evet abi mersine geçiş yaptık görüşürüz bolca, adana bitti benim için rakibim yok mersine geliyorum onun için :D
Printable View
maşallah ies e
daha önce de yazdığım gibi headers filtre egzoz ies i çok rahatlatıyor ve beklentilerin üstünde yürüyebiliyor
tekrar maşallah ayağınıza sağlık
videolar bölümünede konu açıldı deneme teketek yapıldı
Videoda Focus öne geçiyor gibi ama daha sonra ies yakalıyor demek ki. Bu arada kamera çekimi yapan araba da arkalarından basmayacaksa neden çekim yaptı anlamadım bi fren yapmadığı kalmış.
4e tek diyen focus R yaptı teketek denendi ayrıca dün gece ies integra denemeleri de oldu
http://www.techturkey.com/forum/vide...ght-adana.html
valla ben videodan birşey anlamadım çeken arkadaş zuuuum yapıcağına biraz gazlatsaydı bizimde hevesimiz kursağımızda kalmazdı.DÜNYA DÖNDÜKÇE CİVİC DEVİR DÖNDÜKÇE KİMSE GEÇEMEZ.
Stock focus 124 lik benzinli ile eski ies imle denemiştik. 2005 model focus. ben 4 kişiydim o iki kişiydi 180-190 de yakalayıp geçiyordum. Roll değil trafik.
teketek ies focusu aldı arkadaşlar hatta o gece ies teketekte integrayıda aldı videolar bölümünde videoları vardı ama integralı arkadaş modlardan konunun silinmesini istemiş oyüzden konu kalktı focus videosu burda var diğer videoları izlemek isteyenler youtube dan izleyebilir.
http://www.youtube.com/watch?v=IP1lpxvmTrk
focusta yazılım yoksa saglıklı bır ıes biraz kurcalanmıssa gecmez deler ama ies var ies var
bencede 140 hp 300 nm tork focusa ters tepmiş.
standart focusun ve ies in 0-100 ü autoshow dergisi testlerinde 10.5 sn honda ies in ise 10.3 sn jantlar 205 yerine 215 olmuş fazlalık 20-21 hp ve 60 nm tork için bişey değil.bu durumda drag için bişey demem ama rollde kesinlikle fordun alması gerekir di diye düşünüyorum.
iyi bir filtre kiti headers kat iptali hele birde susturucu ile zaten ies 140 hp 160 nm oluyor. 7200 rpm döndüğünü ve 1150 kilo olduğunu düşünürseniz stock focusların 0 dan kalkmada veya rolling de şansı pek yok.
Bende bir defa yokuş yukarı rampada basmıştım geçemedim ama yarım boydan fazla fark açamamıştı. düzlüğe çıkınca focus herhalde stop etti sanıp marşa bi daha basmıştır :D
ies enteresan araç. devirsiz yakalanın hyundai atos gibi gidiyor. Devirliyseniz herkese şaka yapabilir.