boş knşmayın mı oluo bu alper abibişe yazmamışsın
![]()
boş knşmayın mı oluo bu alper abibişe yazmamışsın
![]()
resim vardı da çıkmamış sanırım
Uploaded with ImageShack.us
Bizde denemiştik filtre,egsozlu clio rs i 60 ta basıldığı zaman 190-200 e kadar geçemiyor megane rs.
Arkadaşım laflarına dikkat et birbirimizi üzmeyelim. Kum havuzunda oynuosunuz millet 1000 hp+ lardan 100-200 4 saniye altından bahsediyor biz nelerle uğraşıyoruz. Benim kimseden kaçtığım yok. Arabanın bu haliyle deniyorum kimseyede yanına adam al demiyorum. Başkalarının ... ile gerdeğe gireceğine getirirsin arabanı deneriz. Fazla konuşmazsın.
IN BOOST WE TRUST
chipli stage 1 stage 2 vs max kac olur bilmiyorum ama 300un altındaki hicbi rs whitersi gecemez o guclerde..
allah razı olsun sen gene insaflı davranmışsın kadir 330-340 diodu.
IN BOOST WE TRUST
Konuya ilginc bir yorum katayım bayadır alper hocadan fikir alıyoruz bize eski aracı ile yeni aracı arasındaki farklardan ozellikle 200 ustu hızlardaki ivemelenmeleri arasındaki farktan bahseder bilgi verir saolsun sonuc olarak bir gercek var alper hocanın eski aracı ile white rs arasında daglar kadar fark olmayacagına gore ben imkan vermiyorum 300 ps lik bir aracın 200 km/h lerde herhangi bir Clio nun arkadasında kalacagına illaki gececektir diyorum..
Seko sağolasın yorumların için, çok sevmem bu tarz varsayımları da tabiki bir de her daim geçerli matematik var.
1035 / 172 = 6.07 kg/HP
1340 / 225 = 5.95 kg/HP
stok vs stok için yakın gidip sonlarda megane RS in geçmesine çok şaşırmamak gerek
tam dolu hafifletilmiş Clio RS
950 / 210 = 4.52
Stg 2 yüklü Megane RS
1340 / 300 = 4.46
Sözün özü şudur;
İki aracı da kullandım ve yükledim, bana göre Megane RS Clio RS e göre devasa tork eğrisi ve yüksek gücünden dolayı çok daha etkileyici. Elinin altında gücün her devirde bulunması. 6.viteste bile 2000 rpm den sonra koparıp gitmesi. Nispeten yeni kasası ve çizgileri, yol tutuşu vs güzel özellikler. Her iki RS de sınıfının en az yakanlarından.
Bir de megane RS, clio RS gibi 200 km/h civarı hızlanırken duvara çarpmıyor![]()
yukarıdaki yorumda bir tek nokta eksik kalmış o da güçlerin verildiği devir bandı ve peak değerleri. Bu sebeple zaten hepimiz kendi aracımızın en iyi olduğu devirlere kurmaya çalışıyoruz ve sonuçlar az da olsa değişiyor.
hocam minik aracta hızı daha sıkı sıkı hissediyorsun daha zevkli oluyor meggy nin derdi stock iken ole bir tork ile geliyorki alttan uzuyorum sanıyorsun halbuki arac sarmaktan gidemiyor asr saolsun
2005 meggy ile clio rs in secimi gercekten ikiside dolu , guzel yol tutuyor , eger dediign gibi megane rs kurcalanınca makul tuketiyor ve dedigin guclere ulasıyorsa ikinci elide ortada cok mantıklı bir arac satarken biraz sıkılır insan birde o cam tavan gacır gucur yapıyor bolca mumkunse sunroof suz olsun alacaklara tavsiyem .
alper abi saglıklı dyno sonucu alabıldınmı hıc baskı balatan kacırmadan?
varsa paylaşabılırmısın.300 hp nın yanındakı torku ve egrıyı merak ettım gercekten.
Ben çok geçtim geçildim çok arabayla denedim benim iddiam o hp lerde megane ile ankarada değil 0 rakımdadır.. Siz yazılımlı megane lar ile VE Clio RS gibi yazılımsız atmosferik arabalar ile aynı giderken 30hp güçlü 100kg hafif olanı ile başedemessiniz ben işkembeden atmam bi laf söylediysem sonuna kadar giderim varsa Megane Rs ine güvenen alır gelir dener gerisi lafta kalır anca böyle kağıt üstü hesaplarla kg lerle forum ortamı için renkli muhabbetler olur...
Teklifim geçerli Megane Rs ine güvenen ile orta noktada denerim geçene dönüş benzini benden geçersem mangal hesabı ödemem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)