User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Konya drag pıstı nolcak...

ERHAN SONGÜR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar pist tamamen il spor müdürlüğüne ait ve hiç bir şekilde para talep etmiyor giriş ücretli olsa zaten o kadar insan oraya gelmez sadece iyi bi güvenlik bi kaç kişiyle görüşme yaptık olursa o olacak polis ve çevik küvet hiç bir şeye karışmıyor ve bir sürü prosedür cikariyorlar ama ne olursa olsun onuda aşacaz ins
    SongürGarage

USPeformance by UtkuSelamoğlu

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam siz kulüp bünyesinde gelen seyirciden para toparlarsanız il spor müdürlüğü size neden demez ki ? siz oraya bi masraf edeceksiniz. en son yarışta yaşanan rezilliklerde bizler de ordaydık. güvenlik sayısı çok azdı. güvenlik ve yarış görevlisi arkadaşlar amcaoğlunu dayıoglunu piste o şekilde alıp duvarlara oturttuğu sürece, padokta gezirdiği sürece orası toparlanmayacak bana göre. tribün yapıldı ki pist standartları tribün vs. olarak sanırım trnin en başarılı pisti şu anda. o trbünlerde habire kavgalar çıkıyor bir tane güvenlik yok yakın bir yerde. kapıda bi tane güvenlik duruyor piste girip çıkanlarla uğraşacagına padok arkasında dolaşan insanlara takılıp duruyor.

siz kalkıp şu anda bu yarışı izleyecek adam 10 lira verecek derseniz ben o yarışa yine gelirim. benim gibi düşünen yüzlerce de adam var emin olun buna. oraya 2-3 bin kişi geleceğine 500 kişi gelsin ama o 10 lirayı verip gerçekten yarışı izlemeye gelenle oraya gelip çakallık yapacak adam ayırt edilmiş olsun. 300 lira yarışacak adam veriyor. dünyanın yolundan dünyanın masrafını ederek geliyor. biz yarış izlemeye gelipte 10 liradan kaçmayız elbet. ama o gelen çar çakal vasfındaki adamlar gelmezler. böylece bizde nişanlımızı eşimizi vs. alıp gönül rahatlığıyla orda yarışımızı izleriz. siz 10 lira talep edin. il spor müdürlüğüne de bütçenin toparlanması ile alakalı bilginizi verirseniz kimse size neden demez bence.

akhisarda arkadaşlar kendi çabalarıyla bir iş yapıyolar. tribün vs olmadığı için para talep edemeyeceklerini söylüyorlar ama gerçekten yarış izlemeye gidecek adamlar da seve seve gerekirse 50 lira veririz diyolar. bu yarış oraya ne kadar seyirci toparladığının önemi olmadığı bir durum. varsın tribünlerin yarısı boş kalsın ama oraya gelen 40 tane araba haklarıyla kalkışlarını yapsınlar ve o yarış bi kere de bitsin artık konyada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar dünyanın her yerindeki pistlere para ile giriliyor hiç bir yer yokdurki ücretsiz girilsin özelliklede böyle etkinliklerde...
    İstediğiniz pistlerin internet sayfalarına giriniz göreceksinizki her organizasyonda muhakkak para alınıyor
    10 TL bir Drag sewerin umurunda dahi olmaması lazımki ben inanıyorumda değildir.
    Her önüne gelen insan içeri girerse tabiki kargaşa çıkar o ona salkar bu buna laf atar tartışırlar
    Ben Kıbrıslıyım burada bir avuç insanız biz bir drag yapdığımızda kapıdaki giriş 10TL dir we yaklaşık 2000 3000 arası insan geliyorki burası aşırı sıcak oluyor.
    Size göre kıyaslarsak katılımın para ile alakası olmayacağına inanıyorum...

President - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence kulüp ya da organizatörün şapkasını önüne koyup şu ana başlıkları düşünmesi gerekir.

Amaç profesyonel bir drag yarışı düzenlemek ise bazı kurallar ve "disiplin" gerekir.

Sizler organizatör olarak ne yapıyorsunuz? hem yarışçılara hem de izleyicilere güzel bir organizasyon yapmaya çalışıyorsunuz, her detayı düşünüyorsunuz değil mi?

