walla bu ies bizi hep şaşırttı geçemez denilen integraya 2 3 boy attı geçemez denilen ivtece 2 3 boy attı şimdide geçemez denilen focusla denicez gene şaşıracakmıyız yoksa beklenen sonuçmu olur hep beraber görecez artık :D
Printable View
walla bu ies bizi hep şaşırttı geçemez denilen integraya 2 3 boy attı geçemez denilen ivtece 2 3 boy attı şimdide geçemez denilen focusla denicez gene şaşıracakmıyız yoksa beklenen sonuçmu olur hep beraber görecez artık :D
focus geçecektir ama fark olacagını sanmam
focus o kadar ağırlıkla geçemez bence çeyrek boy farkla ies alıcak
Focus mk1 benzinli bile çok iyi ivmelenirken,tdci çok rahat alıcaktır.
hondalara gıcığım:D
ford alacak;)
Focus 4 kişi olmasına rağmen geçer iesi. ;)
civicin şansı olduğuna inanmıyorum başlangıçta kg dan dolayı belki burun uzatır ama genede focus geçer
teke tek olsa ford derdim ama 4 kişi derken kaç kiloluk 4 kişi?ortalama 90k ise 3 kişi extra eder 270k. baya fark eder, ford resmen yüklü olacak. bence ies iyi giderli ise kafa burun diyorum..
deneme yapıldı 4 e tek atar yapan arkadaş teke tek diyeistedi sonuç olarak ies aldı :D malesef beklenenin aksine ies gene şaşırttı bizi :D videosunu eklicem fakat çok net araç içi çekim olmadı çünkü teketek die ısrar edilince başka araçtan cektim onu eklerim birazdan..ama merak edenler sonuç ies 4e tek deil teketekde focusu aldı video uzak kalıo biraz ama tam olarak iesin arka tampon focusun ön tampon hizasında hatta biraz daha önde bu şekilde aldı.. çok fark olmadan dostça bi deneme oldu herkesin ayagna sağlık araçlarımıza maşallah ;)
herkesin ayagına saglık. Yorum yapan arkadaşlara ayrıca teşekkürler ;)
devir cevirmelerıne gore dusunursek ıes alması lazım bende denedıgım zaman 3. viteste yakalayıp 4 te gecmıstım focusu
ikisinede maşallah araçların.. ies çok diriymiş demekki helal olsun.. bi akşam denk gelirsek bende denemek isterim. tabi hangi ies in olduğunuda bilmiyom bu ies in. belki tanıdığımız bi araçtır.!!!
ikisinede maşallah diyelim... video isteriz... ies'ci arkadaşı tebrik ederim :Bravoo: , ayrıca 140 bg. 300 nm tork olan ;) bir araca karşılık sonuç gayet başarılı :D
maşallah.
focus 1.6 tdci vs 1.6ies vs kia rio 1.5 crdi roll @adana - YouTube
(gönül isterdi ki focustan çekim yapmak daha net bi görüntü olurdu enazından ama focuslu arkdaş 2ye biri bile kabul etmedi 4e 1 diyodu roll öncesinde fakat iş hadi rolle gelince geri vites yaptı her iki araçta TEKETEKTİR. bonus olarak chipli kia rioda onlarla bastı dün gece. videoda görecegniz gibi kafa burun gidiyolar ilk başta ama sonuçta ies focusun bir boy önünde bitiriyor bilginize.sonucu bende gözümle gördm focuslu arkadaşta ağzıyla söyledi evet beni geçiyor diyor her iki aracada maşallah yakışan oldu ...) ;)
ı es tegi nasıl gecer ???
timucıntt gormesın :))
orkun mersınlı olmussun hayırlı olsun bol bol goruruz artık :)