Adamın arabası hızlı :) Eren power :heyoo:
Printable View
arkadaşlar sadece youtube girip cliors peugeot 206 yazdım sonuçlar burda buyrun...
RS RC'yi üzüyor
saygılar...
Clio RS & 206 RC - YouTube
buda GTİ RC denemesi eşitler
http://www.youtube.com/watch?v=0q1lo5Qrz8Y
sormaya araştırmaya bile gerek yok RS büyüksün baba
allah nasp ederse 1 2 ay içinde kısmetse alıcam hangisi olur bakalım nasip
Aciklayayim:)
chip filtre egzoz headers egr iptal kapak emme ve keleebek port polish ve bir takim kisisel emeklerim var.
bu speclerle filtre egzozlu 306 yi aynada yok ediyorum 4 sonu. bu arada denemelerde f7r 2 kisi 306 1 ve aradaki kg farki (yolcu) 160 kg:)
Zirt pirt arabayi cikarip herkesle denemedigimden bilinen bir araba degil hepsi o. dandik filtre kaciran baski oten sanziman ile ( dynoda kacirdi normalde hissetmiyordum) 175 hp 213 nm cikmisti istanbul vw tech te.
206 gti yı bi kenara bıraktım karşılaştırma 206 rc clio rs bile olsa banko rs derdim.
neyse bu arada şu 32.000 lik rs e bendfe talibim. 2 aydır rs arıyorum bilgilerinize :))))
Tüm arkadaşlarla yorumum aynı olacak; RS büyük üstünlük sağlar.
206 GTI gerçek rakibi Astra GSI Ecotec'tir.Kişisel bir yorumdur tabi bu.
[QUOTE=iynn-RS;2525939]anladım apçaoğlu.
ılk mesajda 32 bını gorunce heycanlandım bıraz.dıger mesajları okumadan yazdım.
:D:D:D
206 RC olsa bir nebze daha heyecanlı olurdu ama Fazlası ile hafif kalır bence de GTI...
birde uyanık megancı arkadaslar filtrelerini söküp filtresiz bastılar motoru sildikleri bez varmış borudan onu çekti içine gaz kelebeğine takılmış allahtan bez
206 gti alayını geçer ötekiler dururken ......
206 gtı ne yahu rc bi ihtimal rakip olur ötesi yalan
valla video cekin dedim ama kımse benzn yakmaya kıyamadı:D
ilk denememizde 2şer kişi basarken cekıyorduk işte filtreyi sökmüşler emmeye bezi cekınce arabaya bişey oldu durduk sonra teke tek bastık cekım olmadı ama 10 kişi vardık rahat 5-6 sıda buraya üye uydurmasyon yapmıyorum
3 kere denedk 2 vites 50 2. vites 60 bide 2-70 bastık