Yarışacak kişilere kurallar koyuyorsunuz, o insanlar bu spora gönül vermiş olmasına rağmen katılım için belli kurallara uymak ve ücret ödemek durumundalar.

Peki bu yarışlarda sorun kimden dolayı çıkıyor? yarışçılardan mı? organizatörlerden mi? güvenliklerden mi? hayır. Sorun izleyiciden dolayı çıkıyor. İzleyicinin ne kattığı bir şey var ne de uyması gereken bir kural. Demekki izleyici tarafında bazı güncellemeler yapılmalı.

Kısaca, tribünün kaldırabileceği sayının üstünde izleyici alınmasın, giriş ücretli olsun en az 20 TL. gibi. İnsanlar oturarak adam gibi yarışını izlesinler. Yarış alanında bilet satışı yapılmasın izdiham olmasın, biletler önceden satılsın. Bileti olmayan içeri girememeli bu sağlansın ve biletin yoksa gelme diye ön duyurular yapılsın. Güvenlik birimleri yanında mutlaka emniyet birimi takviyesi istensin valilikten. 1 ekip olsun en az bir sorun çıkarsa müdahale edebilecek.

Seyircinin kalabalık olması değil elit olması, adam gibi yarışını izlemesi eğlenmeyi bilmesi organizasyonun kalitesini arttırır. En çok kalabalığı toplayan organizasyon iyidir diye bir sonuç yok bana göre. Çarşıda gezmekten sıkılan hadi la bu gün drag var oraya gidelim karıya kıza yazılırız mantalitesindeki çakal çukal tayfasının elini kolunu sallaya sallaya girebildiği bir yer olmasın. Versin parasını alsın biletini otursun izlesin, ha taşkınlık vs. yaparsa güvenlik alsın polise teslim etsin, bu kadar.

Örneğin ben yarış izlemeye geleceksem 10 lira 20 lira vermişim umrumda olmaz, ama o kadar yolu gelmişsem adam gibi huzur ve mutluluk içinde yarışımı izlemek eğlenmek isterim. Apaçinin çakalın çukalın huzurumu kaçırmasını istemem. Ben yarış izlerken otoparktaki arabama vurdularmı, camından girdiler mi diye düşünmek istemem. Yanıma eşimi ailemi alıp gelebileceğim nezih bir ortam isterim. Bunlar yoksa benim de orda işim yoktur bu kadar net. Ve bir çok insanın da benim gibi düşündüğünü tahmin ediyorum. Kalite sağlanacak ise bu standartların oturtulması lazım bana göre.

Ben hayatımda 1 kere Konya draglarına geldim, geldiğime pişman oldum bir daha da gelmeyi düşünmüyorum. En azından belli bir kaliteye ulaşana kadar. Daha çok insana hitap etmek değil daha kaliteli bir organizasyon yapmaya çalışırsanız bence başarıya ulaşırsınız.

Nacizane fikirlerimdir. Başarılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı President Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence kulüp ya da organizatörün şapkasını önüne koyup şu ana başlıkları düşünmesi gerekir.

Amaç profesyonel bir drag yarışı düzenlemek ise bazı kurallar ve "disiplin" gerekir.

Sizler organizatör olarak ne yapıyorsunuz? hem yarışçılara hem de izleyicilere güzel bir organizasyon yapmaya çalışıyorsunuz, her detayı düşünüyorsunuz değil mi?

Yarışacak kişilere kurallar koyuyorsunuz, o insanlar bu spora gönül vermiş olmasına rağmen katılım için belli kurallara uymak ve ücret ödemek durumundalar.

Peki bu yarışlarda sorun kimden dolayı çıkıyor? yarışçılardan mı? organizatörlerden mi? güvenliklerden mi? hayır. Sorun izleyiciden dolayı çıkıyor. İzleyicinin ne kattığı bir şey var ne de uyması gereken bir kural. Demekki izleyici tarafında bazı güncellemeler yapılmalı.

