User Tag List

Sayfa 48/61 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
1146 sonuçtan 894 ile 912 arası

Konu: clio RSvs megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne insigniamıs arkadas ya ben denemek isterim hala tabi denemek isteyen insignicı varsa... 200den sonra stoplarını incelemek istiyorum..

ayrıca kadir abi tekrardan masallah fena saplamıssın bana
    İnsignia yi ben bile geciyorum 200 e kadar, sende gecersin heralde
    Anlatiyorum ama olmuyo bi turlu heralde
    Senin arac stok clio gibi biseyse o zaman 200 den sonra senide gecer insignia, denemeye gerek yok
    Oyle degilse e o zaman senin arac niye girdi araya simdi. Gc8 le insigniaya benzin yakmak benzin bedava olsa gunah, milli servet diye bisey var, cari açık var bilin mi boşa benzin yakmamak lazim, karadenizde petrol cıkarsa o zaman basariz, benle bile denersin

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsignia yi ben bile geciyorum 200 e kadar, sende gecersin heralde
    Anlatiyorum ama olmuyo bi turlu heralde
    Senin arac stok clio gibi biseyse o zaman 200 den sonra senide gecer insignia, denemeye gerek yok
    Oyle degilse e o zaman senin arac niye girdi araya simdi. Gc8 le insigniaya benzin yakmak benzin bedava olsa gunah, milli servet diye bisey var, cari açık var bilin mi boşa benzin yakmamak lazim, karadenizde petrol cıkarsa o zaman basariz, benle bile denersin
    200 e kadar kafa burunumu gidicezde 200den sonra beni veya rsi gecmeye baslıyacak???
    yada arada 1231289hp farkmı var sara sara gelip gececek..zaten 200e kadar arada 10 boy fark oluyorsa 200 ustu nasıl kapatacak mantıklımı sence???
    ayrıca benim insginia muhabbeti eski biraz denk gelip deneyemedik bi turlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi seninle ikili diyaloga girmiycem gerek yok cunku.. Ama sen megane rs i bilmezken ben tune ediyordum desem yeterlidir heralde 4 sene once yaptıgım arabanın videolarını izlediginizde de "ooo iyi gidiyormus" yazıyorsunuz..

ya megane rs ler durdukca hızlandı yada o zamanlar gordugumuz butun megane rsler 200 e kadar "asr" lambası yakıyordu.. winning is winning.. zamanında herkes o kadar deneme yaptı, std megane rs le yapılı megane rs le herseyle denemeler yaptık.. degişik arabalarla degişik sonuclarını gorduk. yok megane rs in asr si iptal olsa yok ebemin şeyi olsa vs vs.. clionunda turbosu olsa diye devam eder olay o zaman.. her deneme oldugu gibi kabul edilmelidir.. std megane rs le denedim gayet guzel bi sekilde gectim sonrasında da chipledik ve yurumeye basladı..
    O zaman senin arabam stock Type R ı da geçiyordu demek ki. Çünkü stock Megane RS stock EP3 Type R dan hızlıdır. Bunuda herkes bilir.

Megane RS türkiyeye geldiğinde ben lansman testinde körfez pistinde tur atıyordum Megane RSlerle. Sen ne yazılımından bahsediyorsun bana. Daha Türkiyede 2 tane RS vardı piyasada satış öncesi tanıtım için. O nedenle ben buradaki herkes değilim.
    IN BOOST WE TRUST

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılım yaptıranlarda stock diyor buna dikkat çekmek isterim bende ,bendede yazılım vardı ve 190 hp veriyordu stocka çevirdik şu anda bu durumda videolardaki gibi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 e kadar kafa burunumu gidicezde 200den sonra beni veya rsi gecmeye baslıyacak???
    yada arada 1231289hp farkmı var sara sara gelip gececek..zaten 200e kadar arada 10 boy fark oluyorsa 200 ustu nasıl kapatacak mantıklımı sence???
    ayrıca benim insginia muhabbeti eski biraz denk gelip deneyemedik bi turlu
    Senle anlasamiyoruz demiyorum zira eninde sonunda anlasiriz, birbirimizi anlariz ama inan çok emek sarfetmem lazim, coook yazmam lazim, yazardim ama yorgunum, hele sana gore cok yorgunum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio megane rs typer şimdide insignia yayamı döndü konu bakalm ilerki günlerce nelerle karşılaştırılcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi seninle ikili diyaloga girmiycem gerek yok cunku.. Ama sen megane rs i bilmezken ben tune ediyordum desem yeterlidir heralde 4 sene once yaptıgım arabanın videolarını izlediginizde de "ooo iyi gidiyormus" yazıyorsunuz..

