hayatın gerçekleriyle karşılaşmamış henüz genç,,
Printable View
Sene 96 ek kasa tr ye giriş yaptı. Herkes kurbağaya benzetti. Kimse beğenmemişti. Sene 2011 ek kasa ilah oldu. Göz alışması diye bir durum var ama gunde kaç tane fn2 goruyorsunuz. Buarada arkası yumurta gibi diyen arkadaşlara hafta içi tek bir fotoğrafla cevap vericem. Birde bu paraya bu kadar teknik özelliği ve keyfi olan araba bana kalırsa çok ucuz. Alternatif olarak aynı rakamlara ne alınabilir düşündünüzmü?
Cupranın iciyle fn2 nin icini kıyaslayamıyorum açıkçası.
Diğerlerini kötülemiyorum kesinlikle ama bence segmentleri farklı.
şaka canım benimki, hiç honda kötü olurmu?
kimin hakkı hondayı sevmemek ona laf söylemek onda kusur bulmak?
cennetten indi s2klar, vtilar, type-rlar, çarpılırız allah muhafaza...
bazılarının babalarına laf etsek bu kadar savunmazlar. :evild:
segmentler aynı bence Cumhurda yaşattığı zevkler farklı üstad,,
Aynen kardeşim. Anlayan anlar ancak.
Nedense Honda severler ve HondaSevenleriSevmeyenler var çok ilginç bir durum. FN2 - EP3 tartışması herzaman geçti ama ben hiçbir FN2 severin diğer bir aracı kötülediğine şahit olmadım bu forumda. Konudaki tüm mesajları okuyun mantıklı yorum yapanların dşında sadece .ok atmak için mesaj atan insanlar mevcut. Herkes kendi parasına göre zevkine göre araca biner ama gereksiz yorum yapmanın lüzumu yok.
Tabiki arkadaslar burada hicbi araba kotulenmiyor yanls anlaslma olmasn sadce iki araci kiyasliyoruz lutfen disina cikmayalm
Evet 50 li fiyatlara
Cupra da alinabilme ihtimali var elbette ama ben turbo aractan atmosferige gecmek istiyorm arasndaki avantajlar ve dezavantajlari gormek istyrm turbolu arabada aman bugn basma hava sicak aman bastin biraz bekle turbo yaglama yapsn ole sondur aman fazla basma turbo ya zarar verir birsuru detay var gordugm kadryla atmosferik te dipgaz gidiyorsun kafana gore boyle bi rahatligi da var gozun surekli turbo basncnda afr de yag basncnda olmuyor onlara bakmaktan devrini yakalayamadigm cok oldu mesela :)
FN2 alınır günlük binilir gazlamalık binilir keyiflik binilir. FN2 Candır :)
fn2 nin arkasındaki civic yazısı yamuk :p :D
simetri hastası, mükemmeliyetçi yapıya sahip ve aşırı detaycı birisi için geçerli değil söyledikleriniz.
benimde içinde bulunduğum bu tür insanlar bir gösterge sebebiyle (c2) başka bir aracı tercih eder, amblemini beğenmediği için (lg) başka bir teknolojik cihaza yönelirler vs...
kaldıki fn2 ve s2000e kötü araçlar demedim asla.
müthiş çarpıcı yönleride var tabi.
sadece sahip oldukları bazı detaylar tercih etmemi engelliyo diyorum anlatabildim umarım.
+dar görüşlülük bir markaya körü körüne bağlanmakla daha çok uyuşuyo bence. ;)
Ben size Honda'ya körü körüne baglanın demiyorum ki, sadece bir detay yüzünden komple dinamigi yok saymanıza mana veremiyorum. Digital kadranı yüzünden s2000 gibi bi arabayı tercih etmemek bana mantıklı gelmiyor sadece.
Kaldı ki bu ortamda yakından tanıyan pek çok insan Subaru markasına olan hayranlıgımı bilir. Ama bu tercih meselesidir, Honda seven insana da saygı duymak lazım.
Her markanın eleştirilecek yönleri var elbette. Bir hususta fanatik olmak mantıklı gelmiyor bana da.
dijital göstergeya sahip bir araç asla spor araç olamaz dedikten sonra "simetri hastası, mükemmeliyetçi yapıya sahip ve aşırı detaycı birisi için geçerli değil söyledikleriniz." bu özellikleri sayıp altına yazdığın mesaj çok alakasız
o özlliklere kıvraklığıda ekle bence:)
o fiyatlara fn2 gercekten mantikli bi arac, cupraya gore ici ve disi daha guzel, gonul gozu ile bakmamak lazim ama objektif olmak lazim:D gonul gozu olanlar ep3 u daha guzel bulur onun gibi bisey:D