Kısaca, tribünün kaldırabileceği sayının üstünde izleyici alınmasın, giriş ücretli olsun en az 20 TL. gibi. İnsanlar oturarak adam gibi yarışını izlesinler. Yarış alanında bilet satışı yapılmasın izdiham olmasın, biletler önceden satılsın. Bileti olmayan içeri girememeli bu sağlansın ve biletin yoksa gelme diye ön duyurular yapılsın. Güvenlik birimleri yanında mutlaka emniyet birimi takviyesi istensin valilikten. 1 ekip olsun en az bir sorun çıkarsa müdahale edebilecek.

Seyircinin kalabalık olması değil elit olması, adam gibi yarışını izlemesi eğlenmeyi bilmesi organizasyonun kalitesini arttırır. En çok kalabalığı toplayan organizasyon iyidir diye bir sonuç yok bana göre. Çarşıda gezmekten sıkılan hadi la bu gün drag var oraya gidelim karıya kıza yazılırız mantalitesindeki çakal çukal tayfasının elini kolunu sallaya sallaya girebildiği bir yer olmasın. Versin parasını alsın biletini otursun izlesin, ha taşkınlık vs. yaparsa güvenlik alsın polise teslim etsin, bu kadar.

Örneğin ben yarış izlemeye geleceksem 10 lira 20 lira vermişim umrumda olmaz, ama o kadar yolu gelmişsem adam gibi huzur ve mutluluk içinde yarışımı izlemek eğlenmek isterim. Apaçinin çakalın çukalın huzurumu kaçırmasını istemem. Ben yarış izlerken otoparktaki arabama vurdularmı, camından girdiler mi diye düşünmek istemem. Yanıma eşimi ailemi alıp gelebileceğim nezih bir ortam isterim. Bunlar yoksa benim de orda işim yoktur bu kadar net. Ve bir çok insanın da benim gibi düşündüğünü tahmin ediyorum. Kalite sağlanacak ise bu standartların oturtulması lazım bana göre.

Ben hayatımda 1 kere Konya draglarına geldim, geldiğime pişman oldum bir daha da gelmeyi düşünmüyorum. En azından belli bir kaliteye ulaşana kadar. Daha çok insana hitap etmek değil daha kaliteli bir organizasyon yapmaya çalışırsanız bence başarıya ulaşırsınız.

Nacizane fikirlerimdir. Başarılar.
    ki şöyle de bi durum var. oraya yarış izlemeye gelen adamların % 90ı başka illerden geliyor. adam oraya yarış izlemeye gelmiş. gelirken 100-200 lira para harcamış. 10 lira 20 lira kimseyi dokunmaz. ama dolmuşa binip piste gelen adam zart diye oraya girerse bi süre sonra ağzınızla kuş tutsanız kimse gelmeyecek burası da acı gerçek.

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepimiz Ankara'dan,İzmir'den, Bursa'dan , Adana'dan İstanbulpark'a gittik , 25TL verdik ve büyük bir keyifle yarışımızı izledik, evimize mutlu mesut döndük. Tabiki bunda İstanbulpark'ın tribünlerinin piste olan mesafesi ve pistin şehirdeki konumunun da büyük payı var.

15-20TL olacak tribün ücreti, izleyici kalitesini, dolaylı olarak da yarış kalitesini yükseltecektir görüşündeyim. Maddi gelir elde ederek bilet satışı yasak ise başka bir yolu bulunmalıdır. Bir şekilde sponsor bulunup güvenlik sayısının arttırılması da yarış kalitesini çok yükseltecektir. Önceki yarışlarda 4-5 kişi toplanan seyirci grupları baskı ile padok, servis alanı heryere girebildi. Kavgalar çıktı veya eşiğinden dönüldü kaç kez.

Herkes yarışmak ve yarış seyretmek istiyor. Ancak yarışı aksadığında veya buna benzeyen herhangi bir olay yaşandığında böyle olacaksa yarış yapılmasın diye isteyen ilk kişiler yine yarışmacılar ve bilinçli seyirciler oluyor. Son yarışa giden yarışmacılar ve izleyiciler hatırlayacaktır antalyadan gelen bir yarışmacının ve İsmail Çam'ın seyirciye saatlerce dil döktüğünü. Sonuç değişti mi, hayır..

