Merakını söndüreyim Cem ,
Cumartesi günü akşam 6 ile gece 12 arası Yarışmacı araçları istanbulparka giriş yapacak.
Geldiklerinde hazır kurulu olan 3 yada 4 istasyonda teknik kontrollerini yaptırıp kapalı park a araçlarını teslim edecekler.
Sabah 6 da kapalı park açılacak ve 1 saatlik Test & Tune ardından sıralama kalkışları yapılmaya başlayacak .
Sıralama kalkışını tamamlayan otomobil gurup parkına dönmeden kurulu istasyonda kilosunu ölçtürecek .
Ardından yarış başlayacak ve yarışını tamamlayan her otomobil tartım istasyonuna uğrayıp kilo karnesini onaylatıp kapalı park a aracını teslim edicek ( bu bahsettiğim alanlar arasında 50 ser metre mesafe olacak yarış esnasında (acil durumlar hariç) araca dokunmak için yanında bir hakem olması gerekmekte ( her araca 2 adet gözetmen düşecek kadar ekibimiz mevcut ) eğer araca gözetmen yanınızda olmadan müdahale ederseniz diskalifiye nedeni sayılacak . Organizasyon alanımız olan istanbul Park gün boyu kayıt altında pit ve tirübünleri gören yüksek çözünürlüklü kameralara sahip . yani ben ve ekibim bu teknik kontrolleri yapıp gün içinde de gerikalan tabiricaiz ise çakallıkları engelleyecegiz .
Eğer gözümüzden kaçan birşey olur ise itiraz ve inceleme kuralları geçerli olacak.
Drag haftasonu eğlencesi olur lafı çok doğru ama bu izleyici için öyle olur . Futbolda öyledir sen izlersin birileri çalışır koşturur KAZANIR
Sormak istediğin başka bişey varsa sor yazıyım bazıları yarışır bazıları yarıştırır benim uzman olduğum konu yarıştırmak Cem sen yarışabilecekmisin onu konuşalım Yarıştırmak mesele değil![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Hangi kategorilerde rollbar gerekli olcak
Beyler şunu gözden kaçırıyorsunuz galiba ; bu organizasyonda hedeflenen şey sadece mahalli bir drag değil , ileride çevre ülkelerden de katılımların olacağı bir organizasyon hazırlıyabilmek , kısacası sadece kendi aracınız açısından bakmayın olaya , böyle organizasyonların ilerlemesi için mahalli bazda düşünmek neden akhisar gibi yapılmıyo demek bencillik olucaktır sadece. Bugüne kadar yapılan organizasyonlar genel anlamda haftasonu eğlencesi modunda olmuş olabilir fakat bunu böyle görmeniz bence yanlış. Bugüne kadar herkez arabasını kendi kafasına göre hazırlamıştı , ortada kurallar yoktu ki yine burda ki kurallar hele ki güvenlik kurallarının tamamını almamışlar amerikadan oldukça normal , sadece arabasını kendi keyfine göre hazırlamış kişiler gördüğüm kadarıyla bızıklanıyorlar şu anda . Eğer bu iş ilerliycekse zaten kurallara uygun araçlar yapmanız gerekecek ileride , emin olun bu güvenlik kuralları ile hala haftasonu eğlencesi kıvamında bana göre organizasyon. Hanginiz kendi aracı ile yurtdışında yarışabiliceğini sanıyor , isterseniz bir güvenlik kurallarına göz atın.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Zaten Akhisarda da yarışlar olucak
Yani istanbul ekstra yarış gibi düşünün bunun konyası var akhisarı var izmiti var
İstanbuldaki kurallar bunlar
Akhisarda saniyeli konyada saniyeli
Yarışmak isteyen bu tutkudan vazgeçemeyen heryere her kurala gelir ve uyar
Şayet beni sadeceistanbulda değil Allahın izni ile akhisardada konyadada görüceksiniz
Çünkü ben tek bir kalkış bile yapsam bu tutkudan vazgeçmem
Her ilin her kulubun kurallarına göre gelicez
Akhisara 800 kg istanbula 1000 kg
İki şekil olarakta hazırlıyoruz aracı sizde öyle yapın zor bişi değil orjinalleri takmak![]()
Call for prayer
Instagram hesabımız
Ayrıca Burda kurallar sonrasında tartışılması gereken neyi nasıl yapabileceğimiz yada yapamayacağımız değil . Yarışan insanların bu kurallar üzerinde önerileri bir allahın kuluda bugün beni Ankaradan arayan Osman gibi yaklaşmadı olaya tebrik ederim .
Kiloları konuşalım diyinki önden çekerde bu sınıfın kilo oranı şuşuşu şekilde olsa bububu araçlar için daha dengeli olur yoksa bububu araçla bububu araç arasında çok fark olur ....
Birşeyi oluşturmak gerçekten zor ama görüyorumki yerinden oturup hayatında 1 kez yarışmamış yada eskiyi dışardan görmüş bikaç kez izlemiş dostlarımızın yapıcı eleştiri yapmasını beklemek benim için polyanacılıktan öte değil ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
abi kuralları okudum kafam karıştı.. şimdi biz bi araba yapıp oraya gelsek bize uygun bi katogori kesin bulunur mu ? 2. katogori arasında kaldığımız zaman yarışamazmıyız.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Bunları yazmamın sebebi aşağıdaki yazında neyi nekadar yapıp yapamayacağımı biliyormuş gibi yazman . Yapıcı olarak yaz dinlerim hata yada düzeltme var ise yaparım düşünürüm konuşurum sorarım okurum öğrenirim ama bana tutupta yüzde kaçını yapabileceksiniz yazarsan bana bende senin benim neyi yapıp yapmayacağımı sorguladığın şekli ile yarışıp yarışmayacağını sorarım ....
Konu senin yarışıp yarışmaman değil konumuz çok farklı ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Call for prayer
Instagram hesabımız
Call for prayer
Instagram hesabımız
Call for prayer
Instagram hesabımız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)