyosan www.simulcar.com a gir üstüne istedini tak bakgör ama site ispanyolca üye olmak icin soldan birinci olaya girmek için soldan 4.ye tıkla yada kendi sifremi verim istersen hiç kasma![]()
1881 - 193∞
ya angeleye allaha yakın bana uzak olsun vardı zaten ama ben hayatımda bu kadar kotu aydınlatan bi far gormedimxenon bile ise yaramadı
soktum orjınleri taktım.jant cok hosuma gitti ama dediginiz gibi nerden baksan 400 fln ustune vercem benim jantların.ama benim janttanda cok sıkılmısım bugun taktım ve onu anladım
![]()
bugun zaten moralımde bozuldu 14 lerde vakumlu lastik vardı yara yara gidiyodum 17 lerde 2. vitesin sonuna kadar patideyim ve e 200 komp u bile 3un sonlarına dogru yakalıyıp gecebildim
adamda sevindi kendince(baskentli ögrenc.) bar ı dusurmem gerekiyo falan filan bir suru soru var kafamda.ama sıkıldım bu isten galiba alıcam o jantı.daha canlı durcagına inanıyorum
gazlayın beni arkadaslar
![]()
![]()
![]()
16" yokmu bu cantın. 17 alma. 215-45-16 lastik veya 205-45-16 süpper olur. 40 yanak pati kaçınılmazzzzzzzzzz.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)