ben bir kaç video izledim özellikle 170 den sonra rc fena geçiyor...
youtube da 207 rc vti yazında bir kaç deneme var...
Printable View
Benim gördüklerimde fena geçmiyordu ama geçiyordu bir yerden sonra. Eğer benim dediğimle alakalı bir şey ise ben roll-drag açısından söylemedim hiç :) RC'nin vites oranları kısa o yüzden güzel gidiyor baya...
ben darısı başınıza derken crx alın turbolayın demedim
o benim hayalimdi ben hayalimi yaptım,senin de hayalin neyse onu yaparsın işallah anlatabildim mi :)
video konusuna gelince biraz kinayeli sormuşsun. video kıstasmı bilmiyorum ama evet deneme videosu yok. ama draglardan birilerinin çektiği videolar var.ben çekmiyorum video.
izmir mahalli draglara girdim 2 kere bi tanesinde birinci oldum yarıştan 10 gün sonra bi kaza yaptım sonra da 2. yarışta gömlek kırdım. talihsiz serüvenler dizisi :)
darton bekliyorum şuan,gelsin rodaj bitsin video eklerim sanırım. gerçi pek sevmiyorum deneme videosu çekmeyi ama kadran videosu falan niyetim var :)
Hybrid konusunda haklısın , honda toyota senelerdir bu iş üzerinde çalışıyor ama hybrid'in geleceği ne kadar parlak , pek bilmiyorum o konuları.
Belkide zamanı geldiğinde ne biliyim 20 sene sonranın hybrid motoru bugünün vtec motoru gibi olcak rakipleri nal topluycak:D
Hafiften sataşmalı, esprili bir şekilde mesajımdan sonra olayı bireysel olarak algılayıp sen-ben durumuna çekmek sığlıktır. Buna "haha hondaların kaportası da üstüne kuş çıkınca çöküyormuş" desen aynı şekilde cevap vermek olur ve buna birşey demem. Sataşmalar, takılmalar illaki olur ama olayı bireyselleştirmek işi farklı noktaya götürür. Fanatiklere laf ediyorsun da direk fanatiklik yaptığının farkında değilsin.
Sana direk söylenmiş birşey yokken direk üzerine alınıp olayı sen-ben haline getiriyorsun. Sana bireysel olarak "erkan senin araban şöyle de böylede bilmemne" denmediği halde sen direk olarak "evren seninki şöyle böyle" diyorsun. Peki kabul benim arabam 1 saat boyunca 90'ı bile geçemez. Oldun mu mutlu, egon şişti mi? Bak bakayım cebine kaç kuruş zenginleşmişsin? Bak bakayım aynaya boyun uzamış mı?
Burada fanatik kim belli, ben honda kullandığımdan fazla süre renault kullandım. Fanatik olsam renault fanatiği olurum. 30'umu da geçtim, çocukça fanatiklik yapma yaşlarında değilim yani. Koduğumun hondası 100 sat 300'le gitse benim cebime birşey girmez. Araba dediğin şey metal arçası, hondası da ferrarisi de pejosu da. Honda en en süper olsa ne olur, en en *** olsa ne olur? Pejo en rezalet çıksa sana giren çıkan bir şey olur mu? Honda en rezalet olsa bana giren çıkan birşey olur mu? En iyi olsalar kazanacağımız ne olur? Bu gibi gerçekler varken ben olayı manasızsa bireyselleştirmem.
Altımda s2000 olup olmaması da birşey değiştirmez, ne saçma bir yorum bu. s2000 olsa dünyaya yukarıdan bakabilir miyim yani? Yaza alayım bir tane s2000 o zaman, yukarıdan bakarım sana sen de susarsın karşımda. Bu mudur yani? Açık açık s2000'i veya NSX'in olunca dünyaya yukarıdan bakabilirsin diyorsun. Bundan daha sığ bir yaklaşım olamaz. Sahip olduğu metalara göre kişileri değerlendiriyorsun görüldüğü üzere, bu anlayış muhattabım olamaz benim. Ben de bu tarz bir anlayışta insanları gördükçe arabamdan değil de insanlığımdan tiksiniyorum..
Sahip olduğu eşyalarla adam olmaz kimse.. Karşısındakini sahip olduğu mallarla değerlendirmek de ne şekilde bir "adam" 'lıktır sen düşün artık..
bu arada peugeot'un hybrid olayına direkt olarak diesel hybridden girmeye çalışmasından ötürü biraz geç kalınma söz konusu... ama diesel ve hybrid bir motor ciddi anlamda güzel olur, şimdi micro hybrid diye start stoplu çıkardılar o kadar etkili değil ama ileride çıkacak...
