User Tag List

Sayfa 57/61 İlkİlk ... 7475556575859 ... SonSon
1146 sonuçtan 1.065 ile 1.083 arası

Konu: clio RSvs megane RS

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak birader, senin derdin bilgi paylasmak mi yoksa bana laf sokmak mi.
    200 satir yazi yazmisim orda, aradan bi tane cumle cekmissin onu alinti yapmissin, onun uzerinede kuru sıkı atma diyosun, tecrube nedir bilir misin, bencelerle senceler olmaz diyosun, sonrada rica ederim bize guven diyosun.
    Benim yazdiklarim icindekilerin bi tanesine de teknik bir cevap ver allah askina. Bana s2000 ininin port polishini anlatmana gerek yok. Konu o degil. Koy oraya mrs nin guc-tork egrilerini, yaz oraya sanziman oranlarini- son dislisini, yaz kutlesini - ruzgar direncini, latik capini-tabanini- surtunme katsayisini ondan sonra deki 210 pslik clio 220 den sonra daha iyi hizlanir, bende eyvallah diyeyim.
    Alperin basmadigini ogrendik, az cok okumamiz var, bi de senden duymamiza gerek yoktu. Zaten soruyu sana sormuyorum ama sen atliyosun. Bi onceki mesajina da cevap vermedim ama yine bana yukleniyosun. Oncekine cvp vermemem laf uzamasin diye idi. Cunku tek sen degilsinki kac kisi birden baska bisi soyluyor. Ha diyosanki yok bana da yaz illaki, sorun degil zaten tatildeyiz. Derizki isyerinden mesaiye cagirdilar, bugun mesai varmis farzedelim, aksama kadar senle mesai yapariz.

Ben Alpere net bi sekilde soruyorum. O desinki 210 pslik clio 220 den sonra mrs den daha iyi hizlanir, o zaman yaziyorum buraya bu basliga bi cumle daha yazmam. Tek kelime yazarim o da ok olur.
    Sen de haklısın birader ne diyim Yanlış anlaşıldıysak affola

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen de haklısın birader ne diyim Yanlış anlaşıldıysak affola
    Yooo onemli degil, bende yanlis anlasilnak istemem ne ögrensem kâr diye bakıyorum

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Alpere net bi sekilde soruyorum. O desinki 210 pslik clio 220 den sonra mrs den daha iyi hizlanir, o zaman yaziyorum buraya bu basliga bi cumle daha yazmam. Tek kelime yazarim o da ok olur.
    Bunu Alpere niye soruyonki Alper 210hp Rs e binmemiş ,ikisini roll yaptırmamış denememiş etmemiş..Bana sor ben cevaplayım bu sefer , stock megane da var bende 210hp clio da..
    CEvabı şimdiden yazayım sana 235 kesicim var ben kestirir boşa atarım sağa yanaşırken meganın geçiş sesini duyarsın..buna inanmıyosan cuma akşamı gel bizzat gözlerinle gör..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben izmirdeki alper e soruyorum çünkü o da doldurmuş diye anladım.

... Senin aracin duzde 230-235 der sonrada biter..
    ...
    kendi cumlem de kendime kapak oldu..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışmaya gerek yok adam istanbula gelecek bizde gidip deneyecez he birde kadir abi tamam hızlı aracın vardır eyw ama.

ıtb takınca gt28 li rsi zorlarım demiştin hani. büyüğümsün diye ona cevap yazmamıştım ama tutamıyorum kendimi. o lafa sadece gülerim.

itb dediğin mucizevi bi alet değil. itb 6-7 boy veriyorsa büyük turbo 30 boy verir o zaman
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya böyle efendi insanların tartışması da hararetli ve bir o kadar da seviyeli ve zevkli oluyor. Herkes atarını yapsın İstanbula gelince organizasyonu bizzat ben yapıcam çaylar da benden

