sıpaydırmen zhuahuzhuahuahuha dA![]()
Benim hb vtec stepnesiz, Klima tertibatı tamamen sökülü, 4 tane koltuk sökülü, sadece önlerde 2 tane sparco koltuk,paspas dahi olmadan net 1060kg çıkıo kantarda...
1040kg olsa standart hali şu an 1000kg den aşağı düşmesi lazım![]()
kantarların artı eksı 30-40 kg hata payı olur. bunlar zaten katalog verileri fabrikasyon.. seninle beraber 1060 olabilir mi.?
ankara-bursa rakım olayını gözardı etmemek gerek.biz typerla ankaradan geçerken dumura uğruyorduk.araba bariz yavaşlıyordu.
bursada accord 2.4 ü ben güle oynaya geçiyordum.videoları eklemiştim.
,
atmosferik motorlaryüksek rakımlara çıkıldıkça yavaşlarlar.ama turbo arabalar bu yüksek rakımdan minimum düzeyde etkilenir.
motorlar insan gibidir.
prenasip neredeyse aynıdır.
insanda çektiği oksijeni yakarak soluyarak çalışır.arabalarda.
burdan yola çık.
2000 rakımlı yerdemi daha rahat ve verimli koşarsın 200 rakımlı yerdemi.
,
benim vti nin specleri megan hıdır 60 lık boru 63 lük egsoz ve misimoto filtre idi.
ama ben bariz farkla geçiyordum 2 accorduda.2.4 lt.
yani tutunamıyorlardı bile.ya çok ayarsız gidiyordu namussuz
araba eski s vtec ti.
yusufun eski aracıydı.
şimdi diyarbakırda cahitin arabası fk plaka sanırım kırmızı hb.
,
şöyle değenlendirelim, araban zır stock olsa bariz fark atabilir miydin sence 2.4 accorda?
Zır stock insignia bariz fark attı bana
benim tüm yorumlarım stock vti stock insignia üzerinedir kimse yanlış anlamasın, yoksa şu an beni accordum ile geçen insigniaya minumum 10 boy atarım vtec ile ama vtec dolu
En güzeli deneyip görmek...
Bir de şu war ki ben de 1000rakımda denedim, sıfır rakımda denense belki de sonuç farklı olabilirdi,bunu göz ardı etmemek lazım![]()
emin ol çok fark olucaktır bursa istanbul rakımlarında.ben bu rakımlarda denediğim için bursa istanbul diyorum.yanlış anlaşılmasın.
n/a araba düşük rakımda gidiyor gitmesi gerektiği gibi.yüksek rakımda sıçıyor ya.
,
bi araç aldık bursadan.daha dün geldik antalyaya...
bursada felan normaldi gidişatı ...bursadan cıktık yolda resmen araba agladı...antalyaya indim kepez üstünde net gaz yiyordu...
ben uzun yolu genelde turbodizelle yaptıgım için fark edemiyordum...
fakat atmo makine ciddi derecede yüksek rakımlarda yürümüyor...
sıpydırmen efsane![]()
atarlı giderli honda kullanıcıları iş başında....
sanırım soru standart üzerinden, standart araçları olanlar denesin sonuçlar verilsin daha güzel olur...
bizim burada vardı insignia..deneme yapalım diye söyledik fakat arkadaş istemedi..bizde ısrar etmedik![]()
o kadar ıddıalı olmamak lazım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)