Arkadaşlar pist tamamen il spor müdürlüğüne ait ve hiç bir şekilde para talep etmiyor giriş ücretli olsa zaten o kadar insan oraya gelmez sadece iyi bi güvenlik bi kaç kişiyle görüşme yaptık olursa o olacak polis ve çevik küvet hiç bir şeye karışmıyor ve bir sürü prosedür cikariyorlar ama ne olursa olsun onuda aşacaz ins

Alıntı

) katılım sayısını 35 araçta sabitlicez yarış tarihinden 5 gün önce kayıtları kapatacagız.kayıt yaptırdıgı halde katılamayan arkadaşların ücretlerini verecekleri hesaba iade edilecek. 5 araç yedek kaydı yapılacak asillerden katılamayanların yerine KURA çekilerek katılacaklar. katılmayanların yine paraları iade olacak.kapalı padok alanına seeding ve start sırası gelen araçlar dışında hiç bir araç alınmayacak araç sürücüsü ve teknik elemanından başka hiç bir şahıs açık kapalı padok a giremeyecek bu durum biraz sert bir karar gibi gözükse de bu tedbirler tamamen seri temiz yorucu olmayacak bir yarış organize edebilmek için gerekli görülmüştür. anlayışla karşılacagınıza güveniyoruz şimdiden teşekkür ederiz.amacımız bu spora gönül veren kişiler olarak bizlerde birer yarışmacı oldugumuzdan problemleri yaşadıgımızdan zorluklarla karşı karşıya kalmamak adına çalışıyoruz. BEN BU MESAJI YAZARKEN ERHAN KARDEŞİMİN HESABI ÜZERİNDEN YAZMAK ZORUNDA KALDIGIM İÇİN ÜZGÜNÜM. MAALESEF BENİM TECH HESABIM KAPATILMIŞ OLDUGU İÇİN BU YOLLA ULAŞABİLİYORUM. SİZLERE ADMİN KARDEŞLERİMİN DİKKATİNE HESABIMI AKTİF EDERSENİZ SEVİNİRİM. SİZLERE DE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.