dünya takımlarının yarıştığı pistte yarışıcaz İSTANBUL PARK düya tanıyo ötesi var mı bunun. bence çok özel bi organizasyon o pistte kalkmak bile yeter geçme geçilme önemsiz.
Printable View
dünya takımlarının yarıştığı pistte yarışıcaz İSTANBUL PARK düya tanıyo ötesi var mı bunun. bence çok özel bi organizasyon o pistte kalkmak bile yeter geçme geçilme önemsiz.
Muharreme hak veriyorum.
Kurallari vs herseyi gectim.
Yaw arkadaslar bizi bu piste ALMIYORLARDI, biz suan girebiliyoruz, bunun ne kadar buyuk bir adim oldugunu gorebiliyor musunuz?
Hala gelmicem diyenlere inanamiyorum, FVD Germany ile gorusuyorum surekli diyorlarki adamlar Istanbul Park cok guzel sole bole en guzel yarislar orda oluyor.
Keske bir gun o piste cikabilsem vs.
Bizimkilerde yok ben gelmem ben etmem triplerinde, kendini dev aynasinda goren cok kisi war bu forumda.
Biraz silkelenin kendinize gelin.
fiber yapılan parçaların bire bir orjinal ile aynı şekilde olması kuralı bence gayet iyi olmuş saçma sapan bağaj ve çamurluklarla çıkan arabalar için çözüm olmuş olur. üzerinde baya çalışılmış tebrikler.
istanbul parkta vht gibi bir imkan olucakmi acaba oranin asfaltina dokunulamaz heralde
akhisarin bu artisi goz ardi edilemez(bu sene tam 402 mt ve gece yarisi olabileceginden cok guzel sureler gelicek) sahsen kurallar yaris pist beni ilgilendirilmiyor hepsi yapilir arac hazirlanir yeterki asfalt ve sure olcumu dunya standartinda olsunki farkimizi gorelim
http://a1303.hizliresim.com/17/q/lb33l.jpg
f1 pistini kaç ülke draglara açıyo merak ettim ,manzarya bakınya haala ne konuşuyoruz..
Bu resmen rüyalarda olabilecek bir organizasyon veya gt5 ps3 de oyunlarda oynardık :)
ben fakirim :(
Buğra arac icine kendimize ait kamera koyabilecek miyiz? İkinci sorum ise arac icinde yine kendimize ait telsiz bulundurabilecek miyiz?
Özellikle Yarış Sistemini beğendim,
En kötü süreyi yapandan başlayıp eleme yaptığımız sistemde daha eğlenceli olacak
eğlenceden dolayı adalet cok daha iyi bence
Çok güzel keyifli olacak kazanmak bir yana orada olmak bile yeterli.