vti alır :)
Printable View
vti alır :)
aga en son 4 e geçemeyen gti vardı sora gti la denedinmi sn
Benle dene olum sen
yanlış anlaşılmasın bnm demek istedim araç hazır diildi herhalde ondan öle oldu yoksa gti deler dedim zaten
bana mı diyorsun yavrum???
sıkıntı yok kanka denerimde anlamadım mesajını[/QUOTE]
aynen kanka ya o aksam sen tektın ya 106da 3 kısı wardı :D :D bıde karısıktı ortalık havalar gusel olsun deneyelım bıde 106 ıle ne oluyor senın araç:D ama bagaj boş gel otoparkta bırakmayalım esyaları :D
kanka ben senle denemedim ki zaten hiç sen ne diyosun anlamadım ki :S :D :D
kanka benm normalde aracımla nasıl gezdiğimi bilir,ön iki koltuk hariç gerisi sökük :D o gün dede misali geldim.
relax adamsın kanka ,her zaman deneriz seninle sıkıntım olmaz.
vti alır tartısmak gereksız
Abi sıkıntı orada zaten yürüyen TEG olmadığı için genel kanı direk VTİ geçer, hacimdir torktur yere aktarmadır falan düşünülmeden yorum yapılıyor. TEG'in şanzumanını kısalttığım zaman VTİ'nin şansı yok iddialıyım. 1 mayıs draglarına ve hemde bahar dolayısıyla aracımı o tarihe kadar bitirmeyi planlıyorum inşallah.
alican ne oldu ya 0 dan projemı yapıosun denemek için baya bi bekledık yani..
Vtec üzer.
oğlum kinder spriz misin lan sen :D
gerek yok o kite ayık ol :D
dragta hb vti ile 2şer kişi basmıştık benim araçta vtec piston stage1 ve kısa var 2nin sonuna kadar 1 boy 3 te bye bye olmuştu vti :D ama vti ın speclerini bilmiyorum.
kısa ne var sizde???
aracın üzerinde geldi ne takıldığını bilmiyorum ama teglerin şanzımanından kısa mesela 3te 130 da redline a giriyor.
bilen birine sormak lazım :beuj::D
vallah vti vetc altıda kalsa üstüde olsa integra 1.8 de olsa vti geçeceğine inanmıyorum .