User Tag List

Sayfa 6/61 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon
1146 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: clio RSvs megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boş knşmayın mı oluo bu alper abi bişe yazmamışsın

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boş knşmayın mı oluo bu alper abi bişe yazmamışsın
    resim vardı da çıkmamış sanırım

Uploaded with ImageShack.us

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde denemiştik filtre,egsozlu clio rs i 60 ta basıldığı zaman 190-200 e kadar geçemiyor megane rs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen geleceğini söyle ben hemen arka koltukları takacam normal kiloma gelecem ? Gelirmisin ?

Kimse kendini kandırmasın geçeceğine inanan atlasın gelsin orta noktada buluşup deneyelim ben boşa atıp tutmam bilen bilir yok sökmüşmüş sökmemişmiş arabana güveniyosan atla gel kelalper yoksa araban şöyle sökük böyle sökük deme..Megane Rs de var bende merak etme onunda giderini bilirim
    Yapılmışının ne kadar gittiğini bilir misin. Elin tokadını yemeyen kendininkini balyoz sanırmış sizin ki de o hesap. Siz iddialısınız şöyle geçerim böyle yaparım diye.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kadır abı bırak boş konusanları.

gercekte deneyecek adam ıcı bostu doluydu demez zaten cıkar dener.

adam daha denemden yok tesısattı yok kılom fazla demeye baslamıs.

sımdı sen koltuklarıda takıp denesen gene aynı bahaneler uretılecek.tesısatım var dıyecek yalıtım var dıyecek sen 80 kılosun ben 150 kıloyum sen yanına adam al dıyecek
    Arkadaşım laflarına dikkat et birbirimizi üzmeyelim. Kum havuzunda oynuosunuz millet 1000 hp+ lardan 100-200 4 saniye altından bahsediyor biz nelerle uğraşıyoruz. Benim kimseden kaçtığım yok. Arabanın bu haliyle deniyorum kimseyede yanına adam al demiyorum. Başkalarının ... ile gerdeğe gireceğine getirirsin arabanı deneriz. Fazla konuşmazsın.
    IN BOOST WE TRUST

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chipli stage 1 stage 2 vs max kac olur bilmiyorum ama 300un altındaki hicbi rs whitersi gecemez o guclerde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah razı olsun sen gene insaflı davranmışsın kadir 330-340 diodu.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya ilginc bir yorum katayım bayadır alper hocadan fikir alıyoruz bize eski aracı ile yeni aracı arasındaki farklardan ozellikle 200 ustu hızlardaki ivemelenmeleri arasındaki farktan bahseder bilgi verir saolsun sonuc olarak bir gercek var alper hocanın eski aracı ile white rs arasında daglar kadar fark olmayacagına gore ben imkan vermiyorum 300 ps lik bir aracın 200 km/h lerde herhangi bir Clio nun arkadasında kalacagına illaki gececektir diyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seko sağolasın yorumların için, çok sevmem bu tarz varsayımları da tabiki bir de her daim geçerli matematik var.

1035 / 172 = 6.07 kg/HP

1340 / 225 = 5.95 kg/HP

stok vs stok için yakın gidip sonlarda megane RS in geçmesine çok şaşırmamak gerek

tam dolu hafifletilmiş Clio RS

950 / 210 = 4.52

Stg 2 yüklü Megane RS

1340 / 300 = 4.46

Sözün özü şudur;

İki aracı da kullandım ve yükledim, bana göre Megane RS Clio RS e göre devasa tork eğrisi ve yüksek gücünden dolayı çok daha etkileyici. Elinin altında gücün her devirde bulunması. 6.viteste bile 2000 rpm den sonra koparıp gitmesi. Nispeten yeni kasası ve çizgileri, yol tutuşu vs güzel özellikler. Her iki RS de sınıfının en az yakanlarından.

Bir de megane RS, clio RS gibi 200 km/h civarı hızlanırken duvara çarpmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bu arada Clio RS i sevmiyormuyum Nicke bakınız hala degismedi o her daim kalbimde olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarıdaki yorumda bir tek nokta eksik kalmış o da güçlerin verildiği devir bandı ve peak değerleri. Bu sebeple zaten hepimiz kendi aracımızın en iyi olduğu devirlere kurmaya çalışıyoruz ve sonuçlar az da olsa değişiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam minik aracta hızı daha sıkı sıkı hissediyorsun daha zevkli oluyor meggy nin derdi stock iken ole bir tork ile geliyorki alttan uzuyorum sanıyorsun halbuki arac sarmaktan gidemiyor asr saolsun
    2005 meggy ile clio rs in secimi gercekten ikiside dolu , guzel yol tutuyor , eger dediign gibi megane rs kurcalanınca makul tuketiyor ve dedigin guclere ulasıyorsa ikinci elide ortada cok mantıklı bir arac satarken biraz sıkılır insan birde o cam tavan gacır gucur yapıyor bolca mumkunse sunroof suz olsun alacaklara tavsiyem .

