iş bitti yavrum geçmiş olsn ahaha bak buraya yazıorm
Kutsal Damacana - Bu Ne Küfür Arkadas.wmv - YouTube
ahahahaahaha
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Kadirin arabasında yapılan şeyleri bilmiyorsun heralde. Proje yapılmış bir araba ile yazılımlı bir Megane RS tabiiki denenmez. Gerek yok. Ama düzgün yazılımlı düzgün Intercooler lı filtreli egzostlu Megane denenebilir. O da şu anda Alperde var. Benim egzostum yapılmadı egzost sonrası yazılımım güncellenecek ondan sonra bende denerim sıkıntı yok.
IN BOOST WE TRUST
Yavaş len çakal,al getir bu cuma akşamı deneyin kelalperle bakalım noolcak
Alper senden ricam SS Rs ile bir deneyin,190 a kadar fark olacakmı bakalım beraber..
Birde 190 az daha fazla denenmeli demişsinde o arabada kısa yok 5.vitese attığında direk duvar oluyor..Benim arabada kısa var ama bende 220 230 a kadar sıkıyorum ist.e geldiğimde typer s2k meggy nevarsa 230 a kadar sıkacam
farkındaysan ben bu konuda hiç atar gider yapmadım. hatta başlarda hep en yavaş benim maksat denemeksede denenir dedim. ben zaten turbo bekliyorum eğer o gelirse cliolarla hiç denemem zaten gider cupralarla filan denerim.
kadir abinin aracı clio olarak görmüyoruz artık. kprolu tayyarla yada iyi yürüyen hondalardanmış gibi düşünerek denenir denense. şuan daha yüklüsü yok sanırım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ankarada yokmu meggi ya deneyicek? hepsi istanbulamı kaçtı?
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Ya Kadir neyi deniyecem SS ile. Adamın buraya kadar yakacağı benzine yazık. SSin videoları var nette stock Megane ile yan yana gidiyolar. Benim AFR şu anda 10 da yani ayarsız ben bu halde bile arabada ben +2 kişi ve sub kabini ile (yalıtımları saymıyorum artık arabadan çıkarılamaz) Stock a yakın S2000 lerle aynı gidiyorum Kaan TIR sokuo araya geçio. Benim arabamı 80 kilo civarında biri kullansa +240 kg eder. +240kg kaç boy eder sen daha iyi bilirsin heralde. E bide Cuma günü komple egzost yapılacak yazılımı düzelticez 2 boyda oradan gelse sen düşün. Cuma akşam zaten denemem imkansız Ctesi yurtdışına çıkıyorum Cuma akşam çıkarsam hanım beni doğrar.
IN BOOST WE TRUST
herkes haddini bilecek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
DSCN2648 - YouTube
al bunu bi izle sonra erhanla denersin. İbonun Clioda senden farklı olarak bi yazılım yoktur heralde.
IN BOOST WE TRUST
neyse edit siz takıla durun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)