Ankette Honda vtec acmis zaten :D
Printable View
Ankette Honda vtec acmis zaten :D
Beykent sanayinde bir arkadaşımız var yani abimiz burdan bazı kişilerde tanır, Peugeot servisi var kendisi hondaya biniyor, Uzun zaman önce şu yorumu yaptı " Araba alcam diyenlere Fransız arabası tavsiye ediyorum , neden dedik bu .... hondası hiç arıza çıkartmıyor dedi ekmek yiyemeyiz""
Gerçektir bu yazdığım.
Hayır o sonuca varamayız. :) Ben aracın bana yarattığı sağlamlıkla ilgili sorunlardan bahsettim sen yol tutuşla,frenle geldin bana :) farklı frekanslardayız. Daha iyi bir balata ve disk, daha iyi bir lastik ve daha büyük jantlar ve 5 lik yay işini görürdü sanki. :) Daha iyi gitsin diyorsan da bunun ucu açık sende bilirsin.
Daha açık olmam gerekiyor galiba. :)
15 bin de alıp 60 binde satmıştım pejoyu.Hayatımın en sıkıntılı 45 bin km sini o araçla gecirdim.
4 lastik bilyası içinde ayrı ayrı zamanlarda servise gittim, dağılan bilyalar değişti.
Aracın ön takımını salıncaklarına kadar komple yeniledim, yinede o acayip seslerden kurtulamadım konforda iyileşme sağlayamadım.
Araç 30 binde hararet müşürü arızasından motor yiyordu :) rolantideyken sürekli kendi kendine artan devir sorununu servis çözemedi sanayide ustanın birine çözdürdük tesadüf eseri.v.s. v.s. aklıma gelenler bunlar.
Bu saydıklarımı bir hondayla yaşaman zordur benim temas ettiğim nokta burası. ;)
gıcıklık olsun diye pug... :D
motor kalitesi olarak diye geçen başlığı açarken çok net alman dicektim
ama honda&pejo karşılaştırmasında kesinlikle honda
şu an audi a3 1.6 fsi var bizde. kalitelidir diye aldık. iç trim, işçilik filan çok iyi ama honda motorunun ve sürüş zevkinin yanından bile geçemiyor. alman mı, japon mu diye sorulsa, motor konusunda düşünmeden japon derdim.
dayanıklılık sorunsuz kullanım Honda derim tabiki ama
psa nın ürettiği turbo motorlar da çok başarılı 1.6 hacimden 200 hp alıyorlar vergisi düşük yakıtı 1.6 atmo araçlarla aynı
şimdi honda 1.6 atmo psa 1.6 turbo motorlarını karşılaştırırsak performans verimlilik psa dan yana açık ara..
Honda nın yeni kasa civic lerde yeni motor seçenekleri sunması lazım artık turbo araç bekliyorum ben Honda dan.Şartlar bunu gerektiyor.
Tabiki honda...
her ikisinide kullandım honda daha dayanıklı 150binde jazz sattık arac 2 bakımı kacırmıs les gibi yag cıktı motordan ama banamısın demedi.. c4 5bin kmde sorun cıkarmaya basladı.
bu yazacağım şeyi başka bir konuda da yazmıştım baştan belirteyimde sonradan hep aynı şeyi tekrarlıyo bu adam demesin kimse
bazı markalar vardır kasasına motor üretir
bazı markalar vardır motoruna kasa üretir
ikinci seçenek japon araçları için geçerli bence
İstersen önce bir oku, sonra bir daha düşünerek yaz. Seninle gereksizce o iyi bu kötü diyaloğuna girmek istemiyorum.
okudum dogru yazmısım valla.