ileride cıkacakları ileride tartışırız ;) mevcut motor teknolojisi olarak haala pejo denmesine cidden hayretle bakıyorum, pejo kendi motor üretemezken teknolojiyi japonlardan satın alıp işte bakın bız neler yapıyoruz aha işte kıçtan ısıtmalı yok stoplu yok startlı satın alınma teknolojilerle göz boyamaya çalışan bır marka , bız burada motor tartışıyoruz işi kaportaya döşemeye bilmemneye çekmek en büyük sığlık tır, tutturmuşsunuz bır hdı dızel motor , dizel teknolojisinde fabrıkasyon olarak üretilen en saglıklı motor multıjet motor dur kii fırmamızda kullanılan haala motor açılmamış turbo dagıtmamış 400k km de albea vardır , herhangı bır hdı motor 400k km ye gelsin kafamı keserim neyse konu dızel değil konu honda mı peugeot mu :icon_tup:
motor kalitesi nedir? dayanıklılıkmı, döküm kalitesimi, finishingmi, görünüşümü, ömürmü, teorik olarak mükemmelikmi? böyle genelleme olmaz en başta
döküm kalitesini konuşursak hondayı bilmemde
bnm kapağımda 3 tane döküm hatası çatlak çıktı :D,
kavga çıksın diye açılan konu amacına ulaşmış kavga çıkmış, konu sahibini amacına ulaştığı için tebrik ediyorum
kavga neden cıksın ki ?? yada konuda kavgamı çıkmış ?? sadece başka bır konuda 206 gtı ile 110 hp bır cıvıc ı geçmiş olan arkadaşa sankı bugatti veyron geçmiş gibi destek veren bır arkadaşa bazı şeyleri gösterme amaçlı açıldı konu ;)
neden 177 kişi honda dedi de 16 kişi pejo dedi , demekkı 177 kişinin pejonun motor teknolojisinin honda dan daha iyi oldugundan haberi yok , bizlerde öğrenmiş olduk :icon_tup:
kafanı kırmaya başlayabilirsin, bu kadar iddalı konuşmanın hiçbir manası yok. benim bildiğim 400.000 km yi aşmış ellenmemiş adam gibi kullanılan peugeot 206 hdilar var.
"teknolojiyi japonlardan almıştır" derken nelerden bahsediyorsun onuda anlamadım, sen motor diyorum diyorsun "hala yok tutturmuşunuz hdi motor diye" diyebiliyorsun misal. dizel motor motordan sayılmaz mı? bi yazdıklarına bak yaşının gerektirdiği gibi birşey tartışacak yada karşılaşıcaksan durmadan şamata yapmaya çalışma insan gibi söylenen şeyleri bir dinle hazmet, japonlar mı kovaladı seni bu kadar fanatilik yapıyorsun? durmadan ortamı germekten başka insanlara laf atmaktan başka bir iş yaptığın yok bakıyorum...
italyan motoru dünyanın en iyi motorudur diyelim, burada peugeot mu hondamı dedin onları karşılaştırıyoruz hani sen diyorsunya döşemeydi bilmemneydi falan????
artı dünyanın en kaliteli en uzun ömürlü en bıd bıd motorlarını honda mı üretiyor da konuşuyorsun???? bu dünyada mercedes diye bir firma var bildin mi?
çocuk gibi tartışma yaratıcaksan durmadan git sohbet bölümüne aç konunu da orda geyik çevirelim, saçma sapan muhabbetler içine çekme insanları
ben sadece anket actım sen bunu bıle hazmedemıyosun , yazılanlarda kımın fanatık oldugu bellı oluyor cok net , neyse konuyu dallanırmanın manası yok yüzyüze bakacaz, demekkı buraya ıkı marka arasında anket açmak cocukca muhabbet oluyosa kımse açmasın ortam gerilmesin :icon_tup:
yazdığımı iyice oku, anketi açtın motor kalitesi olarak hangisi diye,
dizel motor diyorlar, dizeli motordan saymıyor " tutturmuşun dizel" diyorsun.
peugeot-honda yazmışsın ankete; "en kaliteli dizel italyan" diyorsun.
thp benzinli motor üretilmiş bmw-psa ortak kullanıyor "japonlardan çalınma teknoloji" diyorsun.
ben anket açtım bunu hazmedemiyorsun, sen fanatiklik yapıyorsun diyorsun; şu yukarda yazdıklarımdan ötürü bende sana çocukça muhabbet ediyorsun, ortamı durmadan geriyorsun diyorum.
okuman varsa artık 3. kere yazıyorum anla...
öyle birşey demediğimi anlayacak yaştasın, dediğim gibi burası karşılaştırma forumu geyik yapılacak yer değil, ben çok güzel biçimde okuduysan hondanın atmosferik vtec teknolojisinin çok ileri bir teknoloji olduğunu zaten söyledim, üretildiği yıllarda ne gibi güzellikler sağladığını ve ayrıca kullanım ömrü olarak sağlam olduğunuda söyledim.
ama sen diesel teknolojisi olarak psa nın hondadan çok ileride olduğunu anlayamadın, italyan dedin, tutturdunuz dizel dedin dedinde dedin.
birdahada yazmayacağım çünkü cidden bıktım 5 mesajdır aynı şeyleri söylüyorum sende anlamak istediğin biçimde anlayıp işi dalgaya vuruyorsun.
şimdi bir bak istersen kim fanatiklik yapıyor, kim f1 şampiyonu...
Benden önceki bir kaç postta sıçramaları gördüm bu da muhtemelen konuya son postum olur.. Kurunun yanında yaş da gitmesin :D
Dünya'da petrol bitmesin de hybrid falan umurumda değil :D Daha hayalleri gerçekleştirmedik, hayaller gerçek olunca çalıştıracak petrol olsun biraz :) Hybrid'in geleceğini ben de bilmiyorum açıkçası.. Bence otomobili ihtiyaç olarak görenlerin alayına elektrikli versinler, biz de tepe tepe kullanalım petrolü :p
ya varya ilk mesajlarda yazdım hala normal olmayan peco diyen adamlar var
PECO MOTOR ÜRETMİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SOKUN ŞUNU KAFANIZA ARTIK ÇOK SÜPER DEDİĞİNİZ MOTORLARIN TÜMÜ GENERAL MOTORDAN GELİYOR HALA PECODA PECO YOK DİZEL YOK BİLMEM NE ÜRETMEDİĞİ MOTORU SAVUNUYORLAR YAW
Not: Küçük yazınca arkadaşlar göremiyor o yüzden büyük punta yazdım.
peugeotun honda dan iyi motor yaptığını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.böyle birşey söz konusu dahi olamaz zaten.sadece üstteki kısma yönelik foto koydum.http://i1104.hizliresim.com/2011/4/19/12993.jpg