düz yol top speed boşken 220 rahat yapıo T5 o yüzden T5 in vtec karşısında şansı yok denecek kadar az sadece vtec altında denenirse T5 çıkar anca kafada azcık gerisi vtec in denensin görürüz videoları artık
arkadaşlar bana acil 306gti dyno sonuçları lazım standart araba olucak ama.
![]()
ben 2 tane 306 dynosu bılıorum biri chipli 160 verdıydı sanırım dierıde stock 171 gibi bişiy..
Ticari formatlı araçların gazlmasına karşıyımEkmek teknesi
Sol şeride geçiolar benim aletler ztn hep yerlerde bide bu gelince önüme, önünde ne olup bitiyor görmüyorum tampon yapamıyorumAyrıca arada sakin sakin giderkene bu tip araçların sellektörlü tacizine maruz kalıyorum, akabinde ve detayında argo lugatımı açıyorum.
O yüzden VTEC geçsin![]()
bence chipli bi t5 ve stock vti karsılastırmak daha mantıklı olucak yoksa komik oluyo![]()
Öncelikle kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun..Allah kimsenin başına vermesin..
Bizde 2 tane Ww var biri 130 luk Transporter digeri ise 174 Caravelle Aynı zamanda 3 ay öncesine kadar Vtec Vti ım vardı... Bence denemeye falan hiç gerek yok....
174 lük Caravelle otomatik oldugu için hiç ama hiç gitmiyor hatta 130 luk transporter manuel oldugu için Caravelle yi geçiyor bile.Caravelle ayrıca koltuklu falan oldugu için biraz daha agır ama yinede tork oldugu için kilo farkının çok etkileyecegini düşünmüyorum... fakat 174 lük Caravelle bi komşumuzda daha var o manuel digerine göre daha iyi gidiyor arada baya fark var fakat VTi her şekilde alır..
Anca çok dik bir yokusta 174 lük biraz öne çıkar..Yinede geçebileceğini zannetmiyorum vti yolun sonunda alır![]()
Kaza yapan benim sagolasin arac bitiyor yavas yavas.
Sezai bugün Y.koyde hasani ahmeti gordum Yeni Mercedes cok guzel masallahi vardi.
tabi abi sende gitmeyen vtec i aldın![]()
heuehuheue Varmı sende öyle Göz :P
200 lük transitlerle ne olur peki? :Ç
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)