Var arkadaşlar 30 a bile var. ***** siteye çokta tamah etmeyin. Zaten ***** sitede dahi 33 e var.
Tabiki en ucuz araçlara baktığımızda trameri bir şekilde göz ardı ediyoruz pert yada ağır hasarlı olmadıkça.
Printable View
Var arkadaşlar 30 a bile var. ***** siteye çokta tamah etmeyin. Zaten ***** sitede dahi 33 e var.
Tabiki en ucuz araçlara baktığımızda trameri bir şekilde göz ardı ediyoruz pert yada ağır hasarlı olmadıkça.
İbiza poloya gore kat kat yakışıklı ama polonunda ic mekan dizayni daha guzel ibizaya gore ama bana sorsaniz tercihim ibiza olurdu :)
Accordunuzu satarken sohbet etme şansımız olmuştu. Çok değerli bir insansınız. Abi inanın populist bir yaklaşım değil ama ben tsi aracımı satıyorum ilanımın linki de aşağıda ama yemin olsun 30 Bine hangi cupra ise ( yolda düz gidebiliyorsa ) ben alacağım hemen. Siz almayacaksanız bana paslayın lütfen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2938116/detay/
İbiza Cupra 30 hatta 35 bine verilecek bi araba değil.
Kim veriyorsa bi daha düşünmeli.
Sahibindende ki zaten kazalı bi araç ona bişey demiyorum.
ben cuprayı almadan önce polo ile çok ikilemde kalmıştım.Evet polonun iç dizaynı cupraya göre daha kaliteli.Ama söylenenlere katılıyorum donanım olarak cupradan fazlası yok.otomatik far katlanır ayna vs vs.Ve ben aracımı aldığımda polo gti ın rakamı 9 bin tl daha fazlaydı.Bu yüzdende tercihim dahada yakışıklı geldiğinden cupra olmuştu.
Yok estağfurullah ben araçlarımı hep siteye sattım yine söylüyorum. Hatta hepte ciddi ucuza verdim belki uğraşacak vaktim olmadığındandır. Ancak geçenlerde Tuncay kardeşimiz az hasarlı tamamen stok 24.000 km deki cuprasını 32.000 tl ye verdide kimse almadımı? doğru değilmi.
Ben kafamı duvarlara vuruyorum o başka ciddi güzel bir alışveriş olurdu. Şimdi ben ilanlara mesaj atınca insanlar direkt 1-2 sonra araç uzun kalınca 3-4 bin düşüyorlar. Bu nedenle ***** site ilan yayıncıları buna alışmış şekilde istediklerinden fazlasını yazıyorlar.
Birde amacım cupra yada poloya fiyat belirlemek fiyatını düşürmek asla değil. Sanki bu yaklaşımla konu oraya geldi. Anlatmak istediğim sadece polo ile cupra arası fiyat farkı belli hepte aynı kalacak.Polomu almalı cupramı almalıda kalalım fiyatlar 3. planda kalsın :D
http://www.techturkey.com/forum/kars...lo-gti-mi.html
burda Cupra demiş çoğunluk ilginç
18.33 den itibaren anlatılıyor 22.40 a kadar
http://www.youtube.com/watch?v=_KmfArhMDjg#t=608
polo virajlarda iyi değil
polo nun en dolusu Cupra dan 4 özellik eksik
peki elektronik kilit eski cupralardada mevcutmu.
Aynen viraj sorunu var
Polo kullanan arkadasim cok fazla sikayetci bu konuda
Nedenide otomatik olmasindan kaynakli bir durum hakimiyet problemi ayarlayamamak
Alt devirler cok seri bide s moddaysaniz bianda 180 leri goruyosunuz haliyle sert bir viraja hiziniz sanki 100 km dusunerek giriyosunuz halbuki 180 mis :) boyle bir durum
valla cupraya binmedim 2 kişi makaslarda 140 lı hızlarda çok rahat tutunuyordu polo stock yay dahi yani çok hoşuma gitmişti :D
bir hothatch e yakışmayacak derecede iyi değil virajı Cupra nın ve Polo nun ancak normal bir aile aracına göre çok iyi ama rakibi Cooper s göre kötü
polo daha kötü virajda sebebi 2 biri 2.5 cm daha yüksek
ve viraj esp ve elektronik kilit yönetim sistemi
Oto-Park.Com | Seat Ibiza Cupra (2013) - YouTube
videoda arkadaşlar bunu iyi yakalamış 18.30 ile 22.40 arası bu konuyu tartışmışlar
Valla kanka ben gayet memnunum yol tutuşudan.Yani beklenti ne mesela neden yol tutmuyo kaçla giderken kayıyo falan diyosunuz ama:)Çünkü kanka ben viraj gördükçe gaza basıyorum ve girdiğim hız 190 200 en aşşağı kesinlikle olmuyo(Öyle hepten U şeklinde ölüm virajlarıda değil ama) :)
Fifth Gear - SEAT Ibiza FR TDI vs Mini Cooper SD - YouTube
Fifth Gear - SEAT Ibiza FR TDI vs Mini Cooper SD
Pist'de Seat Ibiza FR 02:01:04 Önde bitirmiş
Şu video gibi yeni 2013 ibiza cupra ve 2013 polo gti olarak bir video görmedim yada ben rastlamadım.