drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı
Yanlis oldu;
Bu guruptan, benim duzenledigim organizasyonda ki en hızlı 4 çeker aracı ve pilotu çıkacak .
Aslinda en dogrusu;
Bu guruptan, Outlaw classmanindan daha hizli bir 4 ceker cikmadigini dusunursek, benim duzenledigim organizasyonda ki en hızlı 4 çeker aracı ve pilotu çıkacak .
Ayrica draglarda "en hizli" araba cikmaz, "en cabuk" araba cikar...
Hizli araba 345 Km/Hr yapar, cabuk araba 9sn...
Simdi ABD'de Avrupada'da boyle dediniz, Turkiye degil, Dunya standartlarina yazdiniz buraya kadar, Tamam.
Ama ozaman;
Bu "Sponsorlar" kimin sponsoru olacak ? Yarisanlar sadece "Kupa'yi" mi alacak ? Yoksa yarisanlar, en azindan podyum gorenler bu sponsorlarin verdiklerinden alabilecek mi ? Yoksa adam butun sene baskasinin billboardi olmak icin araba yapacak ustune piste girerken para mi verecek ?
Dunya standartlarini konusuyorsak. Kim ne alacak bunlarida konusmak lazim...
Seni biliyoruz, sen cebinden para koymaya razisin spor gelissin diye, ama "Profosyonel Drag" dedin mi, sponsor dedin mi, Dunya'da bu isler hep para ile oluyor 60 feet trailer'i herkez cebinden para verip almiyor...
Piste 2 tane tulumlu mekaniker aliyorum diyorsun da mekaniker tulumu kac para biliyormusun Bugra ?
Yarisa donersek;
Foto finish mi olacak yoksa zaman olculecek mi ? Zaman olculecek ise ne tur bir sistem kullanilicak ? Reaksiyon zamani ayri olarak olculecek mi yoksa sadece E.T. mi ?
402mt duzlukten sonra ne kadar daha duzluk mevcut olacak ? Her kalkistan sonra belli bir hiz limiti ile pist bir tur donulucek mi yoksa pit yolu yada benzeri bir guzergahtan mi geri mi gelinilicek ? Araba 402mt kostuktan sonra durmadan once kac metre daha surulucek ve sogutulucak ?