ya megane rs ler durdukca hızlandı yada o zamanlar gordugumuz butun megane rsler 200 e kadar "asr" lambası yakıyordu.. winning is winning.. zamanında herkes o kadar deneme yaptı, std megane rs le yapılı megane rs le herseyle denemeler yaptık.. degişik arabalarla degişik sonuclarını gorduk. yok megane rs in asr si iptal olsa yok ebemin şeyi olsa vs vs.. clionunda turbosu olsa diye devam eder olay o zaman.. her deneme oldugu gibi kabul edilmelidir.. std megane rs le denedim gayet guzel bi sekilde gectim sonrasında da chipledik ve yurumeye basladı..
    Bide şunu sorucam yazılımları sen kendin mi yapıyorsun yoksa Barbaros hazırlayıp arabanın üzerine sen mi atıyorsun. Ne fark eder diyeceksen çok fark eder. Ben mesela yazılım yapmıyorum ama kendi arabamın yazılımını istediğim gibi değiştirebiliyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senle anlasamiyoruz demiyorum zira eninde sonunda anlasiriz, birbirimizi anlariz ama inan çok emek sarfetmem lazim, coook yazmam lazim, yazardim ama yorgunum, hele sana gore cok yorgunum
    hocam aradığın forumu bulmussun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibo adamın yazdıklarını dikkati okuyun. Adam 200 de roll yaparsanız diyor siz hala aşağıdan basarsak diyorsunuz. Bide hani özelden sen bana bişeyler yazmıştın ya bende sana cevap vermiştim. Sonra bir daha cevap vermedin. Bi de o yazdığıma cevap bekliyorum ben haberin olsun.
    IN BOOST WE TRUST

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide şunu sorucam yazılımları sen kendin mi yapıyorsun yoksa Barbaros hazırlayıp arabanın üzerine sen mi atıyorsun. Ne fark eder diyeceksen çok fark eder. Ben mesela yazılım yapmıyorum ama kendi arabamın yazılımını istediğim gibi değiştirebiliyorum.

kelalper şu forumda en boş mesajlar dıye kıyas yapsak en başa oynarsın. arabalar bitti adamın esnaflıgına niye *** atıyorsun?

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw nerenizle okuyorsunuz yazılanları. GC8 ile alakalı bişey yazıldı mı. GC8 torku ne Clionun torku ne.
    Sen giit geez gel tamam mi modifiyemden de hatirliyorum seni hayatin sikintilarla dolu bence bi an once rahatlama yoluna git sen pistte turla devam et eminim o zamanlar t4 vs mrs dese biri de megane rs i t4 soyle gecer derdin.. Yazilim hazirlamanin otesinde de seyler var ben tune ediyorum derken yazilim hazirliyorum demedim raaat ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam aradığın forumu bulmussun
    Nerdesin sen yaaa. Senin icin videolar cektim. 240 bastim bizim rahvanla. Muzigi de acmisimki sonuna kadar. Kafaya koydum bitiricem müzik piyasasinda seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen giit geez gel tamam mi modifiyemden de hatirliyorum seni hayatin sikintilarla dolu bence bi an once rahatlama yoluna git sen pistte turla devam et eminim o zamanlar t4 vs mrs dese biri de megane rs i t4 soyle gecer derdin.. Yazilim hazirlamanin otesinde de seyler var ben tune ediyorum derken yazilim hazirliyorum demedim raaat ol
    Kirmizi golf gt yi sen mi yaptin hocam?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kirmizi golf gt yi sen mi yaptin hocam?
    Evet bikac uygulamasini..

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insignia 200 den sonra stop gösterir deniyor şimdi çevir kazı yanmasın 200 de rollenir deniyor, önceki mesajlarda dediğim gibi herkez clio ya saplama peşinde ne clio muş ya bukadar değer verip geçmeye çalışan olunca değeri daha iyi anlaşılıyor. bu konudaki son mesajım, konu maksadını aştı zaten, eğer ankarada kendine güvenen modlu modsuz megi varsa clio geçmek isteyen öm göndersin, videoyu burda yayınlarız hiç sorun değil, istanbuldan gelen olursada misafir ederiz burda.
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtresine kadar standart megane rs le sadece uzerinde chip olan 94 astra gsi ımla denemiştim.. 180 e kadar basabildik ve 2 boy arkamdaydı.. clio rsi gecmişligim de vardı ama ibo da beni gecmişti..
    Megane baya sağlıklıymış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane baya sağlıklıymış
    Uzerine yazilim ve eksoz yapildi ve su an gayet iyi gidio oguzhan rahat ol.. Hatta o araba su erhanda videolarini da izlediniz ayni gsi la fn2 de gecmistim 3.30 da.. Hatta su an o arabayla emre de baya araba geciyo internette yasamiyoruz reelden bahsediyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz zor değilmi 2.0 lt 156 hp+sadece yazılımlı araçla 330 ,stok fn2 cok yürümüyor zaten az gıdıklanmıs 306 gti la aynı yürüdüler eskişehirde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz zor değilmi 2.0 lt 156 hp+sadece yazılımlı araçla 330 ,stok fn2 cok yürümüyor zaten az gıdıklanmıs 306 gti la aynı yürüdüler eskişehirde
    Onur az cok biliyosun denemelerimizi... Forumdan bissuru goren var bunlari da bissuru clio rs gectim ama iboyu da 1 sefer disinda gecemedim.. Hele son deneme cok fena gecmisti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)