User Tag List

Sonuçlar: vti için en iyi headers

Katılımcı sayısı
54. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • BİSİMOTO (şekli yeter)

33 61.11%
  • FULL RACE (adı var)

21 38.89%
Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: Rol Vtec için Headers

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün gülhaneden aşağı inerken bende vtec altı bastım belediye otobüsüyle adam 3 sonuna kadar bırakmadı peşimi allahtan durağa geldide durdu yoksa KRC vti yi delecekti vtec lerin şansındanmı ne birisi yokuş yukarı porsche cayenne diğeri yokuş aşağı belediye otobüsüyle sıkan sıkana
    üzülme şero kanka,sen de yokuş yukarı 2300kg lik poesche cayenne s bul,sen de sıka sıka saplarsın Otobüse gelince, durağına geç kalmıştır ondan yetişememişindir

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komedi bi konu olmuş dönmüş bana bile uğramış en son belediye otobüsünün specleri tartışılmaya başlanacak bir hal almışkene

keremcim hayırlı uğrulu olsuna aracın biz iyi baktık senle de bakmaya devam edicez role aracına biraz daha alış sonra listeni hazırla kii rol için hazır bi liste zaten vardı
    aracını yüklerken de hangi headers hangi filtre hangi egz diye değil hangi parçalar biraya geldiğinde eskisinden boy boy fark alırım ve bunu aktarırım gibi düşünürsen daha faydalı olur b serisi bisimotonun testleri .net uznatılı forumunda mevcut bu konuda bilgi almak isteyen arkadaşlara öneririm trde kim ne kullanmış çok bakmana gerek de yok
    neden kendi başına setup yapan az insan var çok kişi de onları taklit ediyo o az insan da her headersı ya da x parçayı alıp test edemeyebiliyo çünkü çok ucuz değiller
    neden üşenmeyip konuya yazıyorum D serisinde de B serisinde de bisimotoyla çalıştım sonuçlar beni tatmin etti herhalde seni de edecektir canım sen arabana alış daha gazlama yavaş yavaş ilerle sağlıklı uzun ömürlü olsun rol hertürlü yürütülür merak etme
    ECUTECH İstanbul

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün gülhaneden aşağı inerken bende vtec altı bastım belediye otobüsüyle adam 3 sonuna kadar bırakmadı peşimi allahtan durağa geldide durdu yoksa KRC vti yi delecekti vtec lerin şansındanmı ne birisi yokuş yukarı porsche cayenne diğeri yokuş aşağı belediye otobüsüyle sıkan sıkana
    Kanepeden düştüm aq

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi öldüm burda yaaa

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otobus vtec ustudur ozaman bısımoto hıdırıda varsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)