User Tag List

Sayfa 15/61 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
1146 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: clio RSvs megane RS

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaranın havası size yaramıyor heralde. Oradan sallaması kolay oluyor.

valla siz clio rs gormedıgınız ıcın sıze oyle gelıyor.

bızde anlattıgınız gıbı yuruyen meg rs gormedıgımız ıcın ıstanbuldan sallaması kolay dıye dusunuyoruz.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bızde anlattıgınız gıbı yuruyen meg rs gormedıgımız ıcın ıstanbuldan sallaması kolay dıye dusunuyoruz.
    İbo senin arabaya yazılım atalımda sende gel önce sen dene belki benim arabaya gerek kalmaya bilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bir cupra bul dene neyiin ne oldguu ortaya cıkar onlarda hem zaten R yapmaz..
    bu arada lastik nasıl ısıtoyrsun asr yi kapayabiliyormusun ?
    RS TUner ile asr 250 de devreye giriyor. Stock cuprada problem yok. Stage 1 ile de denerim sıkıntı olmaz.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu megane rs'ler ne kadar gidiyor stockları?
    stock megane RS stock Type R dan hızlıdır.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hala sallaması diyo yaa. Aha yazıyorum işte daha ne yapiim. Atarlı olan sizsiniz gelirsiniz deneriz çözülür biter.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS TUner ile asr 250 de devreye giriyor. Stock cuprada problem yok. Stage 1 ile de denerim sıkıntı olmaz.
    Guzelmiş suna kac barda yuruyorsun hocam 1,2-1,4-1,6 ?
    Bu arada senin ev kozyatagındamı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kozyatağındayım.1 bar cont. , 1.2 peak , 1.4 peak ve stock olmak üzere 4 yazılım var elimde duruma göre birini seçiyorum 1.4 hiç kullanmıyorum. AFR durumuna göre 1 bar ya da stock yazılımı atıyorum. Onun dışında hep 1.2 kullanıyorum sorunsuz. Cuma akşamıda 1.2 vardı 1.4 ü atamamıştım motor sıcaklığı 50 derecenin altına düşmediği için.
    IN BOOST WE TRUST

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala sallaması diyo yaa. Aha yazıyorum işte daha ne yapiim. Atarlı olan sizsiniz gelirsiniz deneriz çözülür biter.
    abicim sen niye bu kadar geriyosun kendini.kimsenin atarlandıgı flan yok.istanbul ortamı gıbı degıl ankara.denemek aracımızı gormek ıstemek atar olarak algılanmasın.

ben sana salıyosun demıyorum.sallama lafını ılk kullanan sensın.ki en son sallayacak kısı kadır abıye yazdın bunuda kadır abı normalde gecılmem-geçemem tarzında cok emın konusmaz.deneyıp gorme taraftarıdır herzaman.ama su speclerdekı meg rs e gecılmem dıyosa bır bıldıgı vardır dıye dusunuyoruz. sende clıo rs e gecılmem dıyosan elbet senınde bır bıldıgın vardır.bu ıslerle cıddı ugrasan ınsanlarsınız.

ıkınızde bu kadar ıddıalıyken konuyu uzatmamanın en ıyı yolu denemekten gecer.ınsallah guzel bır ortamda bulusup denersınız herkes kendı aracını gormus olur.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence renocuların bu şekilde atışması hoş değil zaten. denenir görülür.

yüklenirse meggyde cok yürür clioda.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kozyatağındayım.1 bar cont. , 1.2 peak , 1.4 peak ve stock olmak üzere 4 yazılım var elimde duruma göre birini seçiyorum 1.4 hiç kullanmıyorum. AFR durumuna göre 1 bar ya da stock yazılımı atıyorum. Onun dışında hep 1.2 kullanıyorum sorunsuz. Cuma akşamıda 1.2 vardı 1.4 ü atamamıştım motor sıcaklığı 50 derecenin altına düşmediği için.
    1.4 kullan alper sorun olmaz, gordugum kadarıyla coolerdan sonra sıcaklıklar dusmus.

Son halinin loglarını al da yorumlayalım.

Herkesin bayramı kutlu olsun bu arada.

RS ci gencler de birbirini kırmasın ama tatlı rekabet olsun.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çek abi bi kadran videosu fikir edinsin insanlar
    bu arada ben cuma aksamı cıkabilir önümüzdeki hafta hep gece calısıcam uzgunum

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben tecrubemı yazayım bu camiada

1) Video eklersin hızlıysa "yokuş aşşa"
    2) Video çekmezsin zaten yürümüyor bu.
    3) Dyno eklersin yüksek çıkmışsa sonuç "dyno bozuk"
    4) Drag a sokarsın zaten yarışmış hoşaf araç
    5) Sokmazsın zaten bunun nasıl yürüdüğü belli.

den 1 gıdım öteye gitmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadirin arabasında ne olduğunu şu anda forumda gördüm ama onun bütün cliolar Meganelardan hızlıdır yaklaşımı ortamı geriyor. Ben o kadar işlem yapsam Megane a orta derece yüklü evolara M5 lere atar yaparım. Onun yaklaşımından problem çıkıyor. Tamam arabası müthiş gidiyor olabilir ama bütün cliolar Megane lardan hızlıdır dediğin zaman bende çıkışırım. Ondan sonra at var eşşek var yürümeyen cliolar ı görmüş diyor. Peki kendi acaba yürümeyen Megane a denk gelmiş olamaz mı. Ki yazılım sonrasında yavaşlayan Megane larda var. Bütün gerginlik buradan kaynaklanıyor. Kendi gördükleri üzerinden bütün Megane ları kötülemeye kalkıyor. Stock Clio Rs stock Type R ı geçebiliyor mu hayır ama stock Megane RS Stock Type R ı geçiyor. 1 1 daha 2. Ondan sonra Clioyu yüklüyorlar Megane ile 200 e kadar yürüyorlar ondan sonra Megane gene saplıyor stock haldeyken. Neyle neyi kıyaslıosunuz. Al işte Alperde söylüyor Clio ile uğramış daha sonra Megane a geçmiş biri olarak. Daha neyin tartışmasını yapıosunuz.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen Alper +1000. Kimseye hiçbirşeyi kanıtlayamazsın. Ben deneme yaparım geçerim geçilirim ama 1 tane video koymam nete. Daha arabayı aldığımın birinci günü yolda sakin giderken boş yolda VTI geldi yanımda korna morna basmadım. Ertesi gün Astra GTC . Sinir oldum deldim sonra kendime kızdım buna benzin yaktım diye. Rocco lar zaten sürekli salça. Golf R VTI ın yaptığı gibi boş yolda uçup geldi kıçımda durdu. Onuda deldim söylediğin zamanda Sallamasyon oluyor. Kendileri hep eşşek gördükleri için.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

+1 diyorum ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper 1.4 lük yazılım ile çok uğraşamadık. Kullandım sonra ya benzinden a da yazılımdan araba enjeksiyon hatası verdi avans sesi duydum. Büyük ihtimalle bi yerlerden boost kaçtı. Tırstığım için bi daha yüklemedim Özgünlerde kullanma daha oturmadı o yazılım dedi. Beklemedeyiz.
    IN BOOST WE TRUST

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim sen niye bu kadar geriyosun kendini.kimsenin atarlandıgı flan yok.istanbul ortamı gıbı degıl ankara.denemek aracımızı gormek ıstemek atar olarak algılanmasın.

ben sana salıyosun demıyorum.sallama lafını ılk kullanan sensın.ki en son sallayacak kısı kadır abıye yazdın bunuda kadır abı normalde gecılmem-geçemem tarzında cok emın konusmaz.deneyıp gorme taraftarıdır herzaman.ama su speclerdekı meg rs e gecılmem dıyosa bır bıldıgı vardır dıye dusunuyoruz. sende clıo rs e gecılmem dıyosan elbet senınde bır bıldıgın vardır.bu ıslerle cıddı ugrasan ınsanlarsınız.

ıkınızde bu kadar ıddıalıyken konuyu uzatmamanın en ıyı yolu denemekten gecer.ınsallah guzel bır ortamda bulusup denersınız herkes kendı aracını gormus olur.
    Ağzına sağlık ibo nokta olmuş...

Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aynen hocam , Kadran videosu boş Dyno ise girdiğin dynoya bağlı, istanbulda paşaoğlunda girersen bir kriter olur forum ortamına fikir verir.. Arabanın ne gittiğini kanıtlamak zorunda değilsen ve roll denemesi yapmayı sevmiyosan elizabete devam
    Eğer piyasada gideri az çok belli arabalarla denersen yukarda saydığın maddelerden daha muteberdir

Kadirin arabasında ne olduğunu şu anda forumda gördüm ama onun bütün cliolar Meganelardan hızlıdır yaklaşımı ortamı geriyor.
    Ben bütün clio'lar megane rs leri geçer demedim dikkat edersen,..... İstersen bu konuyu komple tara öyle bir sözüm varsa yapıştırr.. Ben ne demişim izmir veya istanbulda denemek kaydıyla en dolusunu geçerim demişim
    Bu arada kimse megane rs ile roll yapıp video koymazken biz deniyoduk ,typer vs meggy clio rs vs meggy s2k vs meggy dolusu boşu her türlüsünü yaptık ..Tr. şartlarında belkide ilk kez megane Rs i draga ben soktum haa doldurmadık chip bile yapmadık günün şartı ne gerektiriyosa onu yaptım

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes iyi bayramlar dilerim önce, megane lar eskiden yürütülemiyordu bunda hemfikiriz herhalde ama şimdik yavaş yavaş bu iş çözülmeye başladı ve meganlar eskiye göre yürümeye başladı cliolar zaten yürüyen araçlardı kadirin kendisini tanımasamda namını duymuş biri olarak söylediklerine güvenim var tabii ama bizlerde meganların üstünde ciddi derecede çalışan boşa para harcamış ( doğruyu bulana kadar ) ama artık işi çözmüş kişiler olarak eskiye göre iyi yürüdüğünü söylebilirz fakat başka araçlarala denemeler yeni yeni oluyor bundan sonra denenerek görülecektir sonuçlar diye düşünüyorum,benim araç mesela yazılımla 190 hp düştü ve stocka çevirdim şimdik çok mutluyum ve öyle binmeye devam ediyorum , iyi bir clio ile ne yapacağınıda deneyerek göreceğiz gibi geliyor bana...

yani bu işin özeti yine aynı yere çıkıyor denemeden göremeyiz burdan ne kadar yazsakta boş bu konular , hem özellikle megane rs ler için çok aydınlatıcı ve iyi olacağını düşünüyorum bu denemelerin ,artık bizimde amacımız kafalardaki megane rs yürümüyor olayını silebilmektir.

burda herkesin her konuda yardımcı olacağınıda düşünüyorum ...kimse kimsenin arabasının yürümemesini istemez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağzına sağlık ibo nokta olmuş...

Aynen hocam , Kadran videosu boş Dyno ise girdiğin dynoya bağlı, istanbulda paşaoğlunda girersen bir kriter olur forum ortamına fikir verir.. Arabanın ne gittiğini kanıtlamak zorunda değilsen ve roll denemesi yapmayı sevmiyosan elizabete devam
    Eğer piyasada gideri az çok belli arabalarla denersen yukarda saydığın maddelerden daha muteberdir

Ben bütün clio'lar megane rs leri geçer demedim dikkat edersen,..... İstersen bu konuyu komple tara öyle bir sözüm varsa yapıştırr.. Ben ne demişim izmir veya istanbulda denemek kaydıyla en dolusunu geçerim demişim
    Bu arada kimse megane rs ile roll yapıp video koymazken biz deniyoduk ,typer vs meggy clio rs vs meggy s2k vs meggy dolusu boşu her türlüsünü yaptık ..Tr. şartlarında belkide ilk kez megane Rs i draga ben soktum haa doldurmadık chip bile yapmadık günün şartı ne gerektiriyosa onu yaptım

Senin olayın zaten burada kendi arabanın reklamını yapmak hocam. Ona göre oradan yorum yapıyorsun benim arabamın durumunu bilmeden. Yok Clio ile denersem 220 ye kadar Clio 3 boy önde gider falan diyorsun. Neye dayanarak bu yorumu yapıyorsun ben onu merak ediyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)