tamam işte bu varmış :)
la bide cupraya biniyonuz herkes birbirine bakıyor.
Ozaman ben hiiiç polo bakmıyorum direkt cupradan bakmaya ve fiyat pazarlığına devam.
Printable View
tamam işte bu varmış :)
la bide cupraya biniyonuz herkes birbirine bakıyor.
Ozaman ben hiiiç polo bakmıyorum direkt cupradan bakmaya ve fiyat pazarlığına devam.
Merthan biraz araştırmacı detaycı gördüğüm kadarıyla :)
Biz haftasonu gelsinde yıkayıp binelim moddayız :)
Cupra'lara yönelirseniz bence iyi edersiniz. Boca 2. eli çoooook zayıf.
polo gti diyorum nedeni seat e de skoda ya da o motoru koyuyor . o yüzden kendi markasını daha üstün kılmıştır mutlaka
Ne alaka çok büyük markaların kullandığı farklı markaların motorları var
ozaman mercedes almayalım üstünde fiatın yapmış olduğu dizel motor var fiat alalım :)
ya da renaultun yenı 160 hp lik dizel motoruda mercedeste kıullanılacak renault alalım
Bunun gibi birsürü örnek var
tam kullanıcı olmak gerek bazıları polo gti alıyor polo iyi diyor
bazıları Cupra alıyor Cupra iyi diyor
mesala iki aracıda kullanan.. sahibi olarak kullanan Cupra diyor
burda en önemli kriter ücret Cupra daha ucuz aynı donanım olunca arada 7-8 bin fark ediyorki Cupra da olan 4 özelliği Polo da para verip alamıyorsunuz
skodanın tamamı vw ye ait ama niye bir passat yerine surberp almıyorsunuz yada düşünmüyorsunuz mesela. illa ki birşey vardır emin olabilirsiniz. fiat motoru olabilir mercedesi sattıran adı ben burada ürünün değişik olabileceğini söylüyorum açıpta içini bakmışlığım yok fikir benim ki.
Bu arada bocanegra 'nin kasko bedeli emsal yaştaki cupradan bayağı yüksek.
sonuç olarak 2011 polo gti da diffransiyel kilit i varmı yokmu
polonun sürüş pozisyonu bana daha güzel geliyor. Cupra daha bi yüksekte oturuyor hissi var koltuk yerde değil. Ama poloda koltuğu yere daha yaklaştırabiliyorsunuz. Bende sandalye de değilde yerde minderde oturuyormuş gibi kullanmayı daha çok sevenlerdenim.
Ama gönül cupra der.
Benim bildiğim hiçbir poloda mekanik kilit yok. XDS denen esp ile ortaklaşa çalışan kilit var. içteki tekere fren yaptırarak dışa açılmayı kafadan kaymayı azaltıyor. Ama mekanik olarak değil elektronik olarak.
Özellikle 6-7 dk boyunca yokuş aşağı viraj kasarsanız frenlerin şiştiğini hissedersiniz. Xds nin siz basmasanız bile fren uyguladığı noktalar var.
XDS yi scirocco da vs de aktif edebiliyorsunuz diye biliyorum.
kafadan cok az kayma oluyor genelde cok sert gırdıgımız oldu bır kac kez arac komple yan kayıyor :D xds 2 sevıyeye cekmek lazım :D
Polonun ayrı bir asaleti var bence
polo gti ı seçmemdeki sebep 4 kapı seçeneği olması.
Ben Cupra'dan yana olurdum
cam tavan kırmızı bir GTI'a binene kadar çupra daha iyi diyordum :)