dynoda ölçülmüşü var.
Printable View
dynoda ölçülmüşü var.
Beklediğim gibi başta Focus,yüksek hızlarda 120-130 üstü Civic...E olsun o kadar.
dayı hayırdır ne ayak
focus ilk hızlarda alır uzunda ies gecer bana kalırsa..
ama dikkat edin saçı başı dağılmasın...
headers+51düz+son+aem shortramli 1.4is aracım ile 1.6 focusu çok rahat geçmiştim.videolar hala durur,bilen arkadaşlarda vardır.civicin geçilmesine ihtimal vermiyorum.
140HP Olucak 300Nm Tork Olucak 120Hp iese Geçilecek,Satsın O Focusu
bence focusun sürücüsünde bi problem var hakkını veremiyor galiba diyim de bi tartışma başlatayım diyomuşum :D bendede titanium tdci sedan var verilere bakıldıgı zaman focusun geçeceği görünüyor o araçta jantlar büyük inch olarak değiştirilmiş galiba ben öyle gördüm aracın orj jantı 16 inch tir
O halde ya focusta ciddi bir sorun var,ya da kullananda...
Yani 140hp ve +300nm bir araç ile ies'e geçiliyorsa durup düşünmek lazım hata nerede diye... Ben de 130luk tdi passat vardı, sardıra Yardıra gidiyordu, ies'deki gibi 4 ve 5.viteste hantallaşmadan eser yoktu...
hiç olmasa 4 ve 5.viteste +300nm ile yarısından daha az torka sahip ies'i çok rahat geçmesi lazım...
(Honda civic yavaş manası çıkarmasın kimse,ama chipli tdci focusu geçmesi için oldukça sağlam bir setup lazım motorunda, Şeref Usta'Nın KRC ies vardı, baya baya para harcamıştı motora, egsoz filtreli 106GTI geçiyordu, o speclerde ise bilemem ama aksi halde çok zor)
o focus 140 değildir ..ya da ies 140 üzeridir specler doğruysa focus ta problem vardır ...
.Alıntı:
iyi bir filtre kiti headers kat iptali hele birde susturucu ile zaten ies 140 hp 160 nm oluyor.
ies için işler bu yönde inanmayan temiz bi ies ile deneyebilir bu specleri.
Eğer stepne sökme vs aksiyonlara girilir biraz daha uğraşılırsa güzel işler çıkar.
140 hp lere gelince 5 hala hantal kalıyor ama 4. vites bayağı düzeliyor.
Deneyen arkadaş dişli oranları ile oynadıysa bilemem.