200lükten de bi cacık olmaz![]()
200lükten de bi cacık olmaz![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
bence nasıl denenirse denensin vti alır![]()
transporterda bence esas torka bakmak lazım 140a kadar falan bence onde goturur transporter sonradan vtec el sallar aynadan seyreder transporterı
valla arkdaslar basabas bir mücadele olsun yüksek hızlara kadar sürsün diyorsanız
rolling değilde ESNEKLİK TESTİ ile denemek lazım
4.vites 60 200 arası
yada 5.vites 80 200 gibi
bu arada videoyuda merakla bekliyorum...
Arkadaşlar deneme benim araçımla olacaktı talihsiz bi kaza sonuçu takla attım. Araç toplanıyor ocak sonuna çıkacak. Gerekli emniyet kontrolleri komdisyon kontrolleri yapıldıktan sonra. Sıfırdan ve rolling denemeleri yapılacak.
Hep beraber göreceğiz sonuçu.
esneklik bile olsa vtec sonradan gececektir ama istediğim uzun süre dise dise dis mücadele olsun yoksa vtec her türlü vtec actıktan sonra uzar gider... onunda bir tadı olmaz
bu arada cok gecmis olsun miami umarım sende birsey yoktur...
Transit ne bileyim hiç cazip gelmiyor. O kdar büyük bir araç ile bence hiç katogoriye bile sokmamalı.
Transitin vites oranları ve hız aralığı daha çok yük taşımak için ayarlı. zaten araçlar da genelde çift tekerli olarak çıkıyor banttan. yani pek bir performans iddiası yokyük kapasitesini arttırma ve uzun yol amaçlı üretiliyor 3.2 200 ler.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
arkadaşlar makara yapmak için başka topicler açın, buda ciddi ciddi bi karşılaştırma yapacaktık ve sonuçlarını burada neticelendirecektik.
tayfun arabayı toplasın denemeyi yapıcaz elimizde mevcut T5 174ps araç var zaten![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)