Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı
Bak birader, senin derdin bilgi paylasmak mi yoksa bana laf sokmak mi. :)
200 satir yazi yazmisim orda, aradan bi tane cumle cekmissin onu alinti yapmissin, onun uzerinede kuru sıkı atma diyosun, tecrube nedir bilir misin, bencelerle senceler olmaz diyosun, sonrada rica ederim bize guven diyosun.
Benim yazdiklarim icindekilerin bi tanesine de teknik bir cevap ver allah askina. Bana s2000 ininin port polishini anlatmana gerek yok. Konu o degil. Koy oraya mrs nin guc-tork egrilerini, yaz oraya sanziman oranlarini- son dislisini, yaz kutlesini - ruzgar direncini, latik capini-tabanini- surtunme katsayisini ondan sonra deki 210 pslik clio 220 den sonra daha iyi hizlanir, bende eyvallah diyeyim.
Alperin basmadigini ogrendik, az cok okumamiz var, bi de senden duymamiza gerek yoktu. Zaten soruyu sana sormuyorum ama sen atliyosun. Bi onceki mesajina da cevap vermedim ama yine bana yukleniyosun. Oncekine cvp vermemem laf uzamasin diye idi. Cunku tek sen degilsinki kac kisi birden baska bisi soyluyor. Ha diyosanki yok bana da yaz illaki, sorun degil zaten tatildeyiz. Derizki isyerinden mesaiye cagirdilar, bugun mesai varmis farzedelim, aksama kadar senle mesai yapariz.
Ben Alpere net bi sekilde soruyorum. O desinki 210 pslik clio 220 den sonra mrs den daha iyi hizlanir, o zaman yaziyorum buraya bu basliga bi cumle daha yazmam. Tek kelime yazarim o da ok olur.