Passatta yazılım varsa tartışmaya bile gerek yok ama yazılımsız insignianın şanzımanı bilmediğim için zorlanır gibi geliyor...
Passat
Insignia
Passatta yazılım varsa tartışmaya bile gerek yok ama yazılımsız insignianın şanzımanı bilmediğim için zorlanır gibi geliyor...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
deneyip video çekip koyarız.
passatta bişi yok öle
forge dv
aem filtre
ve kat iptali war
Ama dün de bakımı yapıldı aracın
Triger, v kayışı + rulmanlar değişti
üst kapak contası değişti
orjinal diverter valve yerine Forge 007p DV taktık.
Şanzıman keçeleri ve bütün keçeler değişti.
Yağ filtresi değişti
walbro benzin pompası takıldı orjinalinin yerine
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
ınsıgnıa hıc gıtmeyen bı araba pasat deler geçer parçalar
teknik verilere bakarak ve yeni oldugunu dusunerek insigniya diyorum ama opel gidemiyo diyosanız bilemem tecrubem yok o arabayla aslında oy vermemem gerekirdi benim oy biraz koyun gibi olan halk tipinden![]()
bu yeni civic olayını baska birisi daha dedi antalya tarafından.ama yeni civicle imkanı yok gidemezsiniz.o konuyada yazdım.hiç insigniaya binmemişsiniz sanırım.yeni civic 125 lik gibi gitmiyor zaten.ayrıca konu ıcın
abi passatı gecer bu speclerde insignia.
remap yoksa sende gecer yani.yada şöyle sorayım senin eski focusa kac boyu var passatın![]()
insignia 1.6 motor zannedersem. torklarda önemli. düşük motorlu arabada beygir yüksek olsa bile ağırlık çok negatif etki ediyor. ancak burda roll denmiş. öyle olunca passat sonlara doğru kaybeder, insignia alır derim.
N2O4-spec
millet atıp tutmus insignia gitmio diye kim diyo kackere sürdün bindin kullandın da yazıyosun öle.
ben arkımla bastım birkere lpgli bizimkide onunkide +stepne fln full stok gecıyodm haffiten
senlede denerz abi istersen stepneyi sökerim ama![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
abi istediğin gibi anla. napayım .. sadece arkadaşım başımın etini yedi diye denicem zaten yoksa umrumda mı deneme .. ?
roll lere dewam etmek isteseydim başka bir araç alırdım .
Konfor spec huzur style gidiom o yeter bana..
benle aynı speclerde arkadaşımın passat stock insignia ile denemiş önceden passat 1 boy önde gidiormuş 230 gibi insignia geliomuş yanına 240 gibi yarım boy önde gidiomuş insignia
Rs Racing Garage
Eski bir passat 1.8T kullanıcı olarak benim fikrim; Aracın bakımlıysa fazla kasmada fark çok açılmasın1.8T alır. Sonucu merak ettim.
3 değil 2 boydu o bi kere
Onu yazan bendim, zaten insignia muhabbeti sırasındada yanımda Turgay(nakayama) vardı, daha oncekı konudada yazmıstım.
http://www.techturkey.com/forum/show...5&postcount=17
havalar düzelince deneriz erdi benim için farketmez zaten arkadaşımın ısrarı ile denicektik biz ama kar bastırınca cortladı deneme..
zaten yüzümüze farklı arkamızdan farklı konusuyor. anlayan anladı... neyse bi havalar düzelsinde
son kez deneme yaparım zaten birdaha da kimseyle denemem konfor sipekhuzur sıtayla geziom o da yetiyor.
Rs Racing Garage
insignia nasıl hic gitmiyor anlamıyorum kusura bakmayında civicle karsılastırmalarını iki arabada mevcut hala kullanıyorum civic hic gitmiyor 150 den sonra duvara vurmus gibi insignia'm dağ gibi fark var , insigniada 210 dan sonra duvara vurmus gibi oluyor .senelerdir kullanıyorum iki aracıda aklım almadı civicin insigniadan daha hızlı olmasına. neyse konu farklı bence passat alır gibi geliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)