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya böyle efendi insanların tartışması da hararetli ve bir o kadar da seviyeli ve zevkli oluyor. Herkes atarını yapsın İstanbula gelince organizasyonu bizzat ben yapıcam çaylar da benden
    Benim şanzımanı kırmanı istiyorum Bora emmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim şanzımanı kırmanı istiyorum Bora emmi
    Sen de gel senin şanzumanı değil başka yerlerini de kıracam Bana yaşlı ve çekilmez dersin haa görürsün sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora emmi git artık kendine 800 motor marutti al bırak bu işleri bize yancı ol sev bizi say ama salça olma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora emmi git artık kendine 800 motor marutti al bırak bu işleri bize yancı ol sev bizi say ama salça olma
    Hepinizi seviyorum ama uzaktan Ben bi s2000 daha alırsam ilk sana kaldırıcam zaten hazır ol EZN ile Alicana kaldırdım adam anında R yaptı Sonra Utkuya kaldırdım o da kombinin basıncını açıp beni otobanda kovaladı en son Okana kaldırdım o da 20 boy yedi oturdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinizi seviyorum ama uzaktan Ben bi s2000 daha alırsam ilk sana kaldırıcam zaten hazır ol EZN ile Alicana kaldırdım adam anında R yaptı Sonra Utkuya kaldırdım o da kombinin basıncını açıp beni otobanda kovaladı en son Okana kaldırdım o da 20 boy yedi oturdu
    Senin içindeki o ClioRs ruhu bence ölmemiştir.
    6-7 milyara dağınık geberiklerden alıp toparlarsın istesen ama neden uğraşmıyorsun elalemin Hondasına bakıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm 6-7 milyara RS nerde hani Aldıracan bana leş arabayı sonra uğraş dur. Hazır yapılmışı varken ne gerek var Al sapla sat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm 6-7 milyara RS nerde hani Aldıracan bana leş arabayı sonra uğraş dur. Hazır yapılmışı varken ne gerek var Al sapla sat
    Beni arıyorlar arada 4 milyara RS var 6 milyara var al topla diyede masraf yapıcak durum yok çok şükür
    Bir ara 9 milyara full toplanmışını verceklerdi kabul etmemiştim
    Kulagıma gelirse söylerim gene ben ama sende ne o ruh kalmış nede gücün dermanın yaşlanmışsın boşa demiyorum
    Nerde o jilet gibi delikanlı bora abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan iyiki bi 33 yaşımıza girdik gelen giden vuruyo

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    210 luk Clio hangi megane rs ten daha iyi hızlanır 220 den sonra stoktan mı?

Benim eski RS in 5 i modifiye işlemleri ve cup sanzımanından dolayı oldukca keyifliydi.

Simdi kullandığım Stg 2 Megane RS le 200 HP civarı Clio yu kıyasla dersen. Uzgunum Clio nun esamesi okunmaz

Clio yuklemesinde Kadir benim yaptıklarımın üzerine piston ve ITB takacak veya taktı.

Onun da sorunu yazılım. Benim kadar esnek yazılım destegi yoktu.

Eger ki Kadir ITB icin duzgun yazılım yazdırırsa 230-245 HP civarında kalır. Ama o yazılımı yazdıramazsa mevcut halinden geriye gider.

Ha bu arada MRS CRS işinden bağımsız. Kadirin ITB takıp atar gider yapmasını Kadir den çok istiyorum onu açık söyleyim. Clio hala çok sevdiğim bir araç. Ne kadar hızlanırsa o kadar iyi. İnşallah Kadir de harcadığı emeklerin karşılığını alacak.

Son ve öz olarak şunu yazayım. Clio yu 166 HP den 230 lara taşımak için gereken para ile Megane RS ışık yılı önde olur en az 400 HP leri bulur.

Bir de gerçek hayatta harcanan tecrübeler çok kıymelidir. En hızlı olmak sadece en güçlü olmak demek değildir. Bakınız Miniks lerin Hulk üzerinde MAŞALLAH hayvani oranlı şanzıman mevcut. 1 2 3 top speed değerleri fenalar fenası

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan iyiki bi 33 yaşımıza girdik gelen giden vuruyo
    Sattın RS i gittin kamyon aldın hala buradasın kardeşim. Git RS al ondan sonra görüşelim. Nice yıllara kanka bu arada

ilkerbilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar sayfa tartışma olacağını bilseydi Renault RS serisini çıkarmazdı.

Williams
    Misafir
    210hp civarında bir clio rs
    stock megane rs i her koşulda kesekağıdına çevirir bunu tartışmaya gerek yok bence
    ama biraz kurcalanmış bir megane rs (yaklaşık 270-280hp) clioyu özellikle uzunda ve turbo devir bantlarında affetmez

stock clio rs - stock megane rs denendi

5. vitese atana kadar clio rs önde 200 den sonra megane rs hafiften açılmaya başlıyor

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tartışmaya gerek yok adam istanbula gelecek bizde gidip deneyecez he birde kadir abi tamam hızlı aracın vardır eyw ama.

ıtb takınca gt28 li rsi zorlarım demiştin hani. büyüğümsün diye ona cevap yazmamıştım ama tutamıyorum kendimi. o lafa sadece gülerim.

itb dediğin mucizevi bi alet değil. itb 6-7 boy veriyorsa büyük turbo 30 boy verir o zaman
    Sen gt28 takıp arabayı yürütene kadar seninle bir deneyelim beraber bi gülelim sonra yapan biri olursa bir daha bakarız kim güler kim ağlar onuda zamanla görürüz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)