User Tag List

Sonuçlar: Kurallar ili ilgili Dusunceleriniz Nelerdir ?

Katılımcı sayısı
301. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Kurallari Begendim

228 75.75%
  • Kurallari Begenmedim

56 18.60%
  • Kural Aciklamalari yeterli degil

17 5.65%
Sayfa 16/22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
410 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: 2013 İstanbul Oto-Drag kupası Kurallar ( İstanbul Park )

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastik konusunda bir kisitlama yoktu kurallarda ama pist yonetimi asfalt sagligini korumak icin bir talepte bulunacak midir? lastik isitma icin nasil bir yontem dusunuluyor?
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendinize göre kural belirliyosunuz...

Edit :Sezon açıldı
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence lastikler gelişi güzel ısıtılamaz.5 tur çevirilsin sonra bırakılsın

gürkan18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam tarih bellimi hazırlıklarımıza ona göre başlayalım
    10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec

///M POWER

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gürkan18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam tarih bellimi hazırlıklarımıza ona göre başlayalım
    Şuan için öngördüğümüz tarih 26 mayıs 2013 Pazar ( organizasyonun 1 günden 3 ün cuma-cumartesi-pazar şeklinde genişleme durumu var o nedenle öngördüğümüz yazıyorum )
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok komik çok güldük En iyi Ergen Esprisi kupasını Garantiledin lastik ısıtmana da gerek kalmadı ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan için öngördüğümüz tarih 26 mayıs 2013 Pazar ( organizasyonun 1 günden 3 ün cuma-cumartesi-pazar şeklinde genişleme durumu var o nedenle öngördüğümüz yazıyorum )
    Buğra üç gün çadırlı madırlı F1 tadında olursa çok keyif verir

fakat Nereye sıçacaklar diye videoya maruz kalmamak adına herşeyi ince düşünmen lazım
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

fakat Nereye sıçacaklar diye videoya maruz kalmamak adına herşeyi ince düşünmen lazım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlis hatirlamiyorsam 5 sn ile sinirli olmasi lazim
    RACE HARD OR GO HOME

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastik ısıtma sorulmuş.

F1 araçlarının bile lastikleri takılmadan ısıtılıyor. Start da böyle bir şeyin olmasını pek muhtemel görmüyorum açıkçası. Hem zaten f1 pisti aslfaltı özel.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

O iş kesin değil o nedenle şimdilik 1 gün üzerinden konuşalım kafamdaki organizasyon aslında bu linktekine benziyor gidip inceliylem inşallah haftaya
    Santa Pod Raceway - Festival of Power 2013
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarıstan sonra görcez kim daha çok gülecek.50 araçlık katılımın oldugu yarısta 30kategori var.inanmak başarmanın yarısıdır taikpciniz

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muharrem kardeşim ne kadar sığ yazıyorsunuz .burda tartışmıyalımmı tartıştıkça bir şeyler ortaya çıksın .hepimiz girip ooo harika neyyyy istanbul parkmı harika bebeğimmi yazalım.adam tarışalım diye konu açmış.
    Sig yazan kim abi, once burda hem fikir olalim?

Kimsenin lay lay lom yazdigi yok Muharremin yazdigi bu organizasyonun bir diger yuzu evet burda yarismak ne kosullarda olursa olsun HARIKA, ister begen ister begenme abi.

1 sene once Dunya Sampiyonu motorsikletcimiz Kenan Sofuoglunun idman yapamadigi yerde gazlicaksin, bu sana bir ayricalikmis gibi gelmiyor mu?

Agirlik vs o konulardaki tartismalarini gectim hakli haksiz bisey yazmiyorum herkesin hakli oldugu bir yer wardir kendisine gore, bunlar icin fikir veriyorsan tesekkur ederim sana simdiden katkin icin.

Ama ki senin bu kurallarin kacini uygulayabiliceksin demen daha adamin yapabilitesini gormeden olaya nokta koyman demek, ONYARGILI olman demektir.

E bu adam daha iyisini yapmaya calismassa nasil gelisicek bu spor bana soler misin?

Atiyorum 10 kuralin 8'i doru isler 2'si islemez obur yarista ona gore onlem alir, o 2sinide isletir.

Onemli olan hedeflerin buyuk olmasi!

Ha sen organizasyondan sonrada ben dememis miydim dersen buda olmaz, hersey %100 randimanli olsa, Bugra abi bizimle degil F1 ile calisirdi illaki aksakliklar olucaktir.

Oda ona gore organizasyonunu ve ekibini sekillendiricektir.

