shumi Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar konuyu ara sıra takip edebiliyorum,bkz;
akhisar ayrı,konya ayrı,ankara ayrı,ist ayrı...şimdi bu yeni bir organizasyon daha önce yapılmamış bir organizasyon...olur,olmaz orasını org nu yöneten arkadaşlar düşünürler,yarış sonrası gerekli eksikleri görür diğerlerinde talafi ederler ( bunu hepimiz böyle yaptık anamızın karnından drag,ralli organizatörü olarak çıkmadık :) ) şahsi fikrim bizlere kalan işimize gelip gitmek veya işimize gelmiyorsa gitmemek...tartışalım tabikide,düşüncelerimizi yazalım ama biraz yapıcıda olalım,emek verenlerin heveslerini kırmayalım...
bazı yerlerde akhisarı beğenmeyen vs yazılar okudum,yukarıda yazdığımı yineliyorum;beğenmeyen gelmesin kardeşim !! bırakın artık orası burasını şu yapılan organizasyonları keşke her ilde gerçekleştirebilsek organizasyonları yapan arkadaşlara destek vermek gerek,bu işler dışarıdan görüldüğü gibi kolay değil ciddi zaman,emek,maddiyat içerikli uğraşlar...sonuçta amaç belli,forum olarak tt de bu işlerin yeniden canlanmasında aktif bir platform elimizdekilerin değerini bilelim arkadaşlar yarın kaybedersek cidden hepberaber üzülürüz :icon_tup:
akhisar yarışlarıyla biz drag sporuna güzel bir ivme verdik kanısındayım,inş bu ve diğer organizasyonlarda devamını görür,gönül verdiğimiz bu sporu daha ileriye,daha iyilere taşırız..
genel olarak emeği geçen herkesin yüreğine sağlık,kolay gelsin arkadaşlar :)