aynen abi.
pm:icon_tup:
Printable View
bu Q1 sanzumanlarda 4,40 final var diyorsunuz bu final b16a2 ye uyarmı acaba ?
alican ne oldu araban bittimi deneme oldumu?
ne demek topramm :) neden olmadığını da yazayım da biraz daha detaylı bilgi olsun belki aratan merak eden denicek olanlar bilsin :)
mahruti de dikine inen dişliler 4.4 ile 4.26 nın farklı.biri kalın biri daha ince nerdeyse yarısı kadar.bu yüzden vites dişlileri dizilemiyor.aynada da çok fazla bi dişli sayısı farkı yoktu hatırladığım kadarıyla :o
yok sulhi abi daha bitmedi debriyaj volan filan almadım ki daha.
akrabalar bu hafta gelicek inşallah getiricekler debriyaj seti bi aksilik olmazsa.
volanda almıyorum kısa şanzuman işi olur diye ona bütçe ayıramam sonra.
emme ile gaz kelebeğine de port polish yaptırıcam sonra tekrar bi ayar yapıcaz
yani beklemedeyim mayısa kadar vaktim var yani planlarım en geç o zamana kadar.
ben şanzumanımla mutluyum lütfen aramıza girmeyin :)
kısmetse b18 teg vtec & cvc vti denemesi olucak bakalım bu akşam videoları koyup üzerinden yorum yapma şansımız olur belki biraz olsun :) :)
dipnot : p28 yok. orj. beyin ile deneme olucak
teg vtec'e karşı şansın yok malesef :)
cvc vti : f/e/h + 4.785 kısa stepne dahil herşey üstünde
teg vtec : b16 kapak , eksantrik , piston , emme man. , s300+p28 yazılım , f/e/h , 15 jantlar komple sökük ciğerine kadar :D
teg 2 kişi max 110 kilo
cvc vti 1 kişi 79 kilo :rolleyes:
200de 2 bilemedin 3 boy vardı teg aldı.yine de iyi yürüdüğümü düşünüyorum.
dipnot : aracım bu ayarda 172 bg veriyor dynoda cvc.teg vtec filtre & eksozlu typer ile 200 e kadar yarım boy gerisinde yürüyor.
Teg vtec e maşallah.beyin alıp ayarlandıkdan sonra tekrar denicez inş.
hele şu denemeyi bana bi anlat babali ne oldu ?
sendede klima sökük değil mi. ?
Teg ciğerine kadar sökük olsada emin ol öyle ağım şahım bişey gitmiyo kilodan :)
stepne,yolcu koltuğu, klima, arka sırtlıklar kilo götürür gerisi teferruat. kendimden biliyorum.
rollde 14 kullanırdım teg'in yerinde olsam ve kısa şanzuman eksik kalmış TEG'de o zaman o 3 boy biraz daha çıkar yukarı.
sanada tavsiye ederim rollde 14saç kullanmanı eşşek ölüsü gibi vtec jantları :)
maşallah iyi yürümüşsün dediğin gibiyse.
bu hangi teg vtec bide?? beyin ayarını kim yaptı?
bence 14 sac jant verıne hafıf bı 15 jant daha mantıklı.sac jantta agır
kuş gibi speedline lerim var ama üstünde slicksler var 14 güzel bi lastik almam lazım.masraf yapmıyorum gerekmediği sürece aracım zaten satılık.ben oraya sökmeden gelinicek demiştim onlar yine de sökmüş yabancı sayılmazlar sonuçta ama sökmüşlerdi problem yok.teg vtec için şöle sölim sökülebilicek herşey söküktü kapıların sadece iskeletleri vardı yani :):) durum bundan ibaret beyin alabilirsem aldıkdan sonra tekrar bi denicez inşallah. bu bursa da yeni yapıldı komple motor & beyin ayarları hepsi burdan.
emre kardeşim o kısa ile rollde yürüyemezsin bu 1. si, 2.si orjinal ecuda kısa şanzuman oranlarını ayarlayamadığın için çok fark eder aracın çok geride kalır bunları unutma... 4.785 ile heleki orjinal ecu ile roll koşturamazsın. drag kascam diyosan o iş ayrı tabiki sözüm yok... kısanı çıkar dene farkı gör..;)
integra her türlü boy boy gider ama Cem abinin integrası :D
Anladığım kadarı ile ortada hayalet bir Ls/Vtec TEG var ama kimin arabası nerenin arabası kim yapmış nzmn yapmış bilinmiyor ama her iki aracada maşallah diyelim..:rolleyes:
inşallah bu hafta emme manifoldu ve gaz kelebeğini port polish yaptırıcaz. debriyaj setimde geldi onunda rodajını yapıcam 500km:) bi volan ve şanzuman işi kalıyor bakalım :)
Ne oldu VTI ile denendimi,
aracım hazır değil henüz abi. debriyajım geldi daha takmadım, emmeyle gaz kelebeğini söktürüp port polishe yollıycam vakitsizlikten yapamadım daha. zamanı var biraz daha;)
Oke bekliyorum sonuç ne olacak şansını baya yükseltin bence,
teşekkür ederim abi.
ben aracımın gidişini biliyorum, arkadaşlarımız deniyor oradan pay cıkarıyorum sıkarlarken filan.
baya ümitliyim yani :)
bi volan alıcam birde şanzuman işi kalıyor.
volan halledilirde şanzuman canımı sıkıyor.
vti dan vti ya vede integradan integraya değişir vtec2 ile vti geçenimiz var :) sen neden geçemeyesin
Cvc gibi bi vti denk gelirse dağıtır onuda söyleyeyim Cvc gerçekten iyi gidiyor ama normal kendi halinde bi vti ile denersen şansın tabiki var
cvc hedırslı :)
ben öncelikle hedırsız vti'lere göz diktim.
hee hedırslısıyla da deniycem tabi sonuç nasıl olacak diye, hemde en babalarından bi hedırslı vti :D
dediğim gibi öncelikle hedırssız vti. keşke istanbulda olsaydı o vtec2 şu halimle dahi hemen çıkardım :)
bnde gözü sana diktim alican:D:D:D bnde merakla bekilorm denemelerini
uahuahua senlede deneriz biliyosun sıkıntı yok şimdi deneyelim diycemde suan hayata küsücen:D :D bi hedırsın filan gelsin bakalım zaten güzel denemeler yaparız.
oğlum quatro yazıyordu orada noldu lan EF'lere girdin filan yakışanı yapmışsın yavrum 1mayısta inşallah pistteyim beklerim 750kglik arabana boy boy mucuks :D
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz yee-eeeeeen :D :D
kankam hayırlı olsun aracın. detayları msn'ye girdiğimde alırım.konuma yorum yap sen :D
daha denemeye cıkmıyorum,yormıycam bi süre aracı. bi türlü yapacaklarımı yapamadım zaten nasıl yetiştircem 1 mayısa bakalım :D
okanın dediği gibi vti var vti var :) vti geçen vtec2 leride unutmamak lazım tabiki :):) eski 1 2 postta sorulmuş hangi teg vtec diye de sahipleri bursadan taylan auto eksozun sahibidir yeni bi araç pek bilinen bi araç değil ama zamanla tanınır tabiki beyin işimizi çözersek birde beyinli halimle denicez kısmetse ;)