doush Nickli Üyeden Alıntı
Ne EP3'e ne FN2'ye stock bindim.. Hatta FN2'ye binmedim :D Ama oradan şuradan buradan öğrendiklerimle;
EP3 stockta yol tutuş olarak FN2'den daha iyi. (Arkaların bağımsız süspansiyon olmamasından dolayı FN2'nin)
Motorları basitçe K20 ama biri K20A.... K20Z... (sayılarını yazmıyorum özellikle). Yani motorlar farklı, bir çok parçası farklı. Hatta onun tüm listesini yine buna benzer bir konuda yazmıştım.
EP3'ün gaz kelebeği telli, FN2'nin elektronik olduğu için; EP3'ün gaz tepkisi daha çabuk.
Stockta binmediğim için bir şey diyemiyorum ama FN2'nin orijinalde bile çok sert süspansiyonlara sahip olması Top Gear'dan Jeremy'nin baya alay konusu olmuştu. Hatta "Beni geçtim, bunu alacak ergenler için bile çoooookk sert". demişti.
FN2'yi ilk gördüğümde dıştan midem bulanmıştı, şu an galiba çok seviyorum. Hele o önden bakışı :D Ayrıca iç tasarımı ***** gayet iyi, ben o direksiyona aşığım zaten.
FN2'de sonuç olarak VSA var, bu sizi biraz daha güvende hissettirebilir.
Donanım konusunda yorum yapmak istemiyorum, çünkü Type-R'da aradığım en son şey konfor ve donanımdır.
FN2 dünya genelinde şu ana kadar ki Type-R'ların yüz karası olarak bilinir. (Ben demiyorum onlar diyor :D )
İkisinin de sesi bence çok güzel. Birini alırsan diğerini aramazsın ses olarak. BS'nin videolarını ayda 1 defa izlerim en az, en sevdiğim FN2'dir ülkemde. :)
Benim yapabileceğim yorum budur.
Ha bir de S2000 kadranının beğenmeyen Simge ablaya en yakın zamanda Senna'nın araç sürerken Mclaren-Honda'da kadrana dikkat etmesini öneririm. Belki tanıdık bir şeyler görürsün :)