o 1 ay sonra söz, ozanda gelir 3 lü yaparız ortaya karışık :D
Printable View
ctz şimdiye kadar kullanmayıp nasıl gittigini ögrenmek için...
ya hepimiz yapıyoruz fanatiklik.herkes bildiğini yazsın adamın kafasındaki soru işaretleri gitsin
ben sana + larını yazayım
içi tahmin ettiğinden daha geniş.benim boy 1.87 :) abartısız benim boyumda birisi oturyor arka koltuğa diz mesafesi çok iyi
gidişi yakıtı mükemmel bence + çok sağlam
koltukları göstergeleri gayet güzel
model yuksek donanım yeterli,kliması dehşet derin dondurucu gibi :)
- leri (bence)
orta konsol teyp v.s olan kısım daha güzel olabilirdi
bide yol tutuşunu iyileştirmen lazım
vay be konuya gel biri 96 model biri 2005 kıyas yapılıyo vtec baya iyi makinaymış be :D
Ben açıkçası vti sahiplerinin vti ı, czt sahiplerinin czt yi savunmasını anlamıyorum. Bu tarz konularda hep gereksiz tartışmalar çıkıyor. Kime göre hangisi daha güzelse onu alsın gezsin. Bana kalırsa o fiyatlara tabiki mantıklı olan czt almak. Vti almak için bir sürü çakalla muhattap olacaksın sıkıntı olacak. Czt al gitsin. Benim vti'ıma bu arabaların piyasası bitti diyip 16 Bin TL veririm diyipte, 3 ay sonra kendi 1.4 is ini 17 Bin TL ye sahibindene koyan arkadaşlarla karşılaşınca, ben soğudum bu işlerden açıkçası.
vtecmi ? Colt mu ? :)
tabiki vtec nedenlerini sayimmi ? Motoru sayma daha rahat Bencedaha konforlu hepsini geç bağımsız salıncağa sahip 1 amortisor sistemiyle birçok arabayı gerçekten çok ciddi şekilde sinrini bozalilicek bir araba yol tutuşlara gelirsek ben çok esp siz colt sürdüm :) kıyaslamam bile açık söleyeyim
motor olayına gelince sizin 2400 de doldurduğunuz turboyu kendisi 1500 gibi doldurabilir çok aşırı büyük portları var hatta iddda ederim birçok arabanın intake inden büyüktür cidd atmosferik bir arabayı Örnek Aybek yada NIf Yada kagan CRX (2litre) hayatta geçemesssiniz 250 olsanız bile geçemesssiniz ancak Gt28 leri takın ozaman lafım yok amaaaa bonalume ile felan cok zorlar aöçık konuşayım
adamlar ne gerkesiz bir motor yapmışlarsa :) ama colt kendine göre çok ciddi yürüyen bir araba bir çok arabayagerçekten kafa tutup iter :)
Civic..Tamam motoru 10 numara:icon_rule ama Motor haricinde iddalı bi +'sını söyleyın?sonucta civic..
Czt daha yeni daha bol +++, daha güzel:icon_tup:
ikisi de değil, bence Clio RS :D :D
konuya ortadan dalmışsın sende.. biz bonalume iyidir felan demedik ki.. alla alla...
czt ile vti karışlaştırması yapıyoruz. millet sadece motoru için araba almıyor ki.. her açıdan bakmaya çalışıyoruz.. adam zaten vti satmış czt alsam mı diyor. zaten vti ın ne oldugunu biliyordur ayrıca bende biliyorum vti'ı.. hani sahibi olmasak zamanında hadi neyse..
bu arada yoltutuşu cok iyi olabilir ama senin yuzunden vtec kalmadı olm ortalıkta o da ayrı bir konu :D onune geleni pert ettin anasını satıyım.. :hahaha:
her iki araç da özel araçlar...markaya takılmadan ikişini de kullanan kişilerin yorumları bu konuda daha şağlıklı olur ;)
Yahu madem o kadar iyi mantıklı spor konforlu hesaplı bu araba; canına yandığımın başkentinde sizin gibi düşünen 1 allahın kulu yok mu ki 1 tane CZT yok deneyecek?????
Warsa buyursun,tanışalım, czt'yi tanıyalım... E yok!!!
vtec istemediğin kadar war ama bir tane CZT yok! Yapacak birşey de yok...
Hiç görmediğim bir araba hakkında çok iyi şeyler söylemek isterim ama ganimet gibi vtec olan bir başkentte bir tane CZT görünmüyorsa...
İSTANBUL'lu arkadaşlara selam, ankara gecelerinde ROLLINGlere dewam... ;)
Risk olayına gelince, adı üstünde VTEC bu, duyan bile irkilir, VTEC ise risklidir doğrudur.
CZT 4.derecedeyse... anlayın yani :D muhtemelen nissan micra ile eşdeğer risk grubunda sanırım :D Şakadır ha,aman alınmayınız :)
hakkaten dediğim gibi, yok mu koskoca ankarada bir adet CZT? Cidden maksadım arabayı tanımak. Hoş turbosuz colt bile 10 tane görmedim işin gerçeği ama illa bakmak isterim bir CZT nedir nasıldır insanları nasıl kendine bağlar...
vtı kullanan baska bır araca gectıgınde beklerkı vtec acsın alısılırmı bılmıyorum