bu gidişle kitlerim,konuyu dağıtmayın lütfen
Printable View
bu gidişle kitlerim,konuyu dağıtmayın lütfen
sen M5 ile vti kıyaslayan adamı ciddiye alıp yorum yapıosan,
CZT Çok hafif ve turbo, o zaman Ferrari 458 italia'yı 0-400de geçer!,
diyorum...
şimdi way be bu CZT ne arabaymış diyor musun?
eğer demiyorsan "Vay be dedim bu vti ne arabaymış, ne araçlarla kıyaslanıyor" demişsin,dememişsin, hiç önemli değil ;)
kimseyi kırmadım umarım, kırdsıysam da kusura baklmayın.
dediği gibi ankarada yüklü yüksüz CZT warsa, atmosferik vtec'imle mutlaka ama mutlaka denemek isterim. Ama ankarada tek bir tane bile olmayan araba ile, sahibinden.com da 2 sadece 2 tane satılık ilanı olan araba ile karşılaştırma yapmak bana göre abesle iştigal...
vtı ın 3 tane guzel yanını soleyınce fanatıklık oluor anasını.hondayı sevmeyenlerın uydurdgu bı laf bu bence
arkadasım..
kasko degerleriyle arabaların iyilğini kotulugunu karşılaştırırsan yine sen zararlı cıkarsın..
kasko değerleri belirlenirken sigorta reasurans birliğinde yada kasko firmaları kendi içlerinde risk grupları belirlerler..
yani hangi araba riskli ,hangisinin daha cok patlama ihtimali yada hangisinin sorun cıkarma ihtimali var diye..
bende vti varken ben bakmıştım araştırmıştım. vti 1. risk grubunda.. czt ise 4. risk grubunda..
bu nedenden dolayı vti ların kasko bedeli yuksektir ki sen vti'ına kasko yaptırırken belki benden fazla para odersin.. (ki buyuk ihtimalle oyle ,ben bu agustos28 de %50 hasarsızlıkla 650 liraya yaptırdım hemde axa oyaktan oyle dandik yerden de değil..)
tutup da bunu da övünerek soyluyorsunuz :)
işin hiç o tarafından bakan yok. bende o zaman diyebilirim ki ;
vtec o kadar riskli bir araba ki,o kadar guvensizki bu nedenden dolayı kasko bedeli yüksek..
buyur burdan yak.. beraber tüttürelim..
niye bende tanıyorum seni :D
vtı satmamım nedeni kendi sahsi grüşüm olarak sylüyorum vti binen arkadaşlar alınmasın......................................... . bana göre fiyatının arabası degil vti
bana göre: ben daha 1 ay önce vti 1996 hb arabamı 19500 verdim inanılır gibi degil bana göre beni tatmin etmedigi için gidişatının ve ettigin mafrafın bir 106 gti kadar gitmedigini grdügüm için sattım......
ve yine gittim eski sattıgım arabayı almak istedim ama anlaşamadık ve çogu arkadaş bilir yine 1 hafta önce ant.siyah bir 106 gti aldım geldim.
ve bir ctz alalım dedik nasipse yarın denizliye bir czt alıp gelicem