Kim neyi yapmista ilk kezde olmus bana soler misin, birazcik toleransli olun emek verenlere.

Sen Integrayi yaptin marsa bastin bindin mi yoksa hala senelerdir ugrasiyor musun?

Senin Integranin ve bizim Golfun 100'lerce benzer setubi war neden 1 ayda olmadi cunku ole ha deyince olmuyor bu isler bunu sende bende cok iyi biliyoruz.

Bu olayda ona benzer disarida buna benzer organizasyona yapilmistir ama Turkiyede yaparsin tam tutmaz sonra, birazcik degistirip burdaki duzene oturtursun ama ZAMAN ister.

Kusura bakma ama senin dusuncenle bu spor gelismez ancak amator seviyede kalir ki bunu artik benim gibi istemeyen cok insan war, 2013'teyiz artik bilinclenmemiz lazim.

Amerikada her sali gunu para verip siraya girer yanina kim gelirse onunla gazlarsin ve sureni gorursun senin istedigin organizasyon tipi bu ve bende bunu severim yalan yok.

En cokta ona gitmistim, cunku o anki aracimin durumu o yone goturmustu beni.

Ama suan tartisilan o degil, isallah bu organizasyonlar basarili olsun, Free Run Day'lerde olur birgun.

Ama burda konusulan cok ayri bir mevzu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarıstan sonra görcez kim daha çok gülecek.50 araçlık katılımın oldugu yarısta 30kategori var.inanmak başarmanın yarısıdır taikpciniz
    Bak günleridir bi hasetle yazıyorsun baydın artık benimle bişleyin yarışına girmek için önce bir vasfın olması lazım. Burda aklın sıra Akhisarı savunduğunu falan sanarken aslında aksine o insanlara zarar veriyorsun . Sen yarışçımısın arabandan bahset Organizasyondu oydu buydu haddin olmayan işlere hadsiz hadsiz yazma bak dalgana dahada fazla germe beni ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lastik ısıtma sorulmuş.

F1 araçlarının bile lastikleri takılmadan ısıtılıyor. Start da böyle bir şeyin olmasını pek muhtemel görmüyorum açıkçası. Hem zaten f1 pisti aslfaltı özel.
    Yanlış anlamışsın.

Drag öncesi dolu dolu kalkarak lastikler ısıtılıyor, F1'de ki gibi battaniye ile değil.

Ama lastik ısıtma esnasında pist zemini belli bir zarar görüyor, buna izin verilecek mi diye sorulmuş.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Kasim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sig yazan kim abi, once burda hem fikir olalim?

Kimsenin lay lay lom yazdigi yok Muharremin yazdigi bu organizasyonun bir diger yuzu evet burda yarismak ne kosullarda olursa olsun HARIKA, ister begen ister begenme abi.

1 sene once Dunya Sampiyonu motorsikletcimiz Kenan Sofuoglunun idman yapamadigi yerde gazlicaksin, bu sana bir ayricalikmis gibi gelmiyor mu?

Agirlik vs o konulardaki tartismalarini gectim hakli haksiz bisey yazmiyorum herkesin hakli oldugu bir yer wardir kendisine gore, bunlar icin fikir veriyorsan tesekkur ederim sana simdiden katkin icin.

Ama ki senin bu kurallarin kacini uygulayabiliceksin demen daha adamin yapabilitesini gormeden olaya nokta koyman demek, ONYARGILI olman demektir.

E bu adam daha iyisini yapmaya calismassa nasil gelisicek bu spor bana soler misin?

Atiyorum 10 kuralin 8'i doru isler 2'si islemez obur yarista ona gore onlem alir, o 2sinide isletir.

Onemli olan hedeflerin buyuk olmasi!

Ha sen organizasyondan sonrada ben dememis miydim dersen buda olmaz, hersey %100 randimanli olsa, Bugra abi bizimle degil F1 ile calisirdi illaki aksakliklar olucaktir.

Oda ona gore organizasyonunu ve ekibini sekillendiricektir.

Kim neyi yapmista ilk kezde olmus bana soler misin, birazcik toleransli olun emek verenlere.

Sen Integrayi yaptin marsa bastin bindin mi yoksa hala senelerdir ugrasiyor musun?

Senin Integranin ve bizim Golfun 100'lerce benzer setubi war neden 1 ayda olmadi cunku ole ha deyince olmuyor bu isler bunu sende bende cok iyi biliyoruz.

Bu olayda ona benzer disarida buna benzer organizasyona yapilmistir ama Turkiyede yaparsin tam tutmaz sonra, birazcik degistirip burdaki duzene oturtursun ama ZAMAN ister.

