Ya masallah bilmediginde yok herseyi sen biliyon bu kadar insan bilgisiz o zaman anket degilde bu bilgiyi belgeleyen bir konu acsaydın insanlar sana daha saygılı bir sekilde cevap verirdi neden ezme girisiminde bulunuyon anlam veremedim neyse
Printable View
Ya masallah bilmediginde yok herseyi sen biliyon bu kadar insan bilgisiz o zaman anket degilde bu bilgiyi belgeleyen bir konu acsaydın insanlar sana daha saygılı bir sekilde cevap verirdi neden ezme girisiminde bulunuyon anlam veremedim neyse
Peugot'un motorlarını kim üretiyor , kimden alıyor?
Peugeot dizelleri,cooper ve rc'de kullanılan turbo motor kimin üretimi
pug degil mi :D salla gitsin :D
honda ile pug karşılaştırılamaz bile...! forever Honda ;)
Bence burda 14 liralık 106 gti ile diger hondalar karşılaştırılıyor bende buna gülüyorum gti hondayı nasıl gecer yazık ya yıllardan beri süren bi hazımsızlık var sen ver 40 lira tayyara 14 liralık gti dograsın seni yazık vallahi
pist yarışları diye sormak biraz haksızlık olur, ***** le mans yarışlarını dizel motorla girip kazanan bir peugeot firması var. yine hdi motorla...
yarışa girmek girmemek bir ölçüt değil tabiki... bide şu motoru general motor üretiyor nerden çıktı onuda bi açıklarsanız teşekkürü bir borç bilirim...
bır arkadaşında yazdığı gibi anket VTEC açmış ettiğin laflara bak :D
hangı stok 106 hangı tayyarı geçmiş yahu bırak tayyarı hangi stock 106 vti geçmiş , boş muhabbete gerek yok canım kardeşim
bu arada 40 lıralık tayyar yeri geliyor 500bın tl lık ferrariye lamboya egsoz gazı yutturuyor 20-25 bın harcayınca bakınız OTTOMAN sen 106 yüklesen ne oluuur 206 yüklesen ne olur kaybetmeye mahkumsun ahsuhuahs :D
selametle :icon_tup:
arkadaşa pug dan başka 1 araba göstermemişler :D
okan E0041 detaylı bılgı verır :D
söyleyim hdi diye abarttığınız motorlar.. Tofas ta çalışıyorum (servis değil fabrikada) nemo ve bipper ler şu sizin övdüğünüz hdi motorlardan kullanıyorlar motorların geldiği adres General Motor haa general motor psa grubunsa birşey diyemicem ;D fabrikaya gelenler general motor ford unda pecoya motor tasarımı yaptığınıda okumuştum
peco nun motorunu kendi üretiyor diyen arkadaş varsa bende bi açıklama bi fabrika ismi bekliyorum :)
8 milyarlık crx neler yapıyor ben biliyorum...isteyene özelden anlatırım
:D :D :D hauhauhahua
general motor mu üretmiş diyorsunuz yani?
misal opel corsa 1.3 cdti kim üretti motorunu? general motor mu yoksa fiat mı?
"bu arabanın motoru general motor dan geliyor" o zaman bu motor general motorun peugeotun değil biraz komik olmuş, kimin ne için ne ürettiğini biliyoruz. aradaki anlaşmayı bilemiyorum ama bipper ve nemonun parçalarının bütün tedarikini fiat üslenmiş olabilir