arkadaşlar başka bi forumda RANGE ROVER 2.7 TRANSPORTER TDİ(3 kırmızı ablemve 2004 vtec 2 denemişler 210 kmye kadar Vtec fark atmış sonra T5 gelmiş... yazılan buydu...
bence V-Tec ponch eder
arkadaşlar başka bi forumda RANGE ROVER 2.7 TRANSPORTER TDİ(3 kırmızı ablemve 2004 vtec 2 denemişler 210 kmye kadar Vtec fark atmış sonra T5 gelmiş... yazılan buydu...
bence V-Tec ponch eder
bende 170 lik t5 multi vardı 2005 model. herneyse bigün benzincideki aksakallı amca sen buna neden benzinde koymıyosun iyi gider dedi bi an bi şoka girdim ama battı balık yan gider deneyelim dedimve yarım depo mazota 1 litre benzin 1 adette dizel katkısı koydum... ve sonuçlarını gayet güzel aldım gerçektende belirgin bir fark oldu... inanmayanlar olabilir... mantıksal açılımı şöyle araştırdım
benzin mazotu incelttiği için daha iyi bir yanma oluyormuşşşş...
valla bize gelen bir uzun yol şöförü söledi...ben denemedim hiç...
uzun yol sofrlerı zaten hep yag kullanıyomus ekonomık oluyomus bende yenı ogrendım cok sasırmıstımççç
onlar hep yağ alıyoar...
sakın yağ olayına girmeyin arkdaşlar,
çoğunuzun aracı özellikle eurodiesel e göre tasarlanmış motorlara sahip,
enjektör ve yakıt yollarınızın uzun ömürlü olması için eurodieselden başkasını sakın denemyin yada kullanmayın.
ben ağrıda askerlik yaptım kaçan iran mazotu kullanıyordu çoğu kişi ve çoğunun aynı şikayetlerden sürekli araçlarından arızalar çıktığını biliyorum.
dandik mazotların içinden kum çıkıyorantalyada bi tane tur otobüs şirketinde araçlara mazot koymak için bitane tanker geldi üstünde kocaman BİTKİSEL YAG yazıyordu
igrenç kokulu bişeydi.yanık yagla çalışan eski tip dizellerde mevcut daha neler neler var
güncel nezman denenecek ?
tırLar kamyonLar hep 10 numara yag kuLLanıoLar artık hemde öyLe mazotLa karıstırma fln degıL dırekt yag bosaLtıoLar depoLarına... 20 bınde 1 kez fıLıtreLerı degıstırrıoLarmıs o kadar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)