Konuyu acan arkadas deneyip video koyacak mı yoksa konuyu kapatıyım artık?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
http://www.youtube.com/watch?v=GJp9JQxMv_s
323i vs 1.6Vti
Fazla söze gerek yok.
haydi bilmedigimiz speclerde tanimadigimiz arabalar uzerinden sidik yaristiralim
mclerde gercegi gorme yasi 9'a indi vtec'ciler 96dan beri ayilamadilar
http://www.facebook.com/tunconaran#!...47670105264753
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Muğla bölgesinde 3.18is varsa 1 e 20 de ben koyuyorum
X5 4.6is tamam dedikde. O kadarda değil artık.
TT'nin stock ken FC'yi geçtiğini düşünürsek hmmEğer ki TT aynı speclerde olsaydı ya da KS ile deneseydin hatta şöyle diyeyim KS ile FC videoları varsa gerçek farkı görebilirdin.. hani vti var vti var, 318is var 318is var
İki sağlıklı aracın çok güzel bir denemesi o videolar... Ben eminim ki araçlarda ben olmasam istedğiniz viteste bassan yine geçilecekti aracın ama fark çok olmayacaktı..aradaki ağırlık farkı ne bilmiyorum ama 10-15 hp fark var senin vites oranların çok güzel, vti ın 5. vitesi headers yokken pek yok *****.. e36 nın aero su çok güzel.. tolga abi vites atarken çok rahat..yani sonuç olması gerektiği gibiydi zaten oldu da.. evet vti geçtin ama fc yi geçtin ama sonuçta geçtinHatta Fc'nin videoları için de şöyle bir şey yapayım.. İbiza KS'ye geçiliyordu..Özellikle 5 te.. 3 kişiyle çok rahat FC'nin yanında yarışı izlediğini görebilirsin ki dou abi basıp basıp bırakıyor.. Kimse alınmasın darılmasın yazdıklarıma beni az çok tanıyorsunuz araç sahipleri
Başka bir arkadaş da VTEC sesi duymadım demiş doğaldır sadece uyduruk bir filtre vardı o arabada.. çok da konforluydu içeri hiç ses almıyordu hatta normal kullanımda çalışıp çalışmadığını anlamıyordum![]()
X5 4.6 gecilemeyecegi anlasıldı sanırım
Deneyip video cektiginizde konu acarsınız.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)