İnşallah yeni kulüple birlikte daha güzel yarışlar olacaktır, yarışmacısıyla, izleyicisiyle herkes evine mutlu mesut döner. Şimdiden organizasyonda görevli herkese kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar oradan kesinlikle bi para toplama olayı olmuyor iki aydır ona uğraşıyoruz ama il spor ve valilik kesinlikle olmaz diyor ama en iyi güvenlik şirketi onla konuşuyorum ve padok alanına yabancı dışardan kimse giremeyecek ama en önemli olan oraya gelen anlayisla karsilasa bi sorun çıkmaz polis büyük bi olay olmadan karışmıyor herkezden bi öneri alırsak ona göre hareket edecem ins şu ana kadar bi aksilik yok il spor telleri yükselirse iki gün içinde en azından atlayan olmayacak ve bu yıldan sonra tekrar tribun büyüyecek ve daha rahat olacak ins ama yine en büyük iş gelen seyirciye düşüyor arkadaşlar
    SongürGarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam iş seyirciye düşüyor olayını buraya yazman yersiz bence. burdan oraya gelen her adam olayın bilincinde ve rahatrsız oldugu için gelmem diyor zaten. oraya çözüm bulman lazım.

il spor veya valilik karşı çıksın abi. üzerinde yarış ücreti yazan 20 tl karşılığında kapıda satılan 3 koçan bilet yapıp orda satacaksın o halde. kimse ne lan bu demez. diyen adam da girmez gider zaten. böylece de güzel bi yarış izlenir. telleri yükseltsinler nolacak ki? adam gidiyo padok alanına giriyo. orda yarışçılar dinlensin diye yapılan tribüne çıkıyo oturuyo. bunlara nasıl engel olmayı düşünüyorsunuz plan nedir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu zamana kadar güvenlikten dolayı içeri gidiyorlardı şimdi o sorunu cozemez ve sadece yaka kartı yaptiracaz foto lü olacak bileklik olmayacak sadece padok alanında sürücü ve tekniker diye plan yapıyoruz ve içeriye tirlar girmeyecek dış kısımda boş kalacak padok alaninadaki turubune dışardan gelen suruculer olacak yada eşi gelen arkadaşların onlar diye plan yapıyoruz
    SongürGarage

abdullah songür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konya'nın son şansı zaten elimizden geldigince sorunsuz sıkıntısız bir organızasyon yapmak zorundayız,
    SONGÜR PERFORMANCE GAREGE

MAPPED BY US GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhabalar arkadaşlar, Konya drag pisti için ben ve arkadaşlarım ile birlikte elimizi taşın altına koyarak yeni bir kulüp kurduk . mayıs ayından bu tarafa uzun bir maraton sonunda kulüpler masasından tescilimizi federasyondan da lisansımızı aldık. amacımız bu yıl 2 yarış düzenlemek ilkini eylül ayında 2. ni de ekim sonunda yapmayı planlıyoruz 3 eylül tarinde gerekli açıklamaları yapacagız.seyirciden ücret alma sansımız maalesef yok spor toto GSGM ye pisti devrederken şart koydugu için bu mümkün diil. bizde pist çevresindeki tellerin yükseltilmesi için başvuruda bulunduk. (cevap olumlu) güvenlik bölümünü emniyet müdürlüğü ile görüşmelerimiz devam ediyor sonucun müsbet çıkacağını umuyoruz.) katılım sayısını 35 araçta sabitlicez yarış tarihinden 5 gün önce kayıtları kapatacagız.kayıt yaptırdıgı halde katılamayan arkadaşların ücretlerini verecekleri hesaba iade edilecek. 5 araç yedek kaydı yapılacak asillerden katılamayanların yerine KURA çekilerek katılacaklar. katılmayanların yine paraları iade olacak.kapalı padok alanına seeding ve start sırası gelen araçlar dışında hiç bir araç alınmayacak araç sürücüsü ve teknik elemanından başka hiç bir şahıs açık kapalı padok a giremeyecek bu durum biraz sert bir karar gibi gözükse de bu tedbirler tamamen seri temiz yorucu olmayacak bir yarış organize edebilmek için gerekli görülmüştür. anlayışla karşılacagınıza güveniyoruz şimdiden teşekkür ederiz.amacımız bu spora gönül veren kişiler olarak bizlerde birer yarışmacı oldugumuzdan problemleri yaşadıgımızdan zorluklarla karşı karşıya kalmamak adına çalışıyoruz. BEN BU MESAJI YAZARKEN ERHAN KARDEŞİMİN HESABI ÜZERİNDEN YAZMAK ZORUNDA KALDIGIM İÇİN ÜZGÜNÜM. MAALESEF BENİM TECH HESABIM KAPATILMIŞ OLDUGU İÇİN BU YOLLA ULAŞABİLİYORUM. SİZLERE ADMİN KARDEŞLERİMİN DİKKATİNE HESABIMI AKTİF EDERSENİZ SEVİNİRİM. SİZLERE DE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

BÜTÜN ARKADAŞLARA SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM İYİ AKŞAMLAR.

