kesinlikle tsi diyorum. alt ust dolu gelıyorbıde dsg ise tadından yenmez...
kesinlikle tsi diyorum. alt ust dolu gelıyorbıde dsg ise tadından yenmez...
BDEVO9
www.sunishotels.com
Alfa alır diye düşünüyorum
1.4 DSG full stock scirocco ile denemek isteyen giulietta varsa deneriz,herkesinde merakı gitmiş olur
arkadaşlar merhaba sitede yeniyim fakat nete her girdiğimde yazıları okuyorum.
düşük motorlu yüksek performanslı araç bakıyorum 2 araç arasında gezinip duruyorum. scirocco ve giulietta denk araçlar ve tasarım olarakta hoşuma gidiyor ancak scirocco sanki daha pahalı geldi..alfa romeo julyet 1.4 170 distinctive 25.750euro +1.054 tl + spor paket(1) 1.800 euro +koyu renk cam 100 euro+güçlendirilmiş fren kaliperleri 500euro+blue me 300 euro+ boya 500 euro=28.950 euro +1.054
sizce kaç euro inerler pazarlıkta?
hemen yakın bi zamanda almayı düşünmüyoruz sizce yılbaşından önce mi sonra mı alırsak daha uygun olur?
mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Giulietta olan arkadas varsa forumda gelsin deneme yapalım..rocco kullanıyorum diye demiyorum ama rocconun enterasan bi motoru var!!!
Giulietta indirim max %3 oluyor. AROC ya da Koç grubu üyesi iseniz de %4 oluyor. Şu an Euro çıktığı için belki biraz daha indirebilirler.
Bu arada Guli'm daha 2700km'de Rocco'yla denemek isterim, ben de merak ediyorum ama aracım için daha erken sanırım. 5000-10000 olsa ve yağı değişse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..Ama forumlarda Guli'yi yerin dibine sokmayacaksanız şimdi de deneyebiliriz..
)
giuli'de emme egzantriği olmadığı için alt devirleri çok güzel topluyor, nurburgring videosu da mevcut güzel dönüyor güzel gidiyor 1.4 multiair 170hp motor![]()
scirocconun gereksiz uzun saçma sapan bi şanzımanı var guilettanın 6. cites kesici 250 km şanzıman bitiyor
Some interesting figures for the Giulietta... - Alfa Romeo Forum
hızlanma değerleri rocco ile kıyaslanıcak düzeyden çok daha iyi kısaca ortalığın aq cak bir araba brembo kit ile fren mesafesi 33.5 metre oluyor aklı olan guiletta alsın
multi air li modellerinde gaz tepkisi 1.4 tsi 160 lık dana iyi diyorlar sadece turbo oldu halde
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
DGS li rocco can yakar diyorum
diğer manuel işde ise iş pilotaja bakar
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bilmiyorum stock o km lere çıkıyormu, emme de egzantrik yok yağ basıncı ile çalışıyor sübaplar a öyle lift veriyor çok yeni bir teknoloji
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)