Kusura bakma ama senin dusuncenle bu spor gelismez ancak amator seviyede kalir ki bunu artik benim gibi istemeyen cok insan war, 2013'teyiz artik bilinclenmemiz lazim.

Amerikada her sali gunu para verip siraya girer yanina kim gelirse onunla gazlarsin ve sureni gorursun senin istedigin organizasyon tipi bu ve bende bunu severim yalan yok.

En cokta ona gitmistim, cunku o anki aracimin durumu o yone goturmustu beni.

Ama suan tartisilan o degil, isallah bu organizasyonlar basarili olsun, Free Run Day'lerde olur birgun.

Ama burda konusulan cok ayri bir mevzu.
    burak beni sende anlamamışsın benim anlatmak istediklerimi hala anlatamadım konuyuda bulandırmıyım buğrada sıkılıyor.benim demek istediğim bu konuda yazrken bir şey koyun ortaya olayı şekillendirin yazarken diyorum benim için kurallar sıkıntı yok ama yorum yaparken aaaa istanbul park harika gitmek bile yeterli demekle bu organizasyona ne kadar destek oluyorsunuz buğranın konunun buraya açma sebebi nedir peki eleştirlmiycekse ben zaten buğrayla bizzat görüştüm neler olursa daha iyi olucağını ama söylemek istedikleri olup söylemeyenlerde yazsın.
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burak beni sende anlamamışsın benim anlatmak istediklerimi hala anlatamadım konuyuda bulandırmıyım buğrada sıkılıyor.benim demek istediğim bu konuda yazrken bir şey koyun ortaya olayı şekillendirin yazarken diyorum benim için kurallar sıkıntı yok ama yorum yaparken aaaa istanbul park harika gitmek bile yeterli demekle bu organizasyona ne kadar destek oluyorsunuz buğranın konunun buraya açma sebebi nedir peki eleştirlmiycekse ben zaten buğrayla bizzat görüştüm neler olursa daha iyi olucağını ama söylemek istedikleri olup söylemeyenlerde yazsın.
    Aynen kimlerin dolmuşuna geldiysen dün Onlarda Yazsın
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlamışsın.

Drag öncesi dolu dolu kalkarak lastikler ısıtılıyor, F1'de ki gibi battaniye ile değil.

Ama lastik ısıtma esnasında pist zemini belli bir zarar görüyor, buna izin verilecek mi diye sorulmuş.
    Ben de ondan bahsediyorum zaten ama sanırım çok açıklayıcı bir yazı olmadı. f1 'de bile o şekilde startta redline lastik ısıtılmıyor demek istemiştim.

En fazla şu şekilde örnekler mevcut.

BORKED
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar konuyu ara sıra takip edebiliyorum,bkz;

akhisar ayrı,konya ayrı,ankara ayrı,ist ayrı...şimdi bu yeni bir organizasyon daha önce yapılmamış bir organizasyon...olur,olmaz orasını org nu yöneten arkadaşlar düşünürler,yarış sonrası gerekli eksikleri görür diğerlerinde talafi ederler ( bunu hepimiz böyle yaptık anamızın karnından drag,ralli organizatörü olarak çıkmadık ) şahsi fikrim bizlere kalan işimize gelip gitmek veya işimize gelmiyorsa gitmemek...tartışalım tabikide,düşüncelerimizi yazalım ama biraz yapıcıda olalım,emek verenlerin heveslerini kırmayalım...

bazı yerlerde akhisarı beğenmeyen vs yazılar okudum,yukarıda yazdığımı yineliyorum;beğenmeyen gelmesin kardeşim !! bırakın artık orası burasını şu yapılan organizasyonları keşke her ilde gerçekleştirebilsek organizasyonları yapan arkadaşlara destek vermek gerek,bu işler dışarıdan görüldüğü gibi kolay değil ciddi zaman,emek,maddiyat içerikli uğraşlar...sonuçta amaç belli,forum olarak tt de bu işlerin yeniden canlanmasında aktif bir platform elimizdekilerin değerini bilelim arkadaşlar yarın kaybedersek cidden hepberaber üzülürüz

akhisar yarışlarıyla biz drag sporuna güzel bir ivme verdik kanısındayım,inş bu ve diğer organizasyonlarda devamını görür,gönül verdiğimiz bu sporu daha ileriye,daha iyilere taşırız..

genel olarak emeği geçen herkesin yüreğine sağlık,kolay gelsin arkadaşlar
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)