KULLANICI ADIM typerali mail: typerali@hotmail.com

TEL. 0533 5425585 - 05337269085

KONYA DRAG SPORLARI KULÜP BAŞKANI ALİ KOLAY
    SongürGarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konyada belki 10 kere yarıştım fakat kurallarla ilgili sorunlar yaşadım. adam rahat 13:00 yapacak arabasıyla 14-15 de frene basarak yarışıyo yeri geliyo 13:20 lere düşüyo fakat ne bir ceza ne bir diskalifiye bir kere olsun görmedim. itiraz ediyoruz dilekce yazın falan deniyo.. ciddi paralar harcayıp onca yol gelip böle şeylerle karşılaşınca insan gerçekten soğuyor bu işten.. yeni klüpten tek isteğimiz bu olaylara dikkat etmesi biz ısparta olarak 3-4 araçla ilk yarışa gelmeyi planlıyoruz.

üntar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevindirici.

inventor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence iş oraya gelecek seyirciye düşüyor siz istediğiniz kadar yüksel tel yapın onu yıkacak olan yıkar akhisar pistinde 1cm bile tel yok ama hiçbir sorun yaşanmadı gayet güzel bir yarış ve seyir oldu bence siz oraya gelecek olan yerli seyirciyi (anladığım kadarıyla herkes ondan şikayetçi) bilinçlendirmeniz lazım gerekirse içeri girecek seyircileri seçin ücret alınmaması ayrı b saçmalık izmit pistinde bile girişte para alınıyor ona göre bu işe gönül vermiş kişiler piste geliyor işiniz zor allah kolaylık versin
    41 LY 096
    HAN PERFORMANS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dogru sölüyorsunuz ücretsiz olması tamamen saçmalık ama yapacak bişey de yok. seyirci bizim için en önemli problem ayrıca padok alanına girmek için ısrar eden yarışmacı yanında gelen arkadaşlar da ayrı bir problem emniyet yetkileri ile görüşmelerimiz müsbet yönde taşkınlık yapanlar polis nezaretinde uzaklaştırılacak.padok alanına da sadece sürücü ve teknik eleman dışında hiç kimse alınmayacak, bu nokta da gereken hassasiyetin gösterilmesini de yarışmacı arkadaşlardan özellikle rica ediyoruz sorun çıkmaması adına iyi niyetlerini belirten arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.

ALİ KOLAY

KDSK KULÜP BAŞKANI
    SongürGarage

abdullah songür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı inventor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence iş oraya gelecek seyirciye düşüyor siz istediğiniz kadar yüksel tel yapın onu yıkacak olan yıkar akhisar pistinde 1cm bile tel yok ama hiçbir sorun yaşanmadı gayet güzel bir yarış ve seyir oldu bence siz oraya gelecek olan yerli seyirciyi (anladığım kadarıyla herkes ondan şikayetçi) bilinçlendirmeniz lazım gerekirse içeri girecek seyircileri seçin ücret alınmaması ayrı b saçmalık izmit pistinde bile girişte para alınıyor ona göre bu işe gönül vermiş kişiler piste geliyor işiniz zor allah kolaylık versin
    haklısın ahmet abi şuan ki sorunumuz güvenlik
    SONGÜR PERFORMANCE GAREGE

MAPPED BY US GARAGE

ercs2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH yar ve yardımcınız olsun zor iş gecen seneden sonra inşallah sorunsuz bir organizasyon olur temennimiz bu hayırlısı

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7-8 eylül de yarışların başlangıcı olacağı söyleniyor durumun niteliği nedir ?

Enverbah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 8 eylul de motodrag var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)