Kesinlikle Rocco![]()
Rocco onur rocco![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
rcz 156 lık vardı yaklaşık 3 ay kullandık ve sattık ilk çıktıgında herkezi kendine baktırıyodu fakat artık havası pek kalmadı bence vee bu yüzden rocco !!
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
RCZ tam bir fiyaskoFransız kalmışlar konuya.. 350 Z ve TT cakması iğrenç bi araba =) zaten ön tampon direk partner
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
tabikide rocco![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
http://www.techturkey.com/forum/kars...ilettarcz.html
karşılaştırıldı daha önce. incelerseniz görebilirsiniz +- leri
rcz farklı ama aşırı kılıksız, scirocco daha ucuz ve daha güzel kırmızı cam tavan scirocco çok iyi...
rcz alıcaksan lütfen tt görünce yolda hemen gaza gelip kapışmaya kalkma ben bıktım onlar bıkmadı![]()
Şaka bi yana tartışmasız rocco derim, en azından özgün bi tasarımı var rcz sanayide kaynakla 307 ile tt nin birbirine eklenmesi gibi duruyor![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
salsa kırmızı bixenon lu bi scirocco + interlagos yada lugano jantlar birde sunroofoff diyorum tadından yenmez
her türlü rocco![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
bi tane rocco var standart donanım,içinde dokunmatik ekran,122 beyaz ,biri almıs sonra vazgecmıs 59 lira
ya hakkaten birşey var rcz görünce böyle baka kalıyorum bir yerinde birşey var gözüme çarpıyor ama çıkaramıyorum sanki böyle araba bağrıyor üstümde başka kasa var der gibi bi garip geliyor gözüme kesinlikle spor bir araç değil altta aile arabası şasesi üstüne spor kabin yerleştirilmiş gibi sanayide çekiçle tt yapılmaya çalışılmış gibi gibide gibi gibi diye gider
rocco derim kalite ve saf en azından
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)