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya ilginc bir yorum katayım bayadır alper hocadan fikir alıyoruz bize eski aracı ile yeni aracı arasındaki farklardan ozellikle 200 ustu hızlardaki ivemelenmeleri arasındaki farktan bahseder bilgi verir saolsun sonuc olarak bir gercek var alper hocanın eski aracı ile white rs arasında daglar kadar fark olmayacagına gore ben imkan vermiyorum 300 ps lik bir aracın 200 km/h lerde herhangi bir Clio nun arkadasında kalacagına illaki gececektir diyorum..
    şimdi alper abının eskı rs le whıte rs saglam bı sıkıstırma farkı var.ayrıca pıston kolları daha hafıf.kım hızlı konusu zaten kadır abının sevmedıgı bır muhabbet.

ıkıncısı alper abı 200 ustu cok farklı dıyınce ınanıyosunda kadır abı geçilmem dıyınce neden ınanmıyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper abi saglıklı dyno sonucu alabıldınmı hıc baskı balatan kacırmadan?

varsa paylaşabılırmısın.300 hp nın yanındakı torku ve egrıyı merak ettım gercekten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi alper abının eskı rs le whıte rs saglam bı sıkıstırma farkı var.ayrıca pıston kolları daha hafıf.kım hızlı konusu zaten kadır abının sevmedıgı bır muhabbet.

ıkıncısı alper abı 200 ustu cok farklı dıyınce ınanıyosunda kadır abı geçilmem dıyınce neden ınanmıyosun
    Bendede astra var dizel gecilmem inandınmı karstayım gelin deneyelim nasıl fikir
    polemik olsun diye yazmıyorum her aracın gideri belli 240 8000 de kesiyor white arada 80 beygir fark var bu m3 type r muhabbetine doner gibi geliyor ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper abi saglıklı dyno sonucu alabıldınmı hıc baskı balatan kacırmadan?

varsa paylaşabılırmısın.300 hp nın yanındakı torku ve egrıyı merak ettım gercekten.
    dynoya 1000 tl sıkısmıs bozuk bence alamazsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendede astra var dizel gecilmem inandınmı karstayım gelin deneyelim nasıl fikir
    polemik olsun diye yazmıyorum her aracın gideri belli 240 8000 de kesiyor white arada 80 beygir fark var bu m3 type r muhabbetine doner gibi geliyor ..
    kadır abının 300 kusur hp meg rs e gecılem demesı sana bu kadar sacma geldı yani.

adam onlarca arabayla denedıkten sonra bu kanaata varmıs.sen taaa karstan nasıl don biçtin dogmamış bebege

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadır abının 300 kusur hp meg rs e gecılem demesı sana bu kadar sacma geldı yani.

adam onlarca arabayla denedıkten sonra bu kanaata varmıs.sen taaa karstan nasıl don biçtin dogmamış bebege
    Kaşar kafa yaptı hrld
    Huyum kurusun inanamıyorum işte aklıma yatmayan seylere durum boyle .
    ama sen inanıyorsan no problem

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılmışının ne kadar gittiğini bilir misin. Elin tokadını yemeyen kendininkini balyoz sanırmış sizin ki de o hesap. Siz iddialısınız şöyle geçerim böyle yaparım diye.
    Ben çok geçtim geçildim çok arabayla denedim benim iddiam o hp lerde megane ile ankarada değil 0 rakımdadır.. Siz yazılımlı megane lar ile VE Clio RS gibi yazılımsız atmosferik arabalar ile aynı giderken 30hp güçlü 100kg hafif olanı ile başedemessiniz ben işkembeden atmam bi laf söylediysem sonuna kadar giderim varsa Megane Rs ine güvenen alır gelir dener gerisi lafta kalır anca böyle kağıt üstü hesaplarla kg lerle forum ortamı için renkli muhabbetler olur...
    Teklifim geçerli Megane Rs ine güvenen ile orta noktada denerim geçene dönüş benzini benden geçersem mangal hesabı ödemem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)