abi yapalım yapmasına da tenekeye binip naapıcaz. Benim tek harness düşüncem koltukların yarış koltukları ile değiştirilmesi. Nedenide bu koltukların fazla yüksek olması. Oturma pozisyonu saçma sapan yüksek. Benden sonra hanım biniyor o bile yukarı kaldırmıyor koltuğu. Binerken kafamı tavana vuruyorum yaw.
IN BOOST WE TRUST
bu arada Cumartesi sabahtan beri araba devir çevirmio gazoz oldum.
IN BOOST WE TRUST
alper biz aile aracı olarakta kullanıyoruz biz yapamayız ,ben koltuk almaya gittim hanım haklı olarak istemedi koltuğu denediğimizde, arabadaki modifiyeleri bile hanımla beraber karar verip yapar hale geldim
, zaten yapım aşamalrının çoğu ( boya jant v.s ) kendi ilgilendi serviste stickerlerı bile kendi gidip yaptırdı
.
ama ikinci arabayı kısmet olurda alırsam o zaman ne yapacağım belli değil şimdilik ağırdan takılıyorum yavaş yavaş![]()
Cok kolay atilabilecek 100 kg var arabayi maymun etmeden. Cok da senlikli isler cikaracagi asikar ama kg atmadan da bu arac cok guzel yuruyor ne gerek var![]()
kesinlikle haklısın ,neler yapılabileceğinle ilgili düşüncelere istinaden koydum bu örnekleri . megane rs ler o kadar hafife alınacak araba değil aslında ama ben polemiğe girmeyi sevmem ve arabam zaten yüklü modlu şunlu bunlu idaalı bir araba değil ben severek aldım ve severek biniyorum benide tatmin ediyor ,kendimce yavaş yavaş birşeylerde yapıyorum zaten ,sende az çok ne tarz binici olduğumu anlamışsındır.
Birde TIC RS in sahibi ile eski aşklarımızı tazelememiz lazım
İyn Rs ibo duy sesimi aynı günde ikinizinde işini bitirmek istiyorum![]()
vayyyyy gel panpa gelllll
rap kısmına dıkkat
Von KoMeDi MaNaVı gepostete Videos: Daha ELLemeden ELLerin OLdun...!